Ce avere a strâns Nick de la N&D și ce investiție regretă: „Fac bani și când dorm, mă enervează. În loc să-mi iau pământ, am băgat 80.000 de dolari în...”

.

Au trecut mai bine de 20 de ani de când Delia și Nick făceau furori cu trupa N&D, iar celebrele piese „Vreau să plâng' sau „Vino la mine' fac furori si azi. Recent, Nicolae Marin a vorbit despre banii pe care i-a câștigat, de-a lungul carierei muzicale, dar și despre investițiile pe care le regretă.

CITEȘTE TOATĂ VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!


N&D a început în vara anului 1999, când Nicolae Marin, alias Nick, a căutat o fată alături de care să lanseze o trupă. A găsit-o pe Delia și astfel a început povestea de succes a trupei. După patru ani, formația s-a destrămat, asta pentru că artista și-a dorit o carieră solo. Fiecare și-a văzut de propriul drum, iar Nick a preferat să rămână o perioadă într-un con de umbră.

Citește și: Cum a ajuns Delia să cânte în trupa N&D: „M-a smuls de pe băncile școlii. M-am bucurat că mama…’. Avea 17 ani când l-a cunoscut pe Nick, fostul ei coleg de scenă


Citește și: Oana Roman și Ana Morodan, păcălite cu „brânza Regelui Charles al III-lea’ de YouTuberul Nicknamedpete: „Eu nu am căzut în plasă. M-am prefăcut. Acest infractor…’

Citește și: Radu Siffredi, declarație de dragoste pentru Oana Matache, după finala Power Couple: „Orice s-ar întâmpla între noi, o să te iubesc toată viața și…’

Citește și: Daiana Anghel, primele declarații după ce ea și Sorin Gonțea au câștigat Power Couple: „Tot ce am trăit acolo…'. Ce le-a transnmis Radu Siffredi


Ce avere a strâns Nick de la N&D și ce investiție regretă

Nick de la N&D recunoaște că a câștigat bani frumoși din muzică și nu numai, fiindcă ar avea și surse pasive de venit.

„Eu fac bani și când dorm, mă enervează banii, nu știu ce să fac cu ei. Cum din ce?! Sunt atâtea rețele sociale care lucrează pentru mine, dorm și banii vin, nu înțelegi?!’, a spus artistul pentru cancan.ro.

Artistul a dat de înțeles că a câștigat demult primul milion de euro, însă a lăsat banii să circule: „Păi de când am eu milioane?! Milioane am de când eram mic. De când am început activitatea?! De mult am făcut un milion, cu tot ce am cumpărat și am cheltuit. (…) De ce am compus piesele alea, de se ascultă de 20 de ani?! Sunt drepturile de autor. (…) Păi trebuie să știi din ce să trăiești. Ce trebuie să fac, să compun 1340 de piese sau 10 și bune?! Îmi bat capul ca să ce? Am compus la timpul potrivit și acum mă bucur de familie, de copii’.


Ce investiție regretă Nick de la N&D

Nick de la N&D regretă că a investit 80.000 de dolari într-un studio muzical, în loc să cumpere terenuri.

„Nu, n-am făcut lucrul ăsta, n-am făcut greșeala asta. Asta ar fi fost una dintre greșelile pozitive. Nu am făcut asta, în loc să-mi iau pământ când era 50 de cenți metrul pătrat, am băgat 80.000 $ în studio, în apartament și amenajare. Era un apartament de patru camere, scule, patru calculatoare. Dă-ți seama, la 50 de cenți, cam câți metri îmi luam eu cu banii pe care i-am băgat în studio?! Eu am luat când s-a scumpit, ca băieții’, a mai spus artistul pentru sursa citată mai sus.


Între timp și-a cumpărat terenuri și are de gând să construiască câteva blocuri: „Da, în viitorul apropiat mă apuc de construit. (…) Am de mult pământurile’.

Sursa foto: Facebook