Ce câștiguri uriașe are George Burcea, anual. Fostul soț al Andreei Bălan deține o companie prosperă

 Miniosu Alexandra
.

Pe George Burcea îl cunoaște toată lumea, însă puțini știu ce câștiguri uriașe înregistrează, de fapt, acesta. Iubitul Vivianei Sposub deține o companie cunoscută și este implicat în mai multe proiecte. Așadar, nu e de mirare că fostul soț al Andreei Bălan se laudă cu sume fabuloase. Iată cât de bine o duce actorul din punct de vedere financiar!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

George Burcea e cunoscut în toată țara, dar, cu toate acestea, puțină lume știe ce câștiguri uriașe înregistrează. Iubitul Vivianei Sposub deține o companie destul de cunoscută în România. În plus, acesta a fost implicat, de-a lungul timpului, în mai multe proiecte celebre.

george-burcea-1-1george-burcea-1-1

George Burcea pare că trăiește pe picior mare, atât din punct de vedere sentimental, cât și financiar. Fanatik a consultat situația economică declarată a actorului și a făcut publice sumele fabuloase cu care se laudă fostul soț al Andreei Bălan.

Citește și: Cum împart Andreea Bălan și George Burcea custodia fetelor, Ella și Clara:„Mulți au crezut că îl decad din drepturi'/ EXCLUSIV

Citește și: Viviana Sposub, declarații inedite despre relația cu George Burcea, după divorțul de Andreea Bălan:”Au fost momente dificile”

Citește și: Actorul Bradley Cooper, surprins când sărută un bărbat.Despre ce e vorba în noul său film de pe Netflix 

Citește și: Raluca Bădulescu va rămâne cu casa, după divorțul de soțul ei.Imagini cu locuința vedetei

Ce câștiguri uriașe are George Burcea, anual

La scurt timp după ce Andreea Bălan a mărturisit că își dorește, la apelul făcut cu privire la divorțul de George Burcea, custodia comună a fetițelor lor pentru a scăpa de declarațiile comune obligatorii când vine vorba de grădiniță, școală sau concedii în străinătate, dar și pentru că-și dorește pensie alimentară și în perioada în care erau separați și nu despărțiți oficial, iubitul Vivianei Sposub a decis să depună bilanțul contabil al firmei.

Potrivit sursei citate, George Burcea deține o companie destul de cunoscută în România, Goldstone Films S.R.L., ce o duce mai bine ca oricând. Aceasta are ca domeniu de activitate producția cinematografică, video, dar și programele de televiziune.

Conform raportărilor oficiale făcute către ANAF, anul 2021 a fost unul prosper pentru George Burcea. Ce-i drept, atunci, actorul era deja implicat într-un serial Netflix. Pelicula intitulată „Wednesday' se va lansa toamna aceasta, iar el joacă rolul lui Lurch din Familia Addams.

Aceeași sursă mai scrie că cifrele financiare declarate sunt impresionante pentru anul fiscal 2021. Creșterile companiei ar fi vizibile pe toate planurile, însă, în mod special, la capitolul profit.

Ce profit a făcut actorul în ultimul an

Conform sursei amintite, George Burcea ar fi reușit să își crească cifra de afaceri de mai bine de două ori. Astfel, totalul ar fi ajuns la peste 420.000 de lei, adică aproximativ 85.000 de euro.

În ceea ce privește capitoul profit, rezultatele financiare ale lui George Burcea ar fi și mai bune. Profitul net care poate fi, oricând, transformat în dividente și să îl transfere în conturile personale, ar fi crescut la peste 220.000 de lei, adică peste 44.000 de euro.

Trebuie menționat însă că actorul are și un angajat la firmă. În cazul în care acesta ar fi chiar el, asta ar însena că o mare parte dintre cheltuielile făcute – adică diferența dintre cifra de afaceri și profitul net – s-ar putea traduce în propria salarizare, mai scrie aceeași sursă.

Răsturnare de situație în divorțul cu Andreea Bălan

Procesul de divorț dintre Andreea Bălan și George Burcea a ținut mai bine de doi ani. Acesta a fost finalizat în primă instanță, cu o hotărâre a judecătorilor care anunță custodie comună și plata unei pensii alimentare de la momentul pronunțării sentinței. Artista a atacat, însă, divorțul cu apel.

Mai exact, Andreea Bălan își dorește custodia exclusivă a celor două fetițe pe care le are cu George Burcea, dar și obligarea actorului, de către instanță, la plata unei pensii alimentare pe perioada în care nu au mai locuit împreună, dar se aflau în proces de divorț. Așadar, cântăreața își dorește ca el să plătească retroactiv.

Programul de vizită a fost mereu la discreţia tatălui şi, indiferent de custodie, exclusivă sau comună, tatăl are aceleaşi drepturi – două weekenduri pe lună plus vacanţele. Când am cerut custodie exclusivă, mulţi nu au înţeles despre ce este vorba şi au crezut că îl decad din drepturi. Nici pe departe! Diferenţa între custodia exclusivă şi cea comună este doar la dreptul de decizie în ceea ce priveşte școala, spitalele şi vacanţele. Urmează apelul, care este în continuare pentru custodia exclusivă şi pentru pensia alimentară retroactivă„, ne-a declarat Andreea Bălan.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton