Ce a descoprtit Iulian Clonț după întâlnirea cu Simona Alexuc, la Insula Iubirii: „Am fost încântat că am putut să...”

 Ifrim Georgiana
.

Iulian Clonț este concurent la Insula Iubirii, sezonul 7, alături de soția lui, Cristina Rancov, cu care formează un cuplu de peste 10 ani. Cei doi au decis să participe la emisiune pentru a demonstra că dragostea nu are vârstă, dar și pentru a spulbera criticile referitoare la mariajul lor. În ediția anterioară a show-ului, Iulian Clonț a ieșit la un date cu ispita Simona Alexuc. Iată cu ce impresii a rămas concurentul și ce dezvăluiri neașteptate a făcut!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cristina Rancov și Iulian Clonț sunt împreună de 11 ani, iar de 10 ani sunt soț și soție. Pe parcursul edițiilor, concurentul și-a exprimat dorința de a le cunoaște pe fiecare dintre ispitele feminine, iar în episodul trecut, a ales-o la date pe Simona Alexuc. În vârstă de 27 de ani, tânăra este studentă la Facultatea de Psihologie, iar din anul 2021 activează pe platforma OnlyFans. Iulian Clonț a fost plăcut surprins de modul în care s-a desfășurat întâlnirea cu Simona Alexuc și, în cadrul unui testimonial, a spus cu ce impresii a rămas.

iul10iul10

Citește și: Cine este Iulian Clonț de la Insula Iubirii, sezonul 7. E căsătorit de 10 ani cu Cristina Rancov, mai tânără cu 20 de ani

Citește și: Reacția Cristinei Rancov, după ce soțul ei, Iulian Clonț, a vorbit la Insula Iubirii despre accidentul mortal: „Era el foarte tânăr. Nu cred că…'

Citește și: Cine este ispita Alin Simoiu de la Insula Iubirii 2023. Deține mai multe afaceri

Citește și: „Nu e altceva decât un exercițiu ieftin de PR al acestei instituții'. Selly, reacție dură după ce Gheboasă a amendat de Jandarmerie, pentru prestația de la Untold 2023

Iulian Clonț, dezvăluiri neașteptate despre date-ul cu Simona Alexuc

Într-una dintre ediții, Iulian Clonț și-a exprimat dorința de a ieși la date cu toate ispitele de la „Insula Iubirii'. În episodul trecut, concurentul a ales să se bucure de experiențele inedite ale Thailandei în compania Simonei Alexuc. După o zi plină de activități, cei doi au savurat un picnic romantic pe plajă și un pahar de vin.

După întâlnire, în cadrul unui testimonial, Iulian Clonț și-a exprimat impresiile referitoare la date-ul cu Simona Alexuc. Concurentul a rămas plăcut surprins de atitudinea acesteia și modul în care au rezonat, în comparație cu celelate întâlniri avute în cadrul emisiunii.

„Date-ul a fost foarte frumos, am fost încântat că am putut să am o discuție și să pot să comunic cu cineva, să comunic, nu doar să barez niște intenții', a fost descoperirea făcută de Iulian Clonț.

„Chiar ești mișto!', i-a zis ispita Simona Alexuc.

Ce se întâmplă la Insula Iubirii, sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton