Ce cadouri a primit Adrian Enache de la Iuliana Marciuc și fiul lor, de ziua lui: „El mi-a spus să nu-i fac niciun cadou, dar...”. Artistul a împlinit 58 de ani

 Ifrim Georgiana
.

Pe 12 iunie, Adrian Enache a împlinit 58 de ani. De ziua lui, artistul a concertat la Sala Dalles, un eveniment intim și care l-a adus împreună cu cei dragi. Iuliana Marciuc s-a ocupat de organizare, fiind un cadou pe care i l-a făcut partenerului ei, însă surprizele nu s-au oprit aici.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

În ziua când a împlinit 58 de ani, Adrian Enache a fost sărbătorit cum se cuvine și a susținut un concert de aproape două ore la Sala Dalles. Artistul a avut toată familia alături, dar și prieteni dragi, colegi de breaslă. De-a dreptul emoționant a fost momentul când a cântat pe scenă cu fiica lui, Diana Enache. La fel ca în anii precedenți, Iuliana Marciuc a avut grijă ca evenimentul să iasă perfect.

enache-1enache-1

Citește și: Ce sfaturi îi dă Diana, fiica lui Adrian Enache, fratelui ei mai mic, David: 'E posibil să rămân fără cumnată la cât de dură și critică sunt…' David și-a făcut iubită / EXCLUSIV

Citește și: Ce reacție a avut Adrian Enache când a aflat că va fi bunic. Fiica lui, Diana, l-a dat de gol: „A fost puțin descumpănit, dar acum este topit. Ba chiar cred că mă ceartă că…'

Citește și: Gabi Bădălău continuă acuzațiile de infidelitate la adresa Biancăi Drăgușanu: „Nu am cum să fiu gelos pe bodyguarzi și asistenți medicali. Dacă ea asta a vrut și ăsta e nivelul ei…'. Reacția vedetei

Citește și: Roberto Baggio a fost bătut, sechestrat, jefuit și lovit în cap cu un pistol, în timpul meciului Italia – Spania. Cum a reușit fostul fotbalist să scape cu viață

Ce cadouri a primit Adrian Enache de la Iuliana Marciuc și fiul lor, de ziua lui

Deși Adrian Enache i-a spus că nu-și dorește cadouri, Iuliana Marciuc i-a făcut totuși o mică atenție de ziua lui. Pe lângă concertul aniversar, prezentatoarea i-a cumpărat un hanorac din colecția lui Cătălin Botezatu.

„El mi-a spus să nu-i fac niciun cadou anul acesta, pentru că acest spectacol este cel mai frumos cadou. Dar eu totuși i-am făcut un cadou și anume un hanorac de la Cătălin Botezatu. Pentru că prea mi-a plăcut și l-am comandat online, deși eu nu prea obișnuiesc să comand lucruri online. Așa că, uite, Cătălin, nu știi că unul din pachetele trimise de tine a ajuns la Adrian', a spus prezentatoarea TV pentru ciao.ro.

Și David, fiul lor, a reușit să-l surprindă pe celebrul artist. Tânărul i-a dăruit un tricou pe care scria „Daddy Cool', iar Adrian Enache a decis să-l poarte de ziua lui, pe scenă.

„I-a luat un tricou pe care scrie Daddy Cool. Și pe care Adrian a zis că o să-l poarte chiar în timpul spectacolului și a schimbat toată ideea de vestimentație după acest tricou. Când l-a primit aseară, la 12 noaptea, când am stat pe terasă împreună la un pahar de șampanie, s-a gândit, da, e clar, trebuie să schimbăm felul în care mă voi îmbrăca. Voi pune tricoul cu Daddy Cool', a mai spus ea.

Fiul Iulianei Marciuc și al lui Adrian Enache va studia în Olanda

David, fiul Iulianei Marciuc și al lui Adrian Enache, a decis să-și continue studiile în străinătate.

„David se duce la o facultate care se numește „Creative Business', este la Utrecht și el a ales-o după o postare făcută de mine. M-am bucurat că mi-a scris o studentă chiar din anul 3 de la aceeași facultate și mi-a spus că vrea să mă anunțe cât de frumoasă este această facultate și să mă încurajeze că am făcut o alegere bună.

Nu eu am făcut alegerea, ci el, dar m-am bucurat de acest feedback și-i mulțumesc anticipat, pentru că mi-a spus numai lucruri foarte bune, că este foarte mulțumită de atmosferă, de profesori și de tot ce învață acolo. Mai ales proiecte foarte practice', a mai declarat Iuliana Marciuc.

„E timpul să dăm drumul puiului din cuib'

Iuliana Marciuc are o relație deosebită cu David și o încearcă mari emoții înaintea despărțirii.

„Da, adevărul este că noi am avut o relație foarte specială, avem o relație specială, petrecem foarte mult timp împreună, petrecem vacanțe împreună, consider că un copil are nevoie de timp, în primul rând, și asta i-am oferit și cred că de asta este așa de echilibrat și eu sunt mulțumită de felul în care el a evoluat, dar acum este timpul să învățăm, să dăm drumul puiului din cuib. Și asta o să facem în această vară și în lunile ce vor urma. O să învățăm!', a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton