Ce destinație au ales Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu pentru luna de miere: „O locație superbă”. Soția prezentatorului TV a făcut furori în costum de baie

 Ifrim Georgiana
.

Pe 30 iulie, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, apoi și-au celebrat iubirea la un restaurant de lux, situat pe marginea lacului Buftea. Prezentatorul TV și soția lui au făcut cununia civilă în 2021, avându-i ca nași pe Roxana Ionescu și omul de afaceri Tinu Vidaicu. După nuntă, cei doi au plecat în luna de miere și au postat mai multe imagini în mediul online. Iată ce destinație au ales Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și ce activități desfășoară în această perioadă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ce destinație au ales Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu pentru luna de miere. Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au oficializat povestea de dragoste în urmă cu 4 ani. Pe 15 mai 2021, prezentatorul TV și soția lui au spus „DA' în fața ofițerului de stare civilă, iar la scurt timp, au devenit părinții unui băiețel, pe nume Tiago. La sfârșitul lunii iulie, cei doi și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, ceremonia desfășurându-se la Mănăstirea Cașin. Ulterior, soții și invitații au petrecut pe terasa unui restaurant din Buftea, într-un candru de poveste. Zilele acestea, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu își celebrează dragostea și au postat mai multe fotografii din luna de miere, pe care o petrec departe de România.

367441201_1465890760618139_3129731888479006030_n367441201_1465890760618139_3129731888479006030_n

Citește și: Dani Oțil a izbucnit în lacrimi la nunta cu Gabriela Prisăcariu. Ce l-a emoționat: „Avea cuvintele la el…”

Citește și: Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au dansat valsul mirilor la nuntă pe piesa „Inimă, nu fi de piatră', a Corinei Chiriac. Reacția artistei: „Sunt flatată. Le urez…'

Citește și: Cum se simte Florin Salam, după ce s-a internat de urgență. Artistul a fost fotografiat cu branula la mână, pe patul de spital: „Trece printr-o perioadă foarte grea…'

Citește și: „Locuiam separat de cinci ani de zile. Am suferit”. De ce a divorțat Lavinia Șandru de Darius Vâlcov, tatăl fiicei sale

Ce destinație au ales Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu pentru luna de miere

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu petrec luna de miere în Grecia. În mediul online, cei doi soți au publicat imagini de la hotelul de lux, dar și de pe plajă. Deși își propuseseră să desfășoare cât mai multe activități, se pare că prezentatorul TV și partenera lui au dedicat mai mult timp relaxării și s-au odihnit copios.

„Deci pe vremuri când ajungeam într-o locație din asta superbă, suntem în Grecia, nu știam cum să mă schimb mai repede și să mergem să vizităm, să facem multe lucruri. Acum, după toată perioada asta super agitată, așa intensă și destul de grea tot ce vrei este să dormi. Eu i-am spus lui Dani că nu fac nimic altceva și am dormit amândoi de nu am știut pe ce planetă suntem. Cred că aș fi putut să dormim până mâine dimineață, dar am zis totuși să ne trezim să mâncăm ceva', a spus Gabriela Oțil pe rețelele de socializare.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au avut o nuntă de vis

După nuntă, Gabriela Prisăcariu a scris un mesaj pe rețelele de socializare, declarându-se mulțumită de organizarea evenimentului.

„Doamne! Încă nu m-am dezmeticit, nu-mi vine să cred că a trecut nunta mea. A fost de vis, deci absolut superb totul. Vreau să-i mulțumesc lui Carmen Ioniță că mi-a îndeplinit toate dorințele. Săraca… nu cred că mă mai suportă. Nu știu dacă știți, dar eu sunt Scorpion și la mine totul trebuie să fie perfect, adică cu o săptămână înainte am schimbat mesele… vă dați seama, ceva rău, dar totul a ieșit absolut impecabil.

Locația a fost de vis! Am înțeles că mâncarea a fost foarte bună, dar nu am apucat să mănânc, din păcate, bine că am făcut degustare. Muzica, oamenii, invitații, nu știu… eu m-am simțit… am picioarele praf cu răni, dar a fost grozav!', a mărturisit Gabriela Prisăcariu pe rețelele de socializare.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton