Ce cadou i-au făcut Viorica și Ioniță de la Clejani lui Johnny Depp: „Ne-a fost foarte greu să alegem”. Actorul a împlinit 60 de ani

 Ifrim Georgiana
.

Ce cadou i-au făcut Viorica și Ioniță de la Clejani lui Johnny Depp. Săptămâna trecută, Johnny Depp a concertat în București, la Romexpo, alături de trupa Hollywood Vampires. În timpul spectacolului, actorul a avut parte de un moment neașteptat din partea publicului, căci cei prezenți i-au cântat „La mulți ani', cu ocazia aniversării de 60 de ani. De la mult așteptatul eveniment nu a lipsit nici familia Clejanilor, având în vedere relația apropiată cu actorul de la Hollywood. Iată ce cadou i-au făcut Viorica și Ioniță de la Clejani lui Johnny Depp!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ce cadou i-au făcut Viorica și Ioniță de la Clejani lui Johnny Depp. În mai multe rânduri, Viorica și Ioniță de la Clejani au susținut că au o strânsă prietenie cu Johnny Depp, care s-a închegat în urmă cu mai mulți ani. În spațiul public, au circulat mai multe fotografii cu artiștii și actorul american, iar Ioniță de la Clejani a apărut chiar și într-un film al acestuia, „The Man Who Cried', acolo a cântat la acordeon împreună cu Taraful Haiducilor. Zilele trecute, Johnny Depp și-a sărbătorit ziua de naștere în România și a susținut un concert în București, alături de trupa Hollywood Vampires. Viorica și Ioniță de la Clejani nu au putut rata evenimentul și i-au făcut un cadou special actorului.

vi9vi9

Citește și: Margherita de la Clejani s-a fotografiat cu Johnny Depp la concertul din București: „O să iubească și mai tare România” / Ioniță de la Clejani a declarat de multe ori că sunt prieteni

Citește și: „Are o altă direcție, direcția business-ului”. Margherita de la Clejani a renunțat la cântări, după scandalul drogurilor

Citește și: Dinu Maxer și-a făcut o nouă intervenție estetică, după divorțul de Deea Maxer: „O să mă uit altfel de acum în oglindă'. Cum arată acum

Citește și: Ce face Dana Marijuana pentru bani, ca să-și achite facturile: „Lumea nu prea mă cheamă la petreceri. Pentru 100 de euro…'

Ce cadou i-au făcut Viorica și Ioniță de la Clejani lui Johnny Depp

Cu ocazia zilei de naștere a lui Johnny Depp, Ioniță și Viorica de la Clejani i-au dăruit o cămașă tradițională românească, dar și un chimir.

 „Pentru venirea lui în România am mers cu Viorica și am ales modele de ie. Am ales, de fapt, pentru toți colegii lui de trupă. Viorica a știut însă ce să aleagă pentru el. Eu am ales o ie cu mai multe flori, ea a ales una cusută cu negru. Johnny a purtat însă doar cămașa de la ea, nu și pe cea de la mine.

Mai are de la noi, primit în dar, și un chimir din piele autentică, pe care am văzut că îl poartă cu drag la concerte. Îi vine foarte frumos, zici că este de acolo. Pe tot Instagramul a postat și poza cu noi. Cămașa aceasta de la Viorica are 60 de ani, nu s-a decolorat, e din zona de sud a țării, e lucrată din in, la războiul de țesut, iar florile sunt cusute manual.

Ne-a fost foarte greu să alegem acest cadou, dar, dacă e să cauți, găsești, și nimic nu e imposibil. I-am dăruit și palincă de gutui. Gustul palincii de gutui îmi place mie, noi o aveam în casă de foarte mult timp și am desfăcut-o numai la ocazii speciale. Și acum a fost o ocazie specială, le-am dat să guste. Aroma palincii de gutui i-au făcut pe acești Vampiri să iubească și mai mult România', a spus Ioniță de la Clejani, potrivit playtech.ro.

„El iubește România, iubește muzica românească'

Ioniță de la Clejani a vorbit și despre reîntâlnirea cu Johnny Depp. Pe rețelele de socializare, familia Clejanilor a postat mai multe fotografii cu actorul american, care a concertat în București, pe 8 iunie, pe scena Romexpo.

„Bucuria reîntâlnirii a fost foarte mare. Să ținem cont că e Johnny Depp, unul dintre marii actori ai lumii, el iubește România, iubește muzica românească. Am fost în urmă cu mai mulți ani invitați și în clubul lui, din America, să sărbătorim, am făcut atunci un concert pentru el și pentru prietenii lui. Ne-am reîntâlnit acum iar în România, e emoționant pentru noi, de fiecare dată când ne revedem.

Johnny este de o modestie ieșită din comun, este un om de la care am învățat că nu există cuvântul vedetă, a ieșit din vocabularul meu. Când am fost în clubul lui din America, am văzut oameni care așteptau la intrare și la 4.00 dimineața, oameni care erau acolo pentru a-i lua un autograf. Nu e simplu când te cheamă Johnny Depp. În fața casei lui sunt sute de oameni care așteaptă un autograf, nu are o viață ușoară', a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton