Ce a moștenit Sebastian Țopescu de la părinții lui, Cristian Țopescu și Christel Ungar: „Poate sună egoist sau ipocrit, dar...”. De ce a ales să rămână în România

 Ifrim Georgiana
.

În vârstă de 23 de ani, Sebastian Țopescu este fiul regretatului Cristian Țopescu și al realizatoarei TV Christel Ungar. Deși moda este marea lui pasiune, tânărul găzduiește un reality show la TVR1, intitulat „Vis sau realitate'. Într-un interviu recent, Sebastian Țopescu a spus ce a moștenit de la părinții lui și a explicat de ce s-a mutat temporar din România. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Sebastian Țopescu are o carieră impresionantă în lumea modei, fiind editor și stilist. În calitate de concurent la „Chefi la cuțite', marca Antena 1, tânărul a explicat că și-a dorit să-și clădească o carieră pe „meritul' său, motiv pentru care, timp de câțiva ani buni, a lucrat în străinătate. Tot atunci, Sebastian Țopescu a vorbit și despre relația cu regretatul său tată, fostul comentator sportiv Cristian Ţopescu, care s-a stins din viață pe 15 mai 2018: „Îmi este dor de tata, dar tot ce s-a petrecut cu el este un lucru firesc. Este cursul fiecărei persoane de pe acest pământ! Eu am privit și am înțeles un lucru, și anume faptul că oamenii vin pe lume după care pleacă'.

seb10seb10

Citește și: Directorul TVR ar fi vrut să scoată de la difuzare emisiunea în care Carmen Tănase apare în show-ul lui Sebastian Țopescu. Reacția actriței: „E clar că nu mă suportă”

Citește și: Cea mai dragă amintire a lui Sebastian Țopescu alături de regretata sa soră, Cristina Țopescu: „Iubeam foarte mult când…”

Citește și: Andra, moment emoționant la nunta Cristinei Spătar. Mireasa a izbucnit în lacrimi: „Te iubesc…”

Citește și: Elena Merișoreanu a devenit străbunică, după ce nepoata ei a născut un băiețel. Ce nume a ales pentru bebeluș: „Pentru că ei s-au rugat să aibă un copil la Sfântul…' / EXCLUSIV

Ce a moștenit Sebastian Țopescu de la părinții lui

Recent, Sebastian Țopescu a vorbit despre trăsăturile de caracter moștenite de la părinții lui. De la tatăl său, Cristian Țopescu, tânărul este de părere că a moștenit „înțelegerea pentru oameni', în timp ce de la mama sa, Christel Ungar, a preluat etica în muncă și empatia.

„Cred că de la tatăl meu am moștenit înțelegerea pentru oameni. Sunt foarte înțelegător cu oamenii, adică, cumva, dacă greșesc eu mă gândesc că așa a considerat el de cuviință, și dacă merge bine, aia e. Și de la mama mea, etica de muncă. Avem aceeași etică de muncă, care este concretă și concisă, tot timpul să-i ajutăm pe cei din jur. Eu mereu mă gândesc la chestia asta. Poate sună egoist sau ipocrit din partea mea, care nu am stat mereu în România. Dar mi-aș dori ca în România oamenii să se ajute mai mult între ei, să se ridice unul pe celălalt. Lucru pe care noi îl pierdem din vedere e că dacă unul dintre noi se ridică, automat îi trage pe ceilalți după el. Dacă toți se trag în jos unul pe celălat, ajungem la același nivel', a spus tânărul, potrivit click.ro.

De ce s-a întors Sebastian Țopescu în România

Prin prisma meseriei, Sebastian Țopescu a călătorit în toată lumea și a participat la marile evenimente de fashion. Fiul regretatului Cristian Țopescu și-a explicat decizia de a reveni în țara natală prin dorința de a promova România și tinerele talente.

„Reveneam în România pentru că facem diverse producții aici. Mie România mi se pare o țară extraordinar de frumoasă, mi se pare superbă. Una dintre activitățile mele preferate a fost să merg cu niște prieteni prin sate, să luăm mașina și să mergem să cunoaștem oameni, să descoperim cultura lor. Îmi doream să promovez țara mea cât puteam eu și să arăt că e frumos și aici. Tot timpul am încercat să aduc talente din România, să promovez talente. Să împing oamenii din România, nu vreau să conving pe nimeni de nimic, nu vreau să le schimb mentalitatea. Dar să-i pun în circumstanțele să aleagă singuri', a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.

Sebastian Țopescu, cea mai frumoasă amintire cu părinții lui

„Cea mai frumoasă amintire legată de părinți este, cred, când mergeam la muzee. Asta e amintirea care este cea mai pregnantă. Ei își doreau să învăț foarte multe și să știu foarte multe lucruri. Când eram mic, nu apreciam atât de mult, în primii ani, dar, după aceea, am început să iubesc lurul ăsta. Mergeam la muzee și mi se explicau toate exponatele. Partea copilărească care pe mine mă distra era să mergem împreună la Disneyland. Acolo e locul fericirii mele! Când merg la Săptămâna Modei, la Paris, încerc să mai stau două zile, să mai prind să merg la Disneyland', a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton