Ce dietă ține Cristina Bâtlan, la 50 de ani. S-a îngrășat 7 kilograme, după ce a renunțat la veganism: „Este verificată și funcționează”

.

La 50 de ani, Cristina Bâtlan nu se bucură numai de succes în afaceri, ci și de o siluetă trasă prin inel. De ani buni, fondatoarea Musette a adoptat nutriția vegană, din dorința de a avea un stil de viață cât mai echilibrat și sănătos. De curând, jurata de la „Imperiul Leilor' a dezvăluit secretele care o ajută să se mențină în formă, în contextul în care conduce o afacere de peste 17 milioane de euro și are un program cât se poate de încărcat. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


Cristina Bâtlan este una dintre cele mai cunoscute femei de afaceri de la noi din țară, fiind fondatoarea companiei Musette. În 2021, s-a alăturat echipei de investitori de la „Imperiul Leilor’, emisiune difuzată la PRO TV. La 50 de ani, afacerista este într-o formă fizică de invidiat, mai ales datorită atenției pe care o acordă alimentației. De ani buni, Cristina Bâtlan a renunțat complet la produsele de origine animală și nu sare peste antrenamentele zilnice în sala de sport.


Citește și: Cine este Cristina Bâtlan, investitor la Imperiul Leilor. A renunțat la avocatură pentru pantofi

Citește și: Jobul neașteptat pe care l-a avut Cristina Bâtlan prima dată: ‘Am luat contact cu strada, mi-am învins frica…’. Părinții ei nu au fost de acord

Citește și: Bianca Drăgușanu reacționează dur la mesajele primite de ziua fiicei sale: „Au criticat că eu m-am îmbrăcat în sutien și că Sofia a fost ciufulită. Copilul meu…'


Citește și: Ioana Ginghină a avut-o ca domnișoară de onoare pe fiica sa, la nunta cu Cristi Pitulice: „I-a fost ca un tată în ultimii ani’ / EXCLUSIV

Ce dietă ține Cristina Bâtlan, la 50 de ani

De câțiva ani buni, Cristina Bâtlan este vegană, ceea ce înseamnă că nu consumă și nu folosește niciun produs obținut din exploatarea animalelor. Fondatoarea Musette a recunoscut că a existat o perioadă de câteva luni în care a renunțat la dieta vegană, însă s-a îngrășat aproximativ 7 kilograme. Pentru a scădea în greutate, jurata de la „Imperiul Leilor’ a revenit la regimul alimentar cu care s-a obișnuit în ultimii ani.


„Am grijă de mine pentru că am un lifestyle foarte bun, simt cumva lipsa timpului pentru că sunt implicată în foarte multe proiecte. În același timp aceste proiecte mă hrănesc, îmi hrănesc eul interior astfel încât să pot să  împărtășesc din ceea ce știu și să îi ajut pe oamenii din jurul  meu astfel încât să ne fie tuturor mai bine.

Sport, dietă, bineînțeles, dietă vegană. Am renunțat eu pentru câteva luni la dieta vegană și m-am îngrășat vreo 7 kilograme așa că renunț și revin la dieta mea care este verificată și funcționează’, a mărturisit Cristina Bâtlan, pentru ciao.ro.


Cristina Bâtlan a pus bazele unei noi afaceri

Pe lângă afacerea cu pantofi, Cristina Bâtlan susține că urmează să lanseze o afacere cu produse cosmetice.  

„Am avut multe joburi la început. O sumă importantă pe care am investit-o, bineînțeles că o investeam  în lucruri materiale,  pentru că nu înțelegeam la acea vârstă că  lucrurile materiale  se depreciază imediat așa că mi-am cumpărat două pluovere din cașmir și țin minte că au fost de la duty free. Aveai acces cumva după Revoluție, existau niște magazine  hibrid, ceva ce nu găseai nicăieri. Probabil că atât de pasionată eram de modă încât puteam să cheltuiesc oricât pentru haine, pentru acele haine  care nu existau pe vremea lui Ceaușescu și despre care eu știam de la mama mea că sunt valoroase.


Musette rămâne cea mai importantă investiție însă lucrez și lansez acum un business de skincare care are foarte mari șanse să  devină repede un business mai important decât Musette’, a mai spus fondatoarea Musette, potrivit sursei citate mai sus.

Sursa foto: Facebook