Ce avere are Gabi Bădălău, iubitul Biancăi Drăgușanu. Afacerile de milioane ale "imperiului Bădălău"

.

Gabi Bădălău are o avere impresionantă, grație afacerilor de milioane ale „imperiului Bădălău”, așa cum este supranumită celebra familie din Giurgiu. Gabi Bădălău nu a ajuns, însă, cunoscut datorită flerului său în a face bani din diverse afaceri, ci relațiilor controversate care au atras atenția tabloidelor, cele mai cunoscute dintre femeile care au trecut prin viața lui fiind Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Gabi Bădălău face parte dintr-o familie renumită în România, fiind fiul lui Nicolae Bădălău, fost ministru al Economiei și senator social democrat de Giurgiu. Fiul, fosta lui soție și actuala sa iubită, precum și fiica și ginerele lui Niculae Bădălău au ajuns de mai multe ori în atenția opiniei publice în articole de investigație sau ale tabloidelor.

badalau3badalau3

Ce avere și ce afaceri are Gabi Bădălău, iubitul Biancăi Drăgușanu

O mare parte din averea familiei fostului lider PSD Niculae Bădălău este înregistrată pe numele celor doi copii ai săi sau pe firme la care sunt sunt asociați aceștia, potrivit g4media.ro.

Spre exemplu, în urmă cu un an, fiica politicianului deținea, în coproprietate, 26 de apartamente într-un bloc din Bolintin Vale și o sală de evenimente, fiul – terenuri în cinci localități din județul Giurgiu, iar pe firma familiei figurau zeci de suprafețe de teren în același Bolintin și Tunari-Ilfov.

'Bunurile mele au fost la lumină absolut toate, în declarațiile de avere. Nu sunt terenuri pe N.B.G. foarte multe, cred că nu au împreună mai mult de 10 hectare suprafață totală. N-au (copiii n.r.) sau cel puțin nu știu eu. Copiii mei sunt mari, majori, au 37, respectiv 34 de ani, din ceea ce știu nu au terenuri. N.B.G., 80-90 la sută din valoarea afacerii e privat, pe blocuri, pe imobiliare. Construiesc blocuri, nu în relații cu Statul. Excelență, eu am o casă în care stau cu băiatul, fata mea își construiește o casă nouă, despre ce vorbim? Care avere? Sala de evenimente, au un credit de 30 de miliarde, au credit acum pe N.B.G. tot la fel, la vedere, la care achită ratele așa cum au parte contractuală„, declara Nicolae Bădălău.

Tot în Bolintin, pe un teren de aproape 2,8 hectare, se află cele 14 depozite și clădiri administrative ale familiei Bădălău, locul unde își desfășoară activitatea mare parte dintre cei 41 de angajați. Cele mai recente date indică faptul că, în 2021, societatea a avut o cifră de afaceri de circa 18 milioane de lei și aproape 930.000 de lei profit net.

Pe persoană fizică, Gabi Bădălău figurează cu 17 parcele în localitățile giurgiuvene Găiseni, Florești-Stoenești, Cosoba, Iepurești și Bolintin Vale. Până în 2022, acesta deținea în Bolintin o vilă despre care un tabloid a scris că ar fi fost vândută unui amic cu 140.000 de euro în acte, suma reală fiind de 260.000 de euro.

Gabi Bădălău se pregătește să scoată o avere din complexul rezidențial pe care l-a dezvoltat. Acesta se află într-o zona limitrofă a Bucureștiului. Potrivit spuselor afaceristului este probabil cel mai luxos cartier de vile. Drept urmare și profiturile ar trebui să fie pe măsură. O astfel de casă se vinde cu peste 100.000 de mii de euro.

Citește și: Lora și Ionuț Ghenu au stabilit data nunții. Artista a făcut marele anunț: „Trebuia să ne căsătorim prima dată în 2020, dar știm cu toții ce s-a întâmplat, pandemie, apoi război'

Citește și: Gabi Bădălău recunoaște că a înșelat-o de mai multe ori pe Bianca Drăgușanu și descrie relația lor ca fiind „complicată’. De ce s-a căsătorit, de fapt, cu Claudia Pătrășcanu: „Nu o iubeam, dar…’

Și sora lui Gabi Bădălău contribuie serios la averea familiei!

Sora lui Radu Gabriel, Sabina Ioana (33 de ani), apărea în ianuarie 2023 în bazele de date ale Oficiului de Cadastru cu 26 de apartamente într-un bloc nou din Bolintin Vale, coproprietari fiind soțul ei, Răzvan Alexandru Marica, și o familie pe nume Ion și Daniela Ileana Nițu.

Sabina Ioana este unic asociat al unei societăți care deține în Bolintin un vast complex destinat organizării de evenimente. Într-un interviu din 2021, femeia a declarat că a investit aici circa 4 milioane de euro. În același an, societatea a avut o cifră de afaceri de 1,1 milioane lei și pierderi nete de 154.060 lei.

Cea mai recentă declarație de avere a capului familiei, Niculae Bădălău, indica faptul că acesta deține, alături de soția sa, o vilă de 863 mp în Bolintin Vale, o casă de vacantă de 441 mp în Ogrezeni-Giurgiu și circa 1,5 hectare de terenuri intravilane și agricole în cele două localități.

Anul 2021 adusese o lovitură financiară pentru Niculae Bădălău: 600.000 de euro din vânzarea unui teren situat în București. În conturi, soții Bădălău aveau circa 660.000 de euro, 7.000 de dolari și 32.000 de lei. În ultima sa funcție publică, de vicepreședinte al Curții de Conturi, Bădălău încasase în 2021 circa 26.000 de lei lunar, în timp ce soția sa, învățătoare în Bolintin, avea un salariu de circa 3.900 lei lunar, potrivit G4media.ro.

În ciuda averii familiei, în 2016-2017, Sabina Ioana s-a angajat la Stat, la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere și, apoi, la Aeroportul 'Henri Coandă'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton