Ce calități apreciază Cristina Ciobănașu la iubitul ei, Alexandru Mureșan: „Mă răsfață și îmi face toate poftele”

.

Cristina Ciobănașu formează un cuplu de mai bine de un an cu Alexandru Mureșan. Pe rețelele de socializare, cei doi nu ezită să posteze imagini de cuplu și să-și facă declarații de dragoste. Într-un interviu recent, îndrăgita actriță a vorbit despre relația cu tânărul stomatolog și a dezvăluit calitățile pe care le admiră la acesta. Iată care sunt principiile care stau la baza relației lor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


După despărțirea de Vlad Gherman, cel cu care a format un cuplu timp de 10 ani, Cristina Ciobănașu și-a refăcut viața alături de Alexandru Mureșan. Tânărul care i-a cucerit inima actriței este stomatolog și se bucură din plin de cariera de succes. Cei doi s-au cunoscut în vara anului 2021, iar de atunci sunt de nedespărțit. Inițial, și-au ferit povestea de dragoste de ochii curioșilor, însă acum nu mai ezită să se afișeze în ipostaze romantice și să-și arate exprime sentimentele.


Citește și: Ce dietă ține Cristina Ciobănașu și la ce alimente a renunțat: „Am făcut un colăcel la burtică și celulită'

Citește și: De ce a plecat Cristina Ciobănașu în vacanță, în Bali, fără iubitul ei: „Un timp foarte prețios pentru familie, nu avem timp să…'

Citește și: „M-am uitat în conturi, vreau să stau 5 ani fără să fac nimic’. Ana Morodan nu poate pleca în vacanță, fiind încă sub control judiciar, după accidentul din Capitală


Citește și: Ce regrete are Oana Ioniță după divorțul de Florin Budnaru și ce schimbări a observat la fiul lor, care locuiește cu tatăl: „A renunțat la înot, engleză. Nu vreau să…’

Ce calități apreciază Cristina Ciobănașu la iubitul ei, Alexandru Mureșan

De curând, Cristina Ciobănașu a vorbit despre relația cu Alexandru Mureșan și a enumerat calitățile pe care le apreciază la acesta. Deși lucrează în domenii complet diferite și petrec puțin timp împreună, cei doi se completează perfect și au reușit să transforme diferențele în atuuri ale relației.


„Mă bucură faptul că, deși lucrăm în domenii atât de diferite și petrecem destul de puțin timp împreună, avem totuși multe lucruri în comun și timpul în doi e de calitate. Admir multe lucruri la Alex (Alexandru Mureșan).

E un om sufletist, iubește animalele și îi place să se înconjoare cu oameni frumoși, e foarte pasionat de ceea ce face, este ambițios, e foarte curios și caută să știe cât mai multe din toate domeniile, e sensibil și emotiv, dar nu lasă niciodată să se vadă asta căci nu vrea să fie vulnerabil (să nu-i spuneți că știți de la mine), știe cum să mă ia când sunt supărată, știe cum să mă scoată din bula mea nihilistă (mai pic și eu din când în când) mă și aduce cu picioarele pe pământ când o iau cu mintea pe câmpii, mă motivează să lupt mai tare pentru visurile mele, îmi dă libertate și mă încurajează să fiu orice îmi doresc, mă răsfață și îmi face toate poftele și… mă face fericită’, a declarat actrița, potrivit libertateapentrufemei.ro.


Care sunt principiile care stau la baza relației dintre Cristina Ciobănașu și Alexandru Mureșan

Referitor la principiile care construiesc o relație frumoasă și de lungă durată, Cristina Ciobănașu a adăugat: „Respect, sinceritate și apreciere’.


Întrebată cui îi spune cel mai des „Te iubesc’, actrița a răspuns: „Părinților mei. Îi văd atât de rar încât încerc să le spun de fiecare dată când ne vedem cât de mult îi iubesc’.

Sursa foto: Facebook