Ce decizie a luat Ana Morodan după ce a condus băută și sub influența substanțelor interzise: „Mă duc să mai fac o meditație până plec la terapie”

 Ifrim Georgiana
.

În urmă cu aproximativ o lună, Ana Morodan s-a ales cu trei dosare penale, după ce a fost prinsă conducând sub influența alcoolului și a substanțelor interzise. Imediat după accidentul provocat, „Contesa Digitală' a postat un mesaj prin care și-a recunoscut public vina și i-a îndemnat pe tinerii din România să nu-i urmeze exemplul. De atunci, influencerița a dispărut din mediul online și nu a mai făcut alte declarații pe marginea subiectului. Totuși, în urmă cu câteva momente, fosta concurentă de la „Asia Express' și-a anunțat reluarea activității online și le-a transmis un mesaj celor care i-au fost alături în ultima perioadă. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Pe 29 martie, Ana Morodan a fost reținută de polițiști pentru consum de alcool și substanțe interzise la volan. „Contesa digitală', așa cum este cunoscută în mediul online, a fost oprită de mai multe ori în trafic, iar prima dată a refuzat testarea. Vedeta a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor și a provocat un accident rutier, avariind două mașini, evenimente care i-au adus trei dosare penale în câteva ore. Totodată, aceasta a fost plasată sub control judiciar pentru 60 de zile.

mor11mor11

Imediat după ce a produs accidentul de circulație, Ana Morodan a transmis un mesaj pe rețelele de socializare, asumându-și vina pentru cele întâmplate. Vedeta i-a îndemnat pe tinerii din România să nu procedeze similar și să nu se lase seduși de celebritate, apoi a dispărut cu totul din mediul online.

Citește și: Cum arată casa Anei Morodan. „Contesa Digitală' are un dressing excentric și este pasionată de antichități

Citește și: Primele imagini cu Ana Morodan după ce a ieșit din arest. Cum s-a afișat Contesa Digitală pe stradă și care au fost primele lucruri pe care le-a făcut

Citește și: Mircea Radu, mesaj acid de Paște. Ce l-a scos din sărite: „Mi se pare aiurea tot bâlciul ăsta al urărilor”

Citește și: Puya își renovează casa de la țară cu ajutorul muncitorilor nepalezi. Artistul îi cinstește cu grătar și le pune muzică după ce termină treaba

Ce decizie a luat Ana Morodan după ce a condus băută

Pe contul personal de Instagram, Ana Morodan a anunțat că se află într-un proces de recuperare și că își va ajuta următitorii să-și promoveze afacerile și pasiunile în mediul online. Totodată, fosta concurentă de la „Asia Express' spune că își va relua activitatea doar atunci când va simți că s-a vindecat complet.

„Până mă fac bine, decid ce vreau să fac și adun energie și cap de planuri și construcție bună și frumoasă, vă dau și eu ce pot acum: un wall de media socială.

Suntem pe Insta și pe Facebook o comunitate de vreo 600.000 de oameni foarte mișto, pe bune (I so, so admire you, my amazing people!). Știu că printre voi sunt oameni care au afaceri, visuri și construcții de mărci personale, comerciale sau proiecte sociale și de fapte bune. Vă dau wallul meu, pe rând, să vă comunicați aici mesajele și poate că așa, sunt de ajutor să accelerați un pic, ce aveți de construit.

Trimiteți-mi pe DM sau pe mail ce vreți și cum vreți să promovați, vă mai dau și eu niște idei, ca să arate bine campania și vă dăruiesc prezența pe wall-urile mele de social media. Astfel, aflăm toți despre ce lucruri faine vreți să faceți', și-a început influencerița mesajul.

„Am primit cele mai bune lecții de la viață'

Ana Morodan le-a mulțumit celor care au susținut-o în ultima perioadă și a anunțat că urmează să meargă la terapie, ca urmare a evenimentelor care au avut loc în urmă cu aproximativ o lună.

„În ultimele săptămâni, am primit cele mai bune lecții de la viață. Am primit noroc cu carul, gesturi frumoase, gânduri și vorbe minunate. Am primit dragostea familiei mele de prieteni, când nu credeam că e posibil să ai așa ceva fără legături de sânge. Am primit o rețea invizibilă de oameni care au avut grijă de mine, am primit critici sănătoase, sfaturi blânde și încrederea că oamenii sunt buni.

Aștept, vă mulțumesc și mă duc să mai fac o meditație până plec la terapie. Pe jos! Pusi pa, da’ m-am întors în viața mea!', și-a încheiat Ana Morodan mesajul.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton