Ce a făcut Răzvan Botezatu cu banii de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”: „A meritat. Mi-am plătit...”

.

Ce a făcut Răzvan Botezatu cu banii de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'. Fostul prezentator de la Antena Stars a fost unul dintre concurenții din cadrul reality show-ului. Într-un interviu recent, acesta a descris experiența din Republica Dominicană, dezvăluind, totodată, ce a făcut cu sumele încasate de la ProTV. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!


Răzvan Botezatu a fost unul dintre cei 12 concurenți din jungla Dominicană din show-ul de la PRO TV. Pentru că nu a mai suportat presiunea din partea colegilor, acesta a cedat, strigând „Sunt celebru, scoate-mă de aici!’, frază care înseamnă eliminarea din competiție. Acesta a mărturisit că, în afară de Lidia Buble, toți ceilalți concurenți îl voiau afară din competiție. Recent, fostul prezentator a vorbit despre experiențele trăite în Republica Dominicană. Răzvan Botezatu a recunoscut că a câștigat o sumă de bani considerabilă și a devzăluit ce investiție a făcut.


Ce a făcut Răzvan Botezatu cu banii de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!’. După eliminare, fostul concurent a mărturisit că devenise extrem de anxios în preajma colegilor săi, susținând că s-ar fi recurs la agresivitate verbală.

Citește și: Cum l-au marcat pe Mihai Trăistariu probele de la Sunt celebru, scoate-mă de aici:„Am intrat în depresie și am slăbit șase kilograme’


Citește și: La ce vârstă și cu cine și-a pierdut virginitatea Bia Khalifa de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!: „Cineva cunoscut'

Citește și: De ce Silvana Rîciu ține pământ de la mormântul mamei sale lângă pat:„Părintele m-a sfătuit să fac asta’

Citește și: Cove, adevărul despre relația cu Adela Popescu, după ce s-a spus că a plecat din cauza ei de la PRO TV:„Am fost buni prieteni…’

Ce a făcut Răzvan Botezatu cu banii de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!’


Fostul prezentator de la Antena Stars nu a dezvăluit suma câștigată în cadrul emisiunii, însă a recunoscut că a fost o experiență care a meritat din punct de vedere financiar. Banii strânși au fost folosiți pentru a-și plăti o rată la un teren din Eforie.

„Da, din punct de vedere financiar pentru mine a meritat. Eu deja mi-am folosit banii. Mi-am plătit rata la terenul de la casă de la Eforie. Casa moștenită de la tata. Pentru că nu avea terenul cumpărat și m-am gândit să fac ceva util cu ei. Nu pot să zic. O sumă ok! O rată, nu te gândi că am plătit tot. Doar o rată mică. Nu e foarte mare. Mai am câțiva ani de plătit. (…) Eee… am fost acolo, am lipsit aproape o lună jumătate și s-au strâns niște cheltuieli acasă și trebuia să le acopăr. Să le compensez’, a dezvăluit influencerul, potrivit fanatik.ro.


„Mă duc la psiholog’

Răzvan Bootezatu a vorbit despre experiențele negative pe care le-a avut în interacțiunea cu ceilalți concurenți, susținând că a fost nevoit să apeleze la ajutorul unui psiholog.

„Da, ei, de la început, de când m-au văzut așa mai gay-ist și muierică… așa mai zic eu. Chiar și Mara a zis de câteva ori, dar nu am auzit în junglă, că mă luam de ea acolo. Am auzit abia când am ajuns acasă, la televizor, că m-a făcut ‘domnișoară’. Ceea ce mi s-a părut foarte urât din partea ei, care este și jurnalist și… am fost colegi la un moment dat… dar ea a zis că nu am fost invitat la ea în casă.


Ba da, am fost invitat și la ea în casă, și de cele mai multe ori ea mă suna, nu o sunam eu. Dar dacă spune că nu am fost prieteni, este problema ei. (…) Mă duc la psiholog, pentru că oamenii ăștia au reușit să deschidă niște cutii, cu niște traume ascunse din copilărie pe care vreau să le vindec’, a adăugat acesta, potrivit sursei citate.


„Acest show nu a avut o miză materială’

Răzvan Botezatu a vorbit despre motivele care l-au determinat să ceară să fie eliminat din cadrul competiției.

„Am o relație de doi ani cu un tip cu care sunt. Mă înțeleg foarte bine, mă iubește și îmi este alături în orice moment. Mă afecta ce spuneau într-o oarecare măsură, pentru că îi credeam niște oameni inteligenți, oameni de la care ai ce învăța, că erau mult mai în vârstă de cât mine, dar apoi mi-am dat seama că dacă atâta te duce capul, atâta faci.


Acest show nu a avut o miză materială la sfârșit, nu a fost un premiu la final în bani, ca să zici că au reacționat așa pentru 100.000 de euro. Doar să fii Regele Junglei și în spate să te urască toată lumea. Pentru ce?! De aia nu am mai rezistat și am ridicat mâna pentru că nu mă mai regăseam. În viața de zi cu zi îi ignori, dar acolo eram obligat să stau cu ei conform emisiei și…’, a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook