Cavalli si J LO, impreuna in turneu

 Revista VIVA
.

De-a lungul timpului, Cavalli a instituit o traditie care s-a tradus prin colaborarea cu diversi artisti aflati in fruntea topurilor. Astfel, Mariah Carey, Britney Spears, Christina Aguilera, Beyonce sau Lenny Kravitz au aparut in fata fanilor in creatii semnate Cavalli.

Roberto Cavalli a decis sa continue, venind randul lui Jennifer Lopez si lui Mark Anthony sa imbrace pentru turneul lor american tinute Cavalli.

Designerul s-a aratat onorat sa lucreze din nou cu Jennifer, mai ales ca aceasta se afla intr-un punct extrem de favorabil al carierei. Diva va putea fi vazuta de fanii sai din America in cinci creatii ce-i pun in valoare fizicul, ce vor fi adaptate si show-lui pe care il va sustine. Marc Anthony va avea si el ocazia sa apara pe scena in cateva costume atent croite de designerul italian.

Colaborarea nu i-a pierdut din vedere nici pe dansatori sau pe cei din backing-vocals care vor imbraca haine din colectia „Just Cavalli'.

Turneul a inceput pe data de 28 septembrie, primul oras pe lista fiind Atlantic City, J.Lo si Mark Anthony urmand sa se opreasca in mari orase, pentru a avea ultima reprezentatie la Miami, la inceputul lunii noiembrie. (L.F.)

Foto: www.cinemagia.ro.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton