Ce cadou de nuntă a primit Cristina Spătar de la Mariana Ionescu Căpitănescu, buna ei prietenă: „Este foarte frumos”

 Ifrim Georgiana
.

Ce cadou de nuntă a primit Cristina Spătar de la Mariana Ionescu Căpitănescu, buna ei prietenă. Pe 24 iunie, Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu s-au cununat religios. La nunta celor doi, au participat aproximativ 500 de invitați, între care se numără și Adriana Bahmuțeanu, Claudia Ghițulescu sau Mariana Ionescu Căpitănescu. Intepreta de muzică populară a ținut să-i facă miresei un cadou inedit, mai exact o piesă vestimentară inspirată din costumul popular. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ce cadou de nuntă a primit Cristina Spătar de la Mariana Ionescu Căpitănescu, buna ei prietenă. În urmă cu câteva zile, Cristina Spătar și soțul milionar au avut parte de o nuntă cu mare fast. Cununia religioasă și petrecerea s-au desfășurat în Vâlcea, orașul natal al afaceristului, acolo unde au fost așteptați invitați de seamă, prieteni apropiați și membri ai familiei. Atmosfera a fost întreținută de artițti precum Nicolae Botgros, Adrian Minune, Georgiana Lobonț, Ionuț Dolănescu, Ion Paladi sau Mariana Ionescu Căpitănescu. Inteprepta de muzică populară i-a dăruit miresei o piesă vestimentară unică, cu accente tradiționale.

cri10-1cri10-1

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, despre nunta dintre Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu: „Numai cine a trecut prin ce a trecut ea poate înțelege'

Citește și: Ce meniu au avut la nuntă Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu: de la creveți până la sarmale și mușchi de vită

Citește și: O mai ții minte pe Irina Reisler? Cum arată fosta vedetă TV după ce a slăbit 50 de kg: „În fiecare vara sărbătoresc a două mea viață”

Citește și: Victor Dorobanțu, „Mânuță' din serialul Wednesday, detalii despre filmările la sezonul 2: „Sunt mici probleme, întârzie procesul”

Ce cadou de nuntă a primit Cristina Spătar de la Mariana Ionescu Căpitănescu

La nunta Cristinei Spătar, Mariana Ionescu Căpitănescu a avut un program artistic special, format din muzică ușoară și melodii de folclor. După încheierea evenimentului, intepreta de muzică populară i-a dăruit miresei o piesă dintr-un costum popular, denumită „șoarțe', însă stilizată pentru a fi pe placul acesteia.

„Șoarțe se numesc la noi! Sunt două piese. Este stilizat, inspirat din costum popular, nu este tradițional autentic, este foarte frumos și o să îi dau și poală și o ie, dar să își aleagă ea de la noi o cămașă', a spus intepreta de muzică populară, potrivit click.ro.

Ce relație există între Cristina Spătar și Mariana Ionescu Căpitănescu

Cristina Spătar și Mariana Ioana Căpitănescu sunt prietene de câțiva ani buni. La început, soția lui Vicențiu Mocanu era una dintre admiratoarele interpretei de muzică populară și abia apoi s-a închegat o relație de prietenie.

„Cristina este admiratoarea mea și, între timp, mi-a devenit prietenă! E o atmosferă extraordinară în seara această la nuntă! Este totul la superlativ, de la aranjamentul sălii, de la voia bună, invitații, mireasa are o rochie extraordinară. Suntem fericiți alături de ei! Sunt două perechi de nași, au o misiune foarte importantă, Corneliu Botgros și Ion Paladi. Eu îi urez Cristinei multă fericire, până la adânci bătrâneți, alături de soțul ei, Vicky Mocanu, și să fie fericită, așa, cu zâmbetul pe buze întotdeauna, ca în această seară!', a adăugat inteprepta, potrivit sursei citate.

Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu pleacă în Maldive

Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu și-au planificat deja luna de miere și intenționează să plece în Maldive. Cei doi soți își doresc să-i aibă alături pe nașii lor, însă nu este tocmai ușor să-și sincronizeze programul cu aceștia, având în vedere programul de evenimente din vară.

„Eu sper să reușim să luăm și nașii alături de noi în luna de miere în Maldive, doar că trebuie să ne sincronizăm cu programul lor de evenimente care este destul de încărcat și atunci o să vorbim și cu ei să vedem dacă reușim ce ne-am propus, măcar pentru câteva zile să fim cu toții împreună, ca o familie, pentru că suntem foarte apropiați de familia lui Ion Paladi și de cea a Maestrului Botgros', a spus Cristina Spătar.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton