Ce a făcut Andreea Tonciu cu toți banii câștigați în televiziune: „Asta n-am zis-o! Eram nebună. Intrasem în nebunia asta...”

 Calin Maria Bianca
.

Ce a făcut Andreea Tonciu cu toți banii câștigați în televiziune. Știm cu toții că Andreea Tonciu s-a bucurat de mare succes cât timp a fost pe micile ecrane, înainte de căsătorie. Ei bine, soțul i-a interzis să mai apară apoi și s-a retras din lumina reflectoarele, însă s-a bucurat de sume frumoase pe plan financiar. Abia acum a reucnoscut ce a făcut cu toți banii câștigați din televiziune!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ce-i drept, Andreea Tonciu făcea furori la televizor în urmă cu mai mulți ani, însă viața ei s-a schimbat neașteptat după ce s-a căsătorit și a devenit mamă. Totuși, până atunci s-a bucurat din plin de viață și nu și-a refuzat nici măcar o plăcere, fără a ține cont de banii pe care-i cheltuie.

andreea-tonciu-15andreea-tonciu-15

Citește și: Andreea Tonciu susține că îi va da voie fiicei sale să pozeze complet goală, la fel cum a făcut ea, când va crește: „Dacă o să vrea să fie sexy, de ce nu?'

Citește și: Cum își împart Andreea Tonciu și soțul ei responsabilitățile în familie: „El face doar bani, nu face nimic în casă. Nu duce gunoiul, nu face curat. E babysitter să stea cu copilul?”

Citește și: Sarah Dumitrescu, fiica cea mică a Anamariei Prodan, se operează, din nou, la genunchi: „La menisc. Trebuie să și-l repare, pentru că…'

Citește și: Cum arată apartamentul de lux în care locuiește Christina Ich. L-a amenajat în stil neoclasic, cu ajutorul unui arhitect: „Așa cum mi l-am dorit”

Andreea Tonciu a recunoscut că a dat toți banii făcuți în televiziune la ghicitoare

Deși nu a dezvăluit aceste lucruri până acum, Andreea Tonciu și-a făcut curaj și a mărturisit public că toți banii pe care i-a făcut în televiziune i-a cheltuit la ghicitoare și vrăjitoare. Bruneta a explicat că îi plăcea foarte mult să meargă la ele pentru a-i spune ce se întâmplă cu viața ei și ce urmează, însă abia după ani și ani și-a dat seama că totul era „o vrăjeală„, așa cum a spus chiar ea.

'Asta n-am zis-o! Toți banii făcuț in în televiziune s-au dus pe ghicitoare la mine, fără să mă mărit. Eram nebună. Le știam pe toate din București, ajunsesem pe la Giurgiu. Mie îmi plăcea să îmi zică în cărți ce vede, ce se întâmplă, cum va fi. Niște porcării. Era o vrăjeală, dar mie îmi plăcea. Intrasem în nebunia asta cu vrăjitoarele, credeam ceea ce mi se spune acolo', a declarat Andreea Tonciu, în podcastul lui Bursucu.

De ce i-a interzis soțul să mai apară la televizor

Mulți s-au întrebat de ce s-a retras Andreea Tonciu de pe micile ecrane după succesul de care s-a bucurat, astfel că bruneta a dezvăluit în urmă cu mai mult timp că soțul i-a interzis acest lucru. Tot atunci, vedeta a mărturisit că această decizie radicală a făcut-o să intre în depresie, mai ales că cercul de persoane în care se învârtea s-a restrând considerabil.

'Eu, de când m-am măritat, am avut cam interzis să mai vorbesc cu trecutul meu. Mi-a dat interdicție soțul meu și să apar la televizor! Eu 4 ani nu am apărut la televizor, am fost în depresie, eu nu am apărut nicăieri, am stat și mi-am crescut copilul. Eu nu am vorbit cu absolut nimeni 4 ani. Eu ajunsesem să fiu în depresie', a declarat bruneta întru-un podcast în urmă cu mai mult timp.

Andreea Tonciu, interdicție din partea soțului ei

Andreea Tonciu a spus că are o căsnicie fericită alături de soțul ei, Daniel Niculescu, în ciuda numeroaselor zvonuri despre divorț. Cu toate acestea însă, viața ei a luat o altă întorsătură după căsătorie, dar și după ce a devenit mamă, asta fiindcă el a impus o serie de reguli în casă, dar și în familia lor.

„Autoritar nu este, pentru că el îi cumpără mai multe decât mine, eu îi cumpăr un produs, dar când iese cu tati…Eu sunt foarte bună, eu pe Rebecca o las să facă ce vrea, mai am și momente în care o cert.

Eu mai ascult manele în casă, iar soțul meu nu este de acord cu asta, că de ce ascult manele în casă cât e copilul, aici intervine tati sau de ce mănâncă dulce, eu o las să mănânce orice. El se duce și îi cumpără de alea bio, mă zăpăcește pe mine de cap, dar pe ea? Și de asta stă mai mult cu mine, pentru că eu îi dau libertatea asta’, a dezvăluit Andreea Tonciu, într-o emisiune online, conform Cancan.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton