Ce calități apreciază Jador la Oana Ciocan, logodnica lui: „Mă iubește mai mult decât merit și îmi iartă toate...”. I-a spus că va fi soția lui încă de la prima întâlnire

 Ifrim Georgiana
.

Jador a dezvăluit cum l-a cucerit logodnica lui, dar și cum și-a dat seama, încă de la prima întâlnire, că ea îi va fi soție. Dincolo de frumusețea exterioară, artistul spune că Oana Ciocan are o personalitate magnetică și îl iubește mai mult decât ar merita. Tatăl lui Jador a sugerat, nu demult, că cei doi ar putea face nunta vara aceasta.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Relația dintre Jador și Oana Ciocan s-a înfiripat lunile trecute, după ce s-au văzut pentru prima dată la controlul medical pentru „Survivor All Stars'. Cântărețul de manele a cerut-o în căsătorie pe iubita lui chiar înainte de a părăsi competiția. Și ea a abandonat show-ul după doar două săptămâni. Cei doi locuiesc deja împreună și au în plan să se căsătorească.

307913204_171035592170255_8600501919156538600_n307913204_171035592170255_8600501919156538600_n

Citește și: Jador a plecat într-o călătorie pe Muntele Athos, înainte de nunta cu logodnica lui, Oana Ciocan: „La un moment dat în viață ai de ales'

Citește și: Jador neagă scandalul cu Nikolas Sax, din Luton, și susține că nici nu a fost acolo: „Eu sunt la Bacău de când am venit din Republica Dominicană”

Citește și: Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc și-au scos cei doi băieți la plimbare, în parc. Imagini unice cu familia antrenorului

Citește și: Adolescentă de 13 ani, înjunghiată de iubitul de 20 de ani, din cauza geloziei! Atacul a avut loc în casa bunicii

Ce calități apreciază Jador la Oana Ciocan, logodnica lui

Întrebat de un urmăritor ce l-a atras la Oana Ciocan, Jador a descris ce simte în relația cu ea, concentrându-se mai puțin pe calitățile tinerei. Artistul a recunoscut că primește mai multă iubire decât ar merita, dar și că îi sunt tolerate toate greșelile. Oana l-a cucerit și prin frumusețea exterioră, însă, spune el, personalitatea joacă un rol mai important.

„Oana mă iubește mai mult decât merit. Oana mă iubește și îmi iartă toate prostiile pe care le fac. Mă iubește foarte mult. Asta m-a atras cel mai mult la Oana. În rest, fizic normal că-mi place. Dar aici nu este vorba doar despre fizic, este vorba despre niște calități psihice pe care ea le are', a spus artistul în mediul online.

Cum și-a dat seama Jador că Oana Ciocan îi va fi soție

Jador spune că a simțit, încă de la prima întâlnire, că Oana Ciocan îi va fi soție, fiindcă s-au cunoscut imediat după ce artistul le-a cerut părinților să spună rugăciuni pentru a-și găsi jumătatea.  

„A doua zi s-a mutat la mine.(…) Din ziua aia a fost cu mine, am fost la studio, am tras piesa 'Fana', care are un succes teribil acum.

(…) S-a întâmplat, m-am însurat, aia e. M-am dus prima dată la studio, apoi la studio la mine, i-am făcut cunoștință cu sora mea. I-am zis surorii  mele 'Fă-ne o poză pentru că ea va fi soția mea' și jur că am poză de la prima noastră întâlnire.(…) Dacă ți-aș spune exact situația reală, nu ți-ar veni să crezi. Mă sună tata și îmi zice: „Mă tată, dar te-ai rugat, i-ai cerut asta lui Dumnezeu, te-ai rugat pentru toate lucrurile, dar pentru asta te-ai rugat?', că mă tot plângeam eu la ei că nu găsesc și eu o fată bună.

S-au rugat mama cu tata și m-am rugat și eu și a doua zi m-am întâlnit cu Oana, de asta am certitudinea că e de acolo. Mi-am dat seama că ea e pentru că se uita ca o obsedată la mine.(…) Eu știam că ea e, poate sună ciudat, dar așa e.(…) S-a mutat la mine a doua zi, dar atenție, am dormit cu ea în pat fără să facem nimic, nici n-am pupat-o două săptămâni, pentru că eu știam că o să se întâmple treaba asta', a povestit Jador în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton