Ce ar face Giani Kiriță cu banii de la Exatlon. Fata lui l-a dat de gol

.

Giani Kiriță luptă din răsputeri la Exatlon, iar după fiecare înfrângere este dezamăgit. Fiica fostului sportiv îl susține necondiționat și a dezăluit ce ar face tatăl ei cu banii dacă ar câștiga concursul.

Roxana a răspuns într-un interviu, la o emisiune TV, la întrebările despre tatăl ei. Tânăra a fost întrebată ce ar face Giani Kiriță cu banii, dacă ar câștiga la Exatlon. ‘Shaorma. O să își ia foarte, foarte multă mâncare. Mult și prost. Sunt sigură că o să-și ia foarte multă mâncare și eu…’, a declarat Roxana Kiriță.


Alături de Roxana a fost și mama lui Giani Kirița, Niculina Ivan, care a confirmat faptul că fiul ei iubește mâncarea. „Cu de toate mi-a zis să îl aștept. Mi-a spus când a plecat așa: «Mamă, când voi veni, te rog, să mă aștepți cu crema de zahar ars, tort de mere – e preferatul lui, sarmale, ardei umplut, pui la ceaun». Iar eu i-am spus: «Dar nu o să poți să le mănânci pe toate», iar el: «Măcar să le văd». Nu, nu cred că se va întoarce la fel – acumulează multă experiență, o să pună în balanță mai mult lucrurile. Tot timpul mă uit, cu extraverale. I-aș spune să fie mai puțin temperamental. După acea ceartă cu Claudia, el și-a luat mâna de pe ei. Dar, tot de atunci s-au sudat ca echipă.’, a declarat Niculina, mama lui Giani Kiriță.


Chiar dacă pare neînfricat, Giani Kiriță are anumite temeri

Se pare că fostul sportiv este claustrofob, iar când vine vorba de lift nici nu vrea să audă. „De lift, de lift. Preferă să o ia pe scări chiar dacă sunt 14 etaje. Este claustrofob. Dacă e lift ca-n resorturi, cu geamuri, nu e o problemă. (…). La un moment dat, când aveam cumpărături l-am convins eu și fratele meu să se urce, iar noi am început să sărim în lift și el a început să urle. Eu am crezut că glumește cu liftul. I-a explodat puțin vena pe cap, mi-am dat seama că nu e ceva ok. Când îl văd și îi văd vena dinainte, atunci zic: «Stai așa, că nu e bine».’, a mărturisit Roxana Kiriță.


FOTO: Facebook

Diana Stamen