Ce dietă ține Ana Ularu și la ce viciu a renunțat: „E o realizare uriașă să îți câștigi respectul față de corpul tău”

 Ifrim Georgiana
.

Ce dietă ține Ana Ularu și la ce viciu a renunțat. Ana Ularu este una dintre cele mai cunoscute actrițe de la noi din țară și a reușit să se remarce  pe plan internațional, fiind distribuită în producții precum „Familia Borgia', „Emerald City' sau serialul „The Power'. Recent, aceasta a vorbit despre secretele frumuseții ei, despre schimbările pe care le-a făcut în stilul de viață, dar și despre viciul la care a reușit să renunțe. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ce dietă ține Ana Ularu și la ce viciu a renunțat. Ana Ularu are un succes răsunător pe plan internațional și a jucat alături de nume mari din industria cinematografică, între care se numără Bradley Cooper, Jennifer Lawrence, Tom Hanks, sau Keanu Reeves. Dincolo de cariera de la Hollywood, vedeta este căsătorită cu Marc Rissman, actor de profesie, pe care l-a întâlnit întâmplător într-un muzeu. Cei doi au împreună o fiică, în vârstă de doi ani.

ann9-1ann9-1

Deși se împarte între carieră și viața de mamă, Ana Ularu are grijă să se mențină în formă și a făcut câteva schimbări în stilul de viață. Actrița recunoaște că face mișcare fizică, nu se machiază și a reușit să scape de un obicei nociv.

Citește și: Ana Ularu s-a căsătorit și a născut în secret o fetiță: „Nu ne-am întâlnit pe niciun platou de filmare, ci într-un muzeu”. Soțul ei este tot actor

Citește și: Ana Ularu joacă în serialul american The Power, cel mai bine cotat de pe Amazon Prime: „Personajul meu e un fel de bombă cu ceas'

Citește și: Oana Zăvoranu a ajuns la Tribunal, după ce a fost executată silit. Dacă nu plătește 174.000 de euro, își pierde casa

Citește și: Cine e Daniel Dragomir de la Chefi la Cuțite 2023. Lucrează ca executor judecătoresc

Ce dietă ține Ana Ularu și la ce viciu a renunțat

Când vine vorba de stilul ei viață și modul în care se menține în formă, Ana Ularu spune că face mișcare fizică și încearcă să mențină un nivel optim de hidratare. Actrița de la Hollywood nu folosește produse de machiaj și, recent, a reușit să se lase de fumat. Aceasta a recunoscut că nu i-a fost greu să renunțe la obiceiul nociv, căci a avut multă voință și este mândră de „realizarea' obținută.

„Nu fumez, nu mai fumez, de fapt. Încerc să fac sport. Nu pot să spun că beau multă apă, pentru că stau prost la treaba asta. Încerc să nu mă machiez, în general. Am scapăt de un viciu. A fost greuț, nu a fost atât de greu să nu mai fumez, a fost un efort de dorință și mă bucur foarte mult. E o realizare uriașă să îți câștigi respectul față de corpul tău', a declarat actrița, pentru Impact.ro.

„Întâlnirea cu soțul meu a fost un moment magic'

Ana Ularu a descris întâlnirea cu soțul ei, Marc Rissman, ca fiind „un moment magic'. Cei doi s-au cunoscut într-un muzeu și au devenit părinții unei fetițe în urmă cu doi ani. Partenerul de viață al acesteia este un actor de origine germană și a jucat în producții precum „Game of Thrones', „The Last Kingdom' sau „The Man in the High Castle'.

„Cred că sunt anumite lucruri care sunt menite să se întâmple. Întâlnirea cu soțul meu a fost un moment magic din viața mea, pentru care sunt foarte recunoscătoare. Cea mica este minunată și sunt foarte mandră!', a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.

Când vine vorba despre parcursul ei profesional, Ana Ularu a adăugat: „Este traiectoria pe care eu mi-am ales-o și este felul în care eu îmi trăiesc existența. Parțial, într-un nucleu intim și parțial, cu echipe mari pe scenă. Nu m-a speriat niciun rol, mie îmi place meseria mea și nu mă sperie nimic, accept orice!'.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton