Ce decizie regretă Șerban Huidu după accidentul provocat în 2011, în care au murit trei oameni: „Cea mai mare greșeală a vieții mele. Am...”

 Ifrim Georgiana
.

Ce decizie regretă Șerban Huidu după accidentul provocat în 2011, în care au murit trei oameni. Invitat în podcastul lui Mihai Morar, Șerban Huidu a făcut mai multe dezvăluiri legate de cariera și viața lui privată. Printre subiectele abordate s-a numărat și plecarea sa din radio, după 10 ani de activitate. Spune că decizia a fost cea mai mare „greșeală' a vieții lui, însă problemele de atunci l-au constrâns să nu mai apară pe post.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ce decizie regretă Șerban Huidu după accidentul provocat în 2011, în care au murit trei oameni. Șerban Huidu, 47 de ani, a trecut prin câteva episoade marcante de-a lungul vieții. În 2011, prezentatorul TV a provocat un grav accident rutier, în urma căruia trei persoane au decedat. Acesta circula dinspre Capitală spre Brașov, iar la ieșirea din localitatea Timișul de Sus, într-o zonă în care sunt curbe, a intrat cu mașina pe contrasens și a izbit autoturismul în care se aflau cele trei victime. Cu un an înainte, Șerban Huidu suferise un accident grav la schi, în Austria, care l-a adus la un pas de moarte.

rgrg

Citește și: „La tribunal eu am pledat vinovat'. Șerban Huidu, dezvăluiri neașteptate la 11 ani de la accidentul cu trei morți

Citește și: Șerban Huidu, dezvăluiri-șoc după accidentul cu trei morți, din 2011: „I-am zis lui Marian Godină să mă împuște!”

Citește și: Cine este Sorina Docuz. A fost căsătorită cu Robert Negoiță și au împreună un fiu

Citește și: Andreea Ibacka, declarații sincere despre căsnicia de 12 ani cu Cabral: „Când e iubire, îți mai scoți și ochii, dar mai lași și de la tine!”

Ce decizie regretă Șerban Huidu după accidentul provocat în 2011, în care au murit trei oameni

În 2014, Șerban Huidu anunța, pe blogul său, că se retrage definitiv din radio, după 10 ani de activitate. De curând, în podcastul lui Mihai Morar, prezentatorul TV a spus că decizia a reprezentat cea mai mare „greșeală' a vieții lui, însă susține că a fost influențată și de atitudinea ostilă a colegilor săi, care i-au sugerat să nu mai apară pe post.

Șerban Huidu: Nu știi de câte ori mi s-a spus `Lasă, treci și tu mai în spate`, de-aia am și plecat de acolo, poate e și greșeala mea și mi-o asum, poate cea mai mare greșeală a vieții mele, mi s-a spus să nu mai apar pe post.

Mihai Morar: Și care a fost greșeală vieții tale?

Șerban Huidu: Că am plecat de la radio.

Mihai Morar: Puteai să rămâi într-o funcție de conducere?

Șerban Huidu: Știi care e faza, hai să spun cum a fost, de fapt. Eu nu am fost niciodată angajat la radio, aveam un contract pe firmă cu radioul și n-am fost niciodată angajat la radio ca să pot să am o funcție de conducere, eram practic conducătorul informal și atunci când am avut probleme de-aia a fost foarte ușor să dispar, pentru că nu eram formal.

Șerban Huidu, despre accidentul mortal din 2011

Invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai', Șerban Huidu a vorbit despre accidentul mortal pe care l-a provocat în 2011. A spus că a pledat vinovat la tribunal și că acea perioadă l-a marcat și l-a schimbat profund.  

„Accidentele mele m-au făcut, poate, să nu fiu atât de incisiv (…). La tribunal, eu nu am pledat nevinovat, eu am pledat vinovat (…).

Mai ales, după accidentele mele, au fost situații în care m-am gândit bine dacă pot să merg mai departe sau nu', a spus Șerban Huidu în emisiunea lui Denise Rifai.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton