Ce dietă ține Ramona Gabor. Regulile alimentare de la care nu se abate niciodată

 Dumba Gabriela
.

Ramona Gabor a postat pe contul de Instagram un mesaj, în care le mărturisește fanilor dieta pe care o ține în perioada următoare. Ramona Gabor are câteva reguli alimentare de la care nu se abate nicidată.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pentru că este foarte atentă la felul în care arată, Ramona Gabor își alege cu atenție alimentația și nu-și încalcă dieta fie ce-o fi, mai ales că locuiește într-o țară cu vară veșnică și trebuie să afișeze un corp impecabil la plajă.

„Am postat micul meu dejun. În ultima perioadă mănânc doar o masă pe zi și prima mea masă e undeva la 4-5 P.M. așa că am decis să am măcar un green juice dimineața și cred că e o decizie foarte bună', a spus Ramona Gabor pe Instagram.

Ramona Gabor locuiește de mai mulți ani în Dubai, iar pe lângă cariera de model, aceasta s-a lansat în afaceri și parte că îi merge din plin.

De asemenea, aceasta nu ia niciodată liftul, chiar dacă locuieşte, ATENŢIE!, la etajul 39. „În fiecare zi beau un suc de detoxifiere și urc cele 39 de etaje ale blocului”, a mai spus Ramona Gabor.

Ramona-Gabor-6Ramona-Gabor-6

Cu ce se ocupă Ramona Gabor în Dubai

A părăsit România de ani de zile şi îi merge de minune. Ramona Gabor este unul dintre cele mai apreciate modele din Dubai, ba chiar o lansat o linie de parfumuri de mare succes. Cu aproape 150.000 de urmăritori pe Instagram, aceasta îşi ţine admiratorii la curent cu tot ce face.

Business-ul se va numi I AM GABOR. Este un proiect de suflet și vreau să îmi dedic, la un moment dat, tot timpul pentru a-l face un brand de succes.', povestea Ramona, în vârstă de 31 de ani, acum cateva luni.

Mai mult, a plătit o mică avere pentru a deveni expertă în diamante. Aceasta a urmat cursuri de „gemologie', pentru a studia aceste pietre prețioase.

Citește și:

Cât de importanți sunt banii într-o relație pentru Ramona Gabor: 'Nu întotdeauna am avut tot ce am vrut'

Diego Maradona a fost înmormântat la Buenos Aires. Poliția a intervenit cu gaze lacrimongene, după un incident

Răsturnare de situație! Pepe nu caută răzbunare, Raluca vrea împăcare! Care este, de fapt, miza divorțului

„Recent am făcut în Dubai un curs de gemologie pentru studiul diamantelor, așa că acum pot să spun că sunt expertă în diamante. Pot să mă uit la orice dimant și pot să îl calculez, să îți spun ce carataj are, incluziunile, valoarea lui.

M-a costat 7.500 de dolari, a durat șapte săptămâni și am învățat lucruri foarte interesante. De la formarea diamanatului, până la șlefuire lui, la fiecare unghi, culoare, claritate, formă. Am făcut această școală pentru că voiam să fac trading cu diamante. În Dubai, acest business este destul de comun, pentru că Africa, cel mai mare producător de diamante, este destul de aproape de noi', a declarat Ramona Gabor pentru click.ro.




 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton