Ce a dezvăluit Florica Boboi despre Sorin Bontea, după ce a câștigat Chefi la cuțite, sezonul 10: „Aveam o mare problemă cu asta. Nu aș putea să...”

 Ifrim Georgiana
.

La sfârșitul anului trecut, Florica Boboi a fost desemnată câștigătoarea „Chefi la cuțite', sezonul 10. Pe lângă trofeul mult râvnit, concurenta a intrat în posesia premiului de 30.000 de euro, bani pe care i-a investit în pasiunea sa pentru gătit. În curând, organizatoarea de evenimente își va deschide propriul restaurant în Paris, acolo unde locuiește de aproape 10 ani. Iată cum descrie relația cu Sorin Bontea pe parcursul filmărilor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Florica Boboi este câștigătoarea celui de-al zecelea sezon al emisiunii „Chefi la cuțite' și a reprezentat echipa condusă de Sorin Bontea. Încă de la preselecții, concurenta a reușit să-i surprindă pe cei trei jurați și a obținut două cuțite. Ajunsă în bootcamp, nu a prins un loc în echipe, însă Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă câștigată, care i-a adus un loc în echipa aurului alb. La aproape un an de la câștigarea show-ului culinar, finalista sezonului 10 se pregătește să-și deschidă propriul restaurant în Paris, pe lângă firma de catering pe care o conduce.

lo10lo10

Citește și: Florica Boboi, câștigătoarea Chefi la cuțite, își deschide restaurant la Paris: „Visul meu de a-mi deschide un restaurant în România este același'. În ce relații a rămas cu chef Scărlătescu

Citește și: Florica Boboi, câștigătoarea Chefi la Cuțite, despre Mădălina Cafadaru și Brigitta Gheorghe: „Mi s-a părut cel mai urât”

Citește și: Ionela Novac a suportat abuzul domestic 18 ani de dragul copiilor. Ce a povestit concurenta de la Chefi la cuțite printre lacrimi: „M-a bătut din prima zi a nunții. Mi-au spus să accept…”

Citește și: Eduard, fiul Adrianei Bahmuțeanu și al lui Silviu Prigoană, riscă să fie exmatriculat din cauza absențelor: „Noi am presat această școală. Le-am cerut să…'

Cum îl descrie Florica Boboi, câștigătoarea Chefi la Cuțite, pe Sorin Bontea

La aproape un an de la încheierea emisiunii „Chefi la cuțite', sezonul 10, Florica Boboi îi este recunoscătoare lui Sorin Bontea pentru lecțiile pe care i le-a oferit. Dincolo de camerele de filmat, concurenta îl descrie pe bucătar ca fiind bun și generos, iar atitudinea lui a ajutat-o să aibă mai multă încredere în aptitudinile ei culinare.

„De la chef Bontea cel mai mult am învățat să am încredere în mine. Aveam o mare problemă cu asta. Nu aveam încredere în mine. El a reușit să mă facă să fiu stăpână pe mine. M-a ajutat să fiu încrezătoare în forțele mele. E un om de milioane.

E extrem de bun, de generos. Îi mulțumesc până la Doamne-Doamne și înapoi. Nu mai zic că el a câștigat multe sezoane datorită atuurilor sale. Nu aș putea să dezvălui care sunt acelea', a declarat Florica Boboi despre chef Sorin Bontea, pentru FANATIK.

Pe cine ar alege Florica Boboi dintre Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu

Dacă ar mai trece încă o dată prin experiența „Chefi la cuțite', Florica Boboi recunoaște că nu i-ar fi ușor să aleagă între Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, având în vedere că în sezonul 10 exista posibilitatea să ajungă în echipele amândurora.

„Dacă aș fi putut alege, tot așa indecisă aș fi. Îi ador pe amândoi chefii, mai ales acum că îi cunosc bine pe amândoi! Plus că Sorin Bontea m-a ajutat să am curaj să fiu eu. Mi-ar fi și mai greu să aleg acum. Sunt trei chefi de nota 10', a adăugat ea, potrivit sursei citate.

Cu ce artiști români a colaborat Florica Boboi

În Franța, acolo unde locuiește de aproape 10 ani, Florica Boboi deține o firmă de organizare evenimente. Câștigătoarea „Chefi la cuțite' a colaborat cu mai mulți artiști români, însă l-a menționat pe Culiță Sterp, care nu de puține ori i-a degustat preparatele.

„Culiță Sterp a fost la un Revelion organizat de mine. Vreau să îți zic că nu a venit doar o singură dată. După cum știi, eu fac evenimente publice și private la Paris. Ne vedem destul de des. Nu doar el m-a onorat cu prezența la evenimente. Au venit foarte mulți artiști români să cânte la evenimentele mele. Culiță gustă mereu din preparatele mele. E un tip foarte fain', a încheiat ea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton