Ce a vizitat Michele Morrone în București. A fost în Centrul Vechi, la Muzeul Satului și... la un concert de muzică clasică / La ce hotel a locuit

 Ifrim Georgiana
.

Michele Morrone a petrecut câteva zile în București, unde a vizitat câteva puncte turistice. Actorul italian a venit la noi în țară să își vadă iubita, pe Bogdana Tancău, dar a și explorat cultura locală. A luat străzile din București la pas și s-a bucurat de atmosfera orașului, vizita culminând cu opriri la principalele obiective turistice, inclusiv Palatul Bragadiru.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST, GRATIS, AICI

Ce a vizitat Michele Morrone în București? Michele Morrone a ajuns marți seara, 4 septembrie, în România. Starul din filmul „365 Days' a călătorit în București pentru a se întâlni cu Bogdana Tancău, noua lui cucerire. Aceasta este antrenoare de fitness, transformându-și pasiunea pentru sport într-o afacere de succes. Activează și în mediul online, unde are o comunitate de zeci de mii de urmăritori.

WhatsApp Image 2024-09-05 at 13.02.51 (2)WhatsApp Image 2024-09-05 at 13.02.51 (2)

Citește și: Cine este Bogdana Tancău, românca surprinsă alături de actorul Michele Morrone în Grecia. Ce legătură are cu frații Tate

Citește și: Actorul italian Michele Morrone a venit în România. Celebrul actor din filmul „365 de zile' are o relație cu românca Bogdana Tancău / Ce imagini a publicat din Capitală

Citește și: Cristina Irimie, o profesoară de matematică din România, printre victimele atacului armat din SUA. Un elev de 14 ani și-a împușcat doi colegi și doi profesori

Citește și: Povestea de dragoste dintre Ioana Ginghină și Cove: s-au iubit un an, înainte de relația actriței cu Alexandru Papadopol / Scandalul izbucnit când au ajuns colegi la teatru

Ce a vizitat Michele Morrone în București. A postat toate imaginile pe Instagram

Cu o zi în urmă, Michele Morrone a fost filmat în timp ce se plimba pe Calea Victoriei din București. Starul italian a venit la noi în țară grație Bogdanei Tancău, românca care l-a cucerit iremediabil și de dragul căreia ar fi părăsit-o pe fosta lui iubită, Moara Sorio.

Cei doi au fost văzuți împreună în centrul Bucureștiului, la un restaurant de pe Calea Victoriei. Actorul din filmul „365 Days' pare să fi savurat atmosfera orașului și a fost surprins în mai multe ipostaze alături de Bogdana Tancău, sub privirile curioase ale trecătorilor.

Pe contul său de Instagram, Michele Morrone a publicat mai multe fotografii din timpul vizitei în România. Actorul a vizitat centrul istoric al Capitalei și a părut fascinat de clădirile emblematice, inclusiv de impozantul Palat CEC. Vizita a culminat cu opriri și la alte obiective turistice.

Actorul italian a vizitat Palatul Bragadiru, dar și Muzeul Satului

După plimbarea de pe Calea Victoriei, Michele Morronne a vizitat Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti', care adăpostește monumente de arhitectură tradițională – gospodării, biserici, instalații țărănești, ateliere meșteșugărești.

Spre seară, actorul italian a mers la Palatul Bragadiru și a părut fascinat de arhitectura clădirii. Pe 4 septembrie, la Teatrul Godot a avut loc evenimentul „Piano Seduction', o reîntâlnire a pianistului Sergiu Tuhuțiu cu actrița și cântăreața Monica Odagiu. Aceștia au urcat pe aceeași scenă pentru prima dată după 10 ani.

Michele Morrone a savurat show-ul și a postat câteva imagini de la eveniment pe contul său de Instagram.

Cine este Bogdana Tancău, femeia care l-a cucerit pe Michele Morrone

Michele Morrone, actorul italian care a captivat publicul din întreaga lume prin rolul său din celebrul film „365 de zile’, se află acum în București. La vârsta de doar 33 de ani, el este considerat unul dintre cei mai atrăgători bărbați la nivel global și, se pare, a fost cucerit de o româncă.

După o relație frumoasă cu Moara Sorio, acum Michele Morrone și-a găsit fericirea alături de Bogdana Tancău, o antrenoare de fitness din București. Povestea lor de dragoste a devenit publică la începutul lunii august 2024, moment în care cei doi au fost văzuți împreună în Grecia.

Bogdana Tancău este o antrenoare de fitness din București, cu peste un deceniu de experiență în domeniu. Ea și-a transformat pasiunea într-o afacere prosperă, deținând propria sală de fitness în Capitală.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton