Ce decizie a luat Bianca Drăgușanu, după ce s-a despărțit de Gabi Bădălău: „Consider că sunt un om binecuvântat și pentru asta mulțumesc. O să…”

.

Bianca Drăgușanu a luat o decizie importantă, după ce s-a despărțit de Gabi Bădălău. Cei doi au ajuns la separare, din nou, și se pare că de această dată decizia este una definitivă. Niciunul dintre ei nu mai lasă loc de o împăcare, iar acuzațiile continuă să curgă la adresa blondinei. Omul de afaceri susține că aceasta i-ar fi fost infidelă în relație, lucru pe care ea îl neagă vehement.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit după patru ani de relație. Deși nu este prima dată, căci relația lor a fost presărată cu multe separări și împăcări, se pare de această dată lucrurile sunt serioase. Aceștia au lăsat de înțeles că decizia e una definitivă, iar afaceristul o acuză de infidelitate cu orice ocazie.

gabi-badalau-2-3gabi-badalau-2-3

Citește și: Bianca Drăgușanu, adevărul despre relația cu Alex Bodi, după ce au fost surprinși împreună în oraș: „A fost sprijin moral pentru mine în perioada asta. După doi ani în care nu am mai vorbit deloc, am reluat…”

Citește și: Gabi Bădălău dezvăluie că Bianca Drăgușanu a recunoscut că l-a înșelat: „Probabil că îi e rușine. Știu milimetric tot ce a făcut, sufăr, sunt trei ani jumătate, e o trădare”

Citește și: Cum au reacționat părinții lui Gabi Bădălău când au aflat că s-a despărțit de Bianca Drăgușanu: „Eu îi ascult tot timpul, dar deciziile le iau eu. Mama chiar îmi spunea că se ruga…”

Citește și: După calificarea în optimi la EURO 2024, fotbaliștii Naționalei au petrecut pe muzica lui Babasha și Made in Romania. Imaginile care ilustrează bucuria infinită a jucătorilor s-au viralizat imediat

Ce decizie a luat Bianca Drăgușanu, după ce s-a despărțit de Gabi Bădălău

Pentru că e din nou o femeie singură, Bianca Drăgușanu a luat o decizie importantă. Vedeta susține că plănuiește să profite la maximum de timpul petrecut alături de Sofia, fiica sa, și să meargă împreună într-o vacanță de vis.

„Consider că sunt un om binecuvântat și pentru asta mulțumesc. Nu prea știu ce planuri am pentru vara aceasta, mai întâi trebuie să-mi organizez treburile la atelier și apoi, bineînțeles, o să plec cu fiica mea în vacanță. Nu știu exact ce destinație să aleg, pentru că mi se pare foarte cald peste tot și nu agreez căldura. Nu-mi place. Nu stau la soare, nu stau la plajă.

Eu dacă mă duc undeva, mă duc strict pentru ea, să se dea în topogane, să se distreze. Nu mă duc neapărat pentru mine, dar cu siguranță o să vedeți pe Instagram-ul meu absolut tot ce urmează să fac vara aceasta', a dezvăluit Bianca Dăgușanu, în platoul emisiunii Monden Alert, scrie Cancan.

Gabi Bădălău și-a refăcut viața după despărțirea de Bianca Drăgușanu

Gabi Bădălău și-a refăcut deja viața amoroasă, după despărțirea de Bianca Drăgușanu. Acesta are acum o relație cu Daria, noua lui iubită în vârstă de 24 de ani. Conform spuselor lui, tânăra câștigă bani frumoși din vânzarea tablourilor pictate de ea.

Cât despre Bianca Drăgușanu, Gabi Bădălău susține că aceasta l-ar fi înșelat. Acesta se arată sigur de faptul că blondina ar fi avut o relație în paralel, de aproximativ patru luni.

„Eu am simțit că ea s-a răcit de mine, îi reproșam tot timpul lucrurile acestea. Ne certam foarte des. În viața ei a apărut altcineva sau ea a băgat pe altcineva în relația noastră.

Nu știu dacă a fost o schemă de-a ei să mă agite sau să mă facă gelos. Habar nu am. Nu recunoștea niciodată lucrul acesta, iar pe mine m-a incitat, m-a înrăit, m-a frustrat foarte tare. I-am demonstrat. Am aflat foarte multe aspecte și foarte multe lucruri. Ea a avut o altă relație în paralel, timp de 3-4 luni. Bianca avea 100% o altă relație în paralel.

Când i-am spus lucrul acesta, ea, în loc să îmi spună să vorbim sau să o iert, a mers din greșeală în greșeală. Inclusiv la evenimentul respectiv (n.r. – VIVA!) a venit cu domnul respectiv, chiar i-a indus cu ce să se îmbrace, ea lui, iar pe mine acest lucru m-a lăsat rece și am luat decizia că nu se mai poate continua', a afirmat Gabi Bădălău, invitat la podcastul „Ameritat cu Nasrin'.

Sursă foto: Instagram, Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton