Ce și-a cumpărat Rareș Prisacariu cu premiul de la Românii au Talent: „Acestea sunt preferatele mele”

.

Rareș Prisacariu este câștigătorul celui de-al treisprezecelea sezon al emisiunii „Românii au talent'. Acesta a fost desemnat cel mai talentat român al sezonului încheiat în urmă cu trei săptămâni și a plecat acasă cu premiul în valoare de 120.000 de euro. Imediat după încheierea show-ului de talente, părinții băiețelului au fost întrebați ce vor face cu suma de bani, susținând că este devreme să-și facă planuri. Iată ce a făcut Rareș Prisăcariu cu o parte din premiul de la „Românii au talent'!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Pe 13 mai 2023, Rareș Prisacariu a câștigat finala emisiunii „Românii au talent', sezonul 13, difuzată la Pro TV. În vârstă de șapte ani, băiețelul reușit să impresioneze publicul și juriul cu capacitatea lui de memorare, susținând că a lecturat peste 200 de cărți până acum. Pe lângă trofeul primit de la producătorii emisiunii, Rareș Prisăcariu a intrat în posesia premiului în valoare de 120.000 de euro, ca urmare a voturilor din partea telespectatorilor.

ra10ra10

Imediat după înceheierea emisiunii, părinții băiețelului au fost întrebați ce vor face cu premiul cel mare. Atunci, Gina Pisacariu, mama lui Rareș a răspuns: „Vom investi acești bani în fiul nostru, dar asta se va întâmpla pe parcurs! Material, ne vom sprijini copilul, așa cum fac toți ceilalți părinți'.

Citește și: Ce vor face părinții lui Rareș Prisacariu cu premiul de 120.000 de euro câștigat de fiul lor la Românii au talent: „Lumea nu știe, dar…”

Citește și: Ce a făcut Ana Maria Caliță, câștigătoarea iUmor 2017, cu premiul de 20.000 de euro: „Am fost ce am promis în alegeri. Mi-am luat…'

Citește și: Cine este Stelian Nistor de la Chefi la Cuțite. A fost în comă 6 zile: „Am avut un accident grav. Mi s-a oprit inima de trei ori…”

Citește și: Anamaria Prodan și-a planificat deja înmormântarea: „Mi-am ales și ce sicriu o să am. La fel ca nunta și botezul…”

Ce și-a cumpărat Rareș Prisacariu cu premiul de  la „Românii au talent'

Întrebat ce a făcut cu premiul câștigat în emisiunea „Românii au talent', de la Pro TV, Rareș Prisacariu a spus că și-a cumpărat un nou joc Lego, profitând de faptul că zilele acestea se află în București. Băiețelul de șapte ani a mărturisit că este pasionat de nave spațiale și că i-ar plăcea să devină astronaut.

„Acestea sunt preferatele mele, jocurile lego. Nu știu câte am acasă, dacă sunt sau nu 100 sau poate chiar mai multe, fiindcă nu le-am numărat niciodată. Știu doar că am foarte multe! Preferatele mele sunt cele prin care pot construi castele și nave spațiale. Cine știe, poate voi deveni astronaut, cândva?!', a spus Rareș Prisăcariu, potrivit playtech.ro.

De 1 iunie, băiețelul a transmis un mesaj special: „Simt foarte multă bucurie în această zi. Și această bucurie vreau să le-o transmit tuturor copiilor. Să aibă toți copiii o zi plină de magie și de bucurie!'.

Gina Prisăcariu: „Noi vom încerca să rămânem aceiași'

Gina Prisăcariu, mama câștigătorului de la „Românii au talent' a spus că familia lor își va păstra aceleași stil de viață, în ciuda premiului în valoare de 120.000 de euro. Imediat după înceheierea show-ului, femeia a declarat că este prea devreme pentru a-și planifica investiții.

„Nu cred că e momentul să discutăm despre ceea ce vom face cu banii. Pur și simplu, asta vom alege mai târziu. Nu există acum decât un singur răspuns. (…)

Noi vom încerca să rămânem aceiași. Și eu, și tatăl său, și copilul. Suntem oameni simpli și asta vom fi și pe mai departe. Va trebui să găsim soluțiile cele mai bune ca să-l ținem departe de anumite lucruri care se întâmplă în exteriorul nostru și pe care nu le apreciem deloc. Nu se pune chestiunea ca Rărășelul nostru, puiul nostru, cum îl alintăm, să nu aibă parte de tot confortul material din partea noastră!', a spus mama băiatului, imediat după încheierea show-ului, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton