Ce a pățit Sorin Bontea în vacanța din Grecia. Fiica lui s-a amuzat copios de situația prin care a trecut: ”Dar ce faci, tati, acolo? Așa se întâmplă când...”

 Calin Maria Bianca
.

Ce a pățit Sorin Bontea în vacanța din Grecia. Fiica lui s-a amuzat copios de situația prin care a trecut. Sorin Bontea și-a luat familia și a decis că este momentul potrivit să se bucure de o vacanță binemeritată în zona Corfu din Grecia. Ei bine, zis și făcut, asta până când a avut parte de o peripeție cu totul neașteptată, care a stârnit amuzamentul tuturor celor care îl urmăresc în mediul online, fiind acompaniat de frumoasa lui fiică. Iată ce a pățit, de fapt, dar și cum l-a filmat Miruna!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Sorin Bontea nu are nevoie de prea multe descrieri, fiind cunoscut drept unul dintre cei mai buni bucătari de pe teritoriul țării noastre. De asemenea, s-a făcut cunoscut de-a lungul anilor prin rolul său de jurat în emisiunea Chefi la cuțite, dar și prin cele mai delicioase preparate culinare pe care le-a scos la vânzare în numeroase restaurante. Așa cum era de așteptat după toate acestea, se bucură de o mare comunitate de fani, cu care împarte și bune, dar și rele.

bontea-1-1bontea-1-1

Citește și: Motivul dureros pentru care chef Sorin Bontea a stat departe de familie: „Nu-i vedeam, veneam acasă odată la…”

Citește și: Sorin Bontea, reacție după ce a fost criticat de fani pentru rețeta sa de costițe: „Totul se răsfrânge asupra mea. Nu prea pot să le controlez pe toate…'

Citește și: Sorinel Copilul de Aur a fost prins drogat la volan. Ce sancțiune a primit manelistul

Citește și: Lucian și Augustin Viziru nu-și mai vorbesc și au rupt orice legătură: „Niciodată nu am avut o relație strânsă”

Ce a pățit Sorin Bontea în vacanța din Grecia

Sorin Bontea este foarte activ pe rețelele de socializare, astfel că de când este în vacanță alături de familia sa, nu a putut să nu împărtășească numeroase poze cu fanii săi din mediul online. Ei bine, spre surprinderea tuturor, recent a făcut public un clip video extrem de amuzant cu fiica lui, în care Miruna făcea haz de necaz, la fel ca tatăl ei, de faptul că au plecat din camera de hotel fără bani la ei.

„Miruna Bontea: Dar ce faci, tati, aici?

Sorin Bontea: Aștept să treacă cineva, care mă cunoaște, poate mă bagă în seamă, să-i cer și eu 10 euro, să ne luăm două gyros, că am uitat portofelul la hotel.

Miruna: Ei, nu cred!', s-a amuzat tânăra, filmând apoi străduța aglomerată cu turiști.

Așa cum era de așteptat, Sorin Bontea nu a putut să nu explice ceea ce s-a întâmplat, de fapt. Prin urmare, în dreptul clipului, juratul de la Chefi la cuțite a precizat, de fapt, că așa se întâmplă când se grăbește să iasă din camăeră: „Așa se întâmplă când ieși prea repede din cameră', făcând referire, mai în glumă, mai în serios, că și-a uitat banii acasă, în acea seară.

Cum au reacționat fanii

Videoclipul cu Sorin Bontea când așteaptă să treacă cineva pe stradă pentru a-i da niște bani să își ia de mâncare a devenit imediat viral, chiar dacă a fost în spirit de glumă, astfel că fanii au luat cu asalt secțiunea comentariilor. Bineînțeles, mulți s-au prins că este un clip ironic, așa că au continuat tot în această notă prin comentarii.

Si pana la urma a trecut cineva care sa va recunoasca?', „Un nou sezon Grecia expres?', „Revolut repede 10€,da-ti-mi numarul. Vacanta frumoasa', „Nu ai cardul pe telefon?', au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți pe pagina sa de Instagram.

Unde studiază fiica lui Sorin Bontea

Miruna Bontea, fiica juratului de la Chefi la Cuțite, va împlini în curând 21 de ani, astfel că se îndreaptă cu pași repezi să își urmeze cel mai mare vis. Mai exact, s-a mutat în Spania, acolo unde și studiază, în prezent, astfel că vacanțele cu familie sunt cele mai prețioase acum, având timp pentru a petrece momente de calitate împreună. Iată ce spune Sorin Bontea despre plecarea ei, dar și despre planurile ei de viitor.

Ea a aplicat la două facultăți, în Milano și Barcelona, e aceeași facultate. A vrut la Barcelona Tikitaka. A zis că îi place mai mult Barcelona. Face niște desene drăguțele. (…) De acum încolo, e ceva mai complicat. Știți cum se spune – copii mici, probleme mici. Copii mari, probleme mari. Până acum, mi se pare că a fost floare la ureche. A crescut lângă noi, a fost bine. Vine un moment în care trebuie să își ia zborul…’, a dezvăluit Sorin Bontea în urmă cu mai mult timp pentru VIVA!

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton