Patrizia Paglieri de la Asia Express se află de 28 de ani în România și multă lume este curioasă cum a ajuns chef Paglieri în țara noastră, născută fiind în Bahamas. Ei bine, concurenta de la Asia Express a ajuns prima dată în România datorită tatălui său, om de afaceri, care a deschis un casino în București.
CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!
Patrizia Paglieri, în vârstă de 51 de ani, are o poveste de viață impresionantă. Îndrăgita concurentă de la Asia Express s-a născut în Bahamas și o bună bucată din viață a trăit în Italia, în San Remo. Ea a fost adusă în România de tatăl ei, patron de casino în București.
Pe lngă sala de jocuri, tatăl Patriziei a deschis și un restaurant, iar de această afacere s-a ocupat mai mult fiica sa. Patrizia Paglieri și-a descoperit pasiunea pentru bucătărie și a decis să studieze mai mult domeniul gastronomiei. Între timp, Patrizia a ajuns primul jurat femeie la MasterChef și este considerată un guru al bucătăriei italiene.
Cum a ajuns Patrizia Paglieri de la Asia Express în România
„Sunt din 93 în România, dar nu sunt cunoscută pentru că am avut un business cu o clientelă foarte restrânsă, de top, pe circuit închis 80%. Am avut restaurant cu produse premium şi n-am avut nevoie de publicitate', a povestit chef Patrizia, acum ceva timp.
„Primii ani au fost destul de dificili – și cu limba română, și cu tot. În 1993 nu era ca la Sanremo aici! Dar între timp m-am obișnuit și mi-a fost bine. Și în momentul în care am deschis și ristorante a fost chiar foarte bine, pentru că în acel moment aveam și activitate și nu mă mai plictiseam”, declara Patrizia Paglieri acum ceva timp pentru restograf.ro.
Înainte de a veni în România, Patrizia se căsătorise cu un bărbat și l-a adus pe lume pe Francesco, însă lucrurile nu au funcționat între cei doi soți și s-a ajuns la divorț.
Mama îmi zicea să nu am încredere în toată lumea. În adolescenţă, în Italia, o ajutam la restaurant, aşa îmi câştigam banii de pantofi. După m-am căsătorit şi lucrurile s-au schimbat. La un moment dat, tata a venit să deschidă un casino în România. Am divorţat şi m-am mutat cu ei aici', a mărturisit în urmă cu câțiva ani chef Paglieri, citată de okmagazine.ro.
La un moment dat, Patrizia spune că s-a gândit să se mute cu fiul său în Italia, dar „viața noastră este aici, aici avem toți prietenii, Francesco s-a născut aici. În Italia taxele sunt foarte mari. Aici este viața mea!”.
Citește și: Mioara Roman, internată din nou. Oana Roman:„Să vedem cum evoluează…’
Citește și: Saxofonistul Kadin Năsturică, înmormântat cu onoruri militare. Fiul lui:„S-a dus la ceruri cu…’
Citește și: De ce s-au despărțit Alexandra și Codruț de la Puterea Dragostei:„El oriunde se duce, eu…’
Patrizia Paglieri de la Asia Express a gătit pentru vedete de la Hollywood
„Noi am avut restaurantul din Sanremo. Unde este festivalul. Și am crescut cu tot felul de oameni faimoși care veneau la ristorante. Da, da, da! Dar nu, n-am avut emoții în bucătărie niciodată. Sunt foarte atentă! E logic că dacă am o cină de douăzeci de persoane, cu un meniu foarte foarte complicat, e stresant – că trebuie să-ți iasă, pentru mândria ta.
Totul trebuie să meargă ca pe roate. Ești mai mult agitat, să iasă cum trebuie. Ca atunci când ai mese mari, de exemplu – am avut un eveniment de 200 de persoane, iar așa ceva nu ai cum să faci singur. Și atunci, ai nevoie de foarte mulți colaboratori și în acel moment depinzi și de alți oameni. E frumos, mie îmi place adrenalina, emoția care vine în acele evenimente!
O experiență frumoasă am avut-o cu Andy Garcia, pentru care am gătit timp de două luni seară de seară. A fost așa, o plăcere, pentru că el filma la Buftea și se oprea în fiecare seară la noi acasă. Ca și bucătar am gătit așa, câte o cină pentru Demis Roussos, Luciano Pavarotti, Liza Minnelli, Gianni Morandi.
Foarte mulți – dar așa, o masă, pentru că treceau pe acolo. Dar Andy Garcia mi-a rămas drag. Pentru el găteam seară de seară, pentru că venea la noi ca la cineva acasă, nu ca la un restaurant”, a mai declarat Patrizia pentru retograf.ro.