Ce amendă a primit Mădălina Apostol, după ce a condus beată și a provocat un accident rutier. Ce se arată în hotărârea judecătorească

 Ifrim Georgiana
.

În urmă cu mai bine de un an, Mădălina Apostol a rămas fără permis, după ce a condus sub influența băuturilor alcoolice și a provocat un accident rutier. Incidentul s-a petrecut pe raza județului Călărași, pe Autostrada Soarelui, atunci când soția lui Nick Rădoi a pierdut controlul volanului și a lovit un parapet. Iată ce au stabilit judecătorii în cazul Mădălinei Apostol!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

În iarna anului 2021, Mădălina Apostol s-a ales cu dosar penal, după ce a condus sub influența alcoolului și a produs un accident pe Autostrada Soarelui. Potrivit unui comunicat emis de oamenii legii, se pare că soția lui Nick Rădoi conducea autoturismul personal pe autostradă, iar la 70 de kilometri de București, în zona localității Lehliu Gară, a intrat în plin într-un parapet, făcându-l praf. La locul evenimentului rutier s-au deplasat polițiștii de la Biroul de Poliţie Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa și au testat-o pe Mădălina Apostol cu aparatul etilotest, depistând o alcoolemie de 0,5 la mie în aerul expirat.

mad9mad9

Citește și: Dana Roba a fost externată din spital, la trei săptămâni după ce a fost lovită de soț cu ciocanul în cap, și s-a întors acasă. Unde sunt fiicele ei: „Nu au venit la mama lor'

Citește și: 'Vom face un tur al Europei cu trenul, începând cu Viena…' Anca Serea se pregătește pentru o vacanță cu toată familia / EXCLUSIV

Citește și: Nick Rădoi și Mădălina Apostol s-au împăcat, iar: „Mereu am știut că se va întoarce'

Citește și: Mădălina Apostol s-a ales cu dosar penal, după ce a comis un accident. Soția lui Nick Rădoi consumase alcool

Ce amendă a primit Mădălina Apostol, după ce a condus beată și a provocat un accident rutier

După accidentul rutier de anul trecut, Mădălina Aspostol trebuie să plătească o amendă în valoare de 3.960 de lei, echivalentul a 180 de zile în închisoare.

„Condamnă pe inculpata APOSTOL MĂDĂLINA-ELENA la pedeapsa amenzii în cuantum de 3.960 lei (180 zile-amendă x 22 lei) pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului. În baza art.63 C.p atrage atenţia inculpatei Apostol Mădălina-Elena că, în caz de neexecutare cu rea credinţă a pedepsei amenzii, aceasta se înlocuieşte cu pedeapsa închisorii. În baza art. 274 alin. 1 C. proc. pen. obligă pe inculpata Apostol Mădălina-Elena la plata sumei de 450 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicarea hotărârii', este hotărârea judecătorilor.

Mădălina Apostol a făcut accident anul trecut

Mădălina Apostol a provocat accidentul în urmă cu un an. Potrivit legii, „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge (peste 0,40 g/l alcool pur în aerul expirat) se pedepsește cu închisoare de la 1 la 5 ani', potrivit spynews.ro.

Cuantumul amenzii se stabilește „prin sistemul zilelor-amendă; suma corespunzătoare unei zile-amendă, cuprinsă între 10 lei şi 500 lei, se înmulţeşte cu numărul zilelor-amendă, care este cuprins între 30 de zile şi 400 de zile'.

Sursa foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton