Ce probleme de sănătate a moștenit Jeni Nicolau de la mama ei: "Nu se vindecă"

 Dumba Gabriela
.

Jeni Nicolau a moștenit anumite probleme de sănătate de la mama ei, care, din păcate, nu se vindecă. Este vorba despre o boală degenerativă, transmisă genetic, pe care artista o ține în frâu cu tratament. Chiar și așa, Jeni Nicolau merge mai departe cu zâmbetul pe buze!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

La începutul săptămânii, Jeni Nicolau și-a sărbătorit ziua de naștere. Îndrăgita artista a împlinit 54 de ani și păstrează pofta de viață și voia bună pe care a afișat-o în fața publicului zeci de ani, dar problemele de sănătate nu au ocolit-o.

6Jeni-Nicolau-16Jeni-Nicolau-1

Ce boală a moștenit Jeni Nicolau de la mama sa

După aniversare, la scurt timp, vedeta a fost sărbătorită și în platoul Showbiz Report, la Antena Stars. În acest context, Jeni a ajuns să vorbească despre viața personală și problemele de sănătate cu care se confruntă.

„Am o artroză pe care am moștenit-o de la mama. Am făcut niște infiltrații la Târgu Mureș.

Fac o dată la 6 luni 700 de kilometri ca să ajung acolo, de la Craiova la Târgu Mureș, pentru a face aceste infiltrații.

Din momentul în care am ieșit din cabinet sunt ca și nouă. Este ca un anti-inflamator, nu vindecă total, în schimb, ține boala pe loc. Artroza este o boală degenerativă, nu se vindecă.', a explicat Jeni Nicolau, la Antena Stars.

Citește și: Oana Roman, imagine rară cu părinții ei, Mioara și Petre:„Ultimul an când i-am văzut împreună la ziua mea’

Citește și: Cum și-a câștigat Romică Țociu primii bani, înainte de a deveni actor, și cum și-a început cariera:„Vara, plecam pe…’ / EXCLUSIV

Citește și: Marcel Pavel are ‘interzis’ la petrecerea aniversară a soției lui:’Îi dau bani să-și cumpere cadou’

Jeni Nicolau mai are o boală supărătoare

Deși nu se poate vindeca, artista păstrează o atitudine pozitivă și se bucură de lucrurile bune din viața ei. Aceasta are o căsnicie fericită cu soțul ei, de mai bine de 12 ani, iar împreună au făcut casa visurilor lor.

‘De 20 de ani mă lupt cu această problemă, psoriazisul, mulțumesc lui Dumnezeu că-l am doar pe scalp, nu a fost atât de agresiv.

Am reușit, probabil, cu rugăciune către Dumnezeu, să îl țin în frâu. Nu mi-a făcut probleme foarte mari. Știm cu toții că nu se vindecă, se ameliorează doar aceste puseuri’, mărturisea Jeni Nicolau.

Deși, de obicei, cei care fac psoriazis moștenesc genele predispozante, Jeni Nicolau susține că medicii i-au spus că una dintre cauze ar putea fi stresul.

‘Majoritatea medicilor de specialitatea spun că o cauză ar fi stresul cotidian, dar eu cred că, din experiența proprie, am mai găsit o cauză, emoțiile bune.

În urma acestor emoții am văzut că el se agravează cât de cât. Dar mulțumesc lui Dumnezeu că pot să îl țin în frâu, că nu am pe piele. Îmi apare uneori la cotul mâinii drepte și trece imediat’, a mai spus artista.

Din fericire, artista a reușit să treacă peste toate inconvenientele și a învățat să trăiască cu această boală care afectează calitatea vieții în mare măsură.

„Este o boală care nu se ia, trebuie să știe toată lumea. Eu nu m-am ferit niciodată de chestia asta, pentru că nu mi se pare un lucru cu care să mă feresc. Nu eu am vrut să se întâmple. Încercăm să trăim așa cum putem și să ne facem viața mai frumoasă, pe a noastră și pe a celor din jur', a mai spus Jeni Nicolau

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton