Ce dietă ține Kim Kardashian, la 42 de ani. Nu consumă deloc alimente de origine animală

 Ifrim Georgiana
.

Kim Kardashian este un etalon de frumusețe și modă pentru femeile din toată lumea. La 42 de ani, vedeta americană se bucură de o talie suplă și forme voluptoase, fiind imaginea mai multor branduri de lux. De-a lungul anilor, familia Kardashian a fost adesea criticată că promovează standarde de frumusețe nerealiste, încurajând chirurgia estetică și alte practici potențial nocive. Iată ce dietă ține Kim Kardashian!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

La 42 de ani, Kim Kardashian se bucură de un corp tonifiat și bine lucrat, rezultatul orelor petrecute în sala de fitness și a alimentației stricte. Nu demult, vedeta și sora ei, Khloe Kardashian, s-au aflat în mijlocul unei noi controverse, după ce au fost acuzate că folosesc medicamente pentru slăbit și promovează standarde toxice de frumusețe. În ultimele apariții publice, surorile Kardashian sunt vizibil mai slabe, iar transformarea lor a fost asociată cu un tratament folosit în cazul pacienților diabetici. Vizată de valul de critici din mediul online, Kim Kardashian a încercat să înlăture speculațiile, afirmând că forma sa fizică se datorează dietei și orelor de antramente.

ki6ki6

Citește și: Met Gala 2023 – cele mai spectaculoase ținute. Jennifer Lopez și Kim Kardashian au atras toate privirile

Citește și: Anastasia Soare, petrecere aniversară cu Jennifer Lopez, Oprah și Kim Kardashian. Imagini fabuloase de la eveniment

Citește și: Cum și-a revenit Oana Mizil după despărțirea de Marian Vanghelie și ce spune despre o nouă relație: „Am ales să merg pe calea credinței de la un anume moment al vieții mele. Inima mea…'

Citește și: Cum arată Mirela Oprișor, alias Aspirina din Las Fierbiți, în costum de baie, la 50 de ani. A plecat în Grecia cu Marius Manole și Lia Bugnar

Ce dietă ține Kim Kardashian, la 42 de ani

De-a lungul anilor, Kim Kardahian a trecut prin transformări spectaculoase și a încercat o varietate de diete alimentare. Din anul 2019, vedeta americană ar fi renunțat la consumul alimentelor de origine animală, ba chiar și-ar fi convins și surorile, pe Khloe și Kourtney Kardashian, să adopte o dietă vegană.

Chiar și așa, Kim Kardashian este adepta unei meniu variat, din care nu lipsesc fructele, avocado pe pâine prăjită, clătite (în special clătite cu fulgi de ovăz și afine), sucuri verzi și alte alimente variate pentru micul dejun.

„Antrenorul meu, Mel, spune mereu că înainte și după antrenament trebuie să mănânci carbohidrați simpli, cum ar fi cartofii dulci, și cantități mici de grăsimi și proteine, cum ar fi puiul. De asemenea, ar trebui să mănânci legume la mese, deoarece ai nevoie de ele pentru a ajuta la descompunerea și absorbția eficientă a proteinelor, grăsimilor și carbohidraților', a declarat ea pentru Harpers Bazaar.

Kim Kardashian a purtat rochia faimoasei Marilyn Monroe la Met Gala 2022

Kim Kardashian a scris istorie la Met Gala 2022, după ce a apărut pe covorul roșu îmbrăcată spectaculoasa rochie în care Marilyn Monroe i-a cântat „La mulți ani' președintelui american John F. Kennedy, în 1962. Pentru a putea purta creația cu 6000 de cristale aplicate, vedeta americană a slăbit aproximativ 7 kilograme, după cum a recunoscut ea însăși.

„Aceasta este rochia lui Marilyn Monroe. Are şaizeci de ani. Am avut această idee să o port încă de anul trecut. Mi-au adus-o cu paznici înarmați și mănuși. Am încercat-o si nu mi s-a potrivit. A trebuit să slăbesc peste 7 kilograme', a declarat ea pe covorul roșu. „Am fost determinată să intru în ea… Și am reușit…', a adăugat vedeta.

Sursa foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton