Ce dietă ține Simona Țăranu, la 35 de ani. Ce alimente evită prezentatoarea de la Digi 24: „Recunosc că fac eforturi mari. Am înlocuit zahărul cu...”

.

La 35 de ani, Simona Țăranu are o carieră de succes, iar fiecare apariție a acesteia pe micul ecran este fără cusur. Prezentatoarea de la Digi24 a recunoscut că face eforturi mari pentru a se menține în formă și are un regim alimentar destul de strict, mai ales că nu reușește să ajungă în sala de fitness prea des. Iată cum se menține în formă Simona Țăranu și ce alimente a exclus din meniul său zilnic!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Simona Țăranu are o carieră de succes în televiziune și face furori atunci când apare la pupitrul știrilor. Știrista este orginară din Piatra Neamț și a studiat Cinematografie și Televiziune la Universitatea Media. În prezent, aceasta este prezentatoare TV la Digi24 și face parte din echipa postului de mai bine de un deceniu. Pentru ca fiecare apariție a ei să fie imaculată, Simona Țăranu recunoaște că face mari sacrificii, mai ales că nu a „ajută nici gena’.

Prezentatoarea TV a recunoscut că nu este o împătimită a sportului, însă este foarte strictă când vine vorba de regimul alimentar. Deși nu a avut niciodată oscilații majore de greutate, Simona Țăranu evită pe cât posibil zahărul și încearcă să-și programeze mesele și să-și calculeze caloriile din farfurie.


Citește și: Ce boală a împiedicat-o pe Simona Țăranu de la Digi24 să devină mamă: „Am descoperit-o în mai 2020'

Citește și: De ce nu se mută Anamaria Prodan cu noul iubit, Flavius Nedelea: „Eu nu pot să îmi părăsesc copiii’

Citește și: Cum a cerut-o Smiley în căsătorie pe Gina Pistol: ‘M-am pregătit mult. A fost ca într-un film’. Și fiica lor a fost implicată

Citește și: Dumitru Moroșanu va fi înmormântat astăzi, la cimitirul Bellu Catolic. Ce a povestit Iuliana Tudor despre regretatul om de televiziune: ‘După cinci minute de discuții…’/ EXCLUSIV


Ce dietă ține Simona Țăranu, la 35 de ani

Deși nu reușește să ajungă prea des în sala de sport, Simona Țăranu face exerciții acasă și are un regim alimentar echilibrat. Prezentatoarea TV recunoaște că face eforturi mari pentru ca aprițiile ei pe micul ecran să fie impecabile, așa că mânăncă porții mici și a exlcus complet zahărul din alimentația sa.

„Gena nu mă ajută absolut deloc. Recunosc că fac eforturi mari, nu prea merg la sală. Am optat pentru o bandă de alergat acasă, pentru o bicicletă, pentru gantere reglabile. Însă fac eforturi foarte mari pentru a mă menține în formă, pentru ca acele rochii de prezentare să încapă pe mine și să nu plângă. E destul de greu. Nu mănânc după ora 18.00, încerc să programez cina mai devreme. Nu mănânc fructe sau dulciuri după ora 16.00. Am înlocuit zahărul cu green sugar, asta înseamnă un eritritol cu stevie și am porții foarte mici, acesta este secretul. Dacă sar peste mese, sincer nu mă supăr’, a declarat Simona Țăranu, potrivit impact.ro.


Cum își menține Simona Țăranu greutatea

Simona Țăranu spune că întotdeauna consumă porții mici de mâncare și încearcă să mențină o greutate constantă. Prezentatoarea TV este o fană a bucătăriei italiene, însă nu face excese și se rezumă la cantități moderate.

„Nu am avut probleme cu greutatea, mai mult de 5 kg în plus, doar că la 1,65 m acele 5 kg se văd imediat și mai ales la televizor când telespectatorii sunt foarte atenți și imediat semnalizează acest aspect. Imediat se văd câteva kilograme în plus la o persoană minionă și atunci iau clar măsuri. Întotdeauna am mâncat porții mai mici, evident că au fost și excepții, când ieși seara la resturant nu poți să bei apă plată, evident. Dar a doua zi am grijă să mănânc ceva mai slab în calorii, optez pentru salate. Nu pot renunța la gastronomia italiană, ce-i drept, dar am porții foarte mici’, a adăugat aceasta, potrivit sursei citate mai sus.


Ce spune Simona Țăranu despre căsnicia ei

Întrebată despre secretele unei căsnicii fericite, Simona țăranu spune că nu are niciun secret față de soțul ei, mai ales că în domeniul în care lucrează este înconjurată de bărbați.


„Nu, ce-i drept noi avem telefoanele la dispoziția familiei, nu sunt sub parolă. Nu avem secrete unul față de altul, pentru că așa mi se pare că funcționează o căsnicie sănătoasă. Doar că în mediul meu am foarte mulți colegi sportivi, foști fotbaliști sau actuali fotbaliști sau alți sportivi. Și evident că ne dăm mesaje, ne atenționăm, ne dăm câte un tag atunci când facem un story împreună, nu, sunt mesaje de bun simț. Suporterii sunt ceva mai efervescenți atunci când, nu știu, nu a fost o știre pe placul lor sau au fost, poate, niște greșeli de arbitraj și a pierdut echipa cu care ei țin, atunci sunt anumite discuții să zic mai efervescente, ușor mai iritante, dar din partea colegilor – fotbaliști, sportivi – e foarte mult bun simț, foarte mult respect și sunt mesaje de colegialitate, de prietenie.


La începutul relației, soțul punea întrebări, acum făcând parte din mediul acesta și evident mai merg cu el la evenimente, cunoaște colegii. La început întreba: cine este? cu ce se ocupă? Dar cum de îți scrie ție? Asta a fost la început’, a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook