Ce cadou a primit Alina Laufer de la fiica adolescentă, de ziua ei: „Știe ea ce să îmi cumpere și ce îmi place”

 Ifrim Georgiana
.

Duminică, 30 aprilie, Alina Laufer a împlinit 40 de ani și a sărbătorit acasă la părinții ei, într-o comună din județul Parhova. Soția lui Ilan Laufer s-a bucurat de vremea frumoasă, de aerul curat, dar și de timpul petrecut alături de copiii ei. Karina, fiica acesteia din căsnicia cu Jorge, i-a făcut un cadou special, căci, spune ea, îi cunoaște gusturile și știe cum s-o surprindă. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu o zi, Alina Laufer a împlinit 40 de ani. Vedeta a preferat să sărbătorească alături de copiii și părinții ei, așa că a petrecut weekend-ul la casa familiei ei din județul Prahova. Fosta prezentatoare TV și-a construit o vilă în comuna Cornu, acolo unde merge cu copiii în zilele libere.

al9al9

Când vine vorba despre cadourile primite, Alina Laufer a spus că a avut parte de o surpriză plăcută din partea Karinei, fiica acesteia din căsnicia cu Jorge. Artistul și fosta prezentatoare TV au divorțat în anul 2012, după o căsnicie de cinci ani, însă au rămas în relații bune de dragul fiicei pe care o au împreună.

Citește și: Alina Laufer și-a făcut o nouă intervenție estetică: 'Acum, fața mea arată bine și în realitate, dar și în poze'

Citește și: Ce probleme a avut Alina Laufer cu gemenii, în ultimele luni: „Cei mici au fost destul de…'. Care este acum starea de sănătate a micuților

Citește și: De ce s-au despărțit Andreea Raicu și Cristi Chivu: „Nu eram matură emoțional. Mi-a luat foarte mult timp să înțeleg…”

Citește și: 12 oameni s-au răsturnat cu barca pe râul Mureș: un copil mort, doi adulți și doi copii dispăruți. Șoferul bărcii era băut și fără permis

Ce cadou a primit Alina Laufer de la fiica adolescentă, de ziua ei

De ziua ei de naștere, Alina Laufer a sărbătorit alături de copiii și părinții ei. În vârstă de 14 ani, Karina i-a cumpărat mamei ei câteva piese vestimentare, căci cele două au gusturi similare în materie de modă.

„Ne-am plimbat și am sărbătorit acasă, cu ai mei. Mama m-a răsfățat și mi-a făcut tortul preferat pe care mi-l face în fiecare an, pentru că știe că îmi place, de biscuiți, cu vișine din vișinată, și o negresă foarte bună care este specialitatea ei. Ce cadou să mai îmi facă Ilan? E suficient că mai stă cu copiii. Karina mi-a luat niște haine din mall.

Știe ea ce să îmi cumpere și ce îmi place, are deja 14 ani și jumătate, și-a luat buletinul. A fost puțin cam haos cu copiii, nu am reușit să facem poze, dar important este că ne-am simțit bine! E greu să faci poze cu ei, nu se sincronizează, când se uită unul, întoarce capul celălalt și tot așa. Îmi doresc să mergem într-o vacanță, dar cred că cel mai probabil vom pleca la mare. Gemenii sunt bine, aleargă prin curte, mănâncă într-una, le amestecă pe toate, cârnați, pepene, înghețată. Sunt foarte activi și ne țin în priză', a declarat Alina Laufer, potrivit click.ro.

Alina Laufer și-a construit casă lângă cea a părinților ei

Alina Laufer și-a construit o casă în comuna Cornu, județul Prahova, devenind, astfel, vecină cu părinții ei. Fosta prezentatoare TV obișnuiește să petreacă weekend-urile acolo, alături de cei trei copii – Karina, Nathaniel și Davina.

„Sâmbătă dimineață am fost cu copiii la Ferma animalelor. Le-a plăcut foarte mult, le-am dat de mâncare poneilor, iar duminică mi-am serbat ziua în familie, la Cornu, la ai mei, acolo unde ne-am terminat și noi casa. Aproape în fiecare weekend mergem la Cornu, este aer curat și ne place. Stăm deja în casa pe care ne-am făcut-o, e perete în perete cu a mamei, ne place mult acolo, ne place Câmpina, lumea deja ne cunoaște, ne plac cofetăriile de acolo, restaurantele, totul e mai ieftin decât în București', a completat aceasta, potrivit susei citate.

„Am atâtea lucruri pentru care mă simt recunoscătoare'

Cu ocazia zilei sale de naștere, Alina Laufer a scris un mesaj plin de recunoștință pe rețelele de socializare.

La mulți ani mie! Am atâtea lucruri pentru care mă simt recunoscătoare. Copii frumoși și sănătoși, un soț minunat și iubitor, părinți ce m-au susținut și mi-au oferit dragoste necondiționată toată viața mea.  Îi mulțumesc lui Dumnezeu, în fiecare zi, și tot simt că nu ofer suficientă recunoștință pentru viață pe care mi-a dăruit-o. Va doresc un 1 Mai însorit, alături de familiile voastre, de prieteni și poftă bună la grătare', a fost mesajul „lansat' pe Instagram de Alina Laufer.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton