Ce diferență de vârstă este între Mihai Albu și iubita lui: „Am intrat în relație fără să știu...”. Elena Nechifor lucrează ca medic cardiolog

.

Mihai Albu are o relație de doi ani cu Elena Nechifor, cea care îi este alături în această perioadă dificilă, după diagnosticul de cancer. Iubita lui este discretă, mai tânără decât el și nu face parte din showbiz. Tot ea l-a susținut pe designer și atunci când și-a pierdut mama, cu doar câteva luni în urmă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!


Mihai Albu și Elena Nechifor și-au clădit o relație fericită, fapt pentru care designerul ia în calcul o nouă căsătorie. Cei doi locuiesc împreună și au bifat recent o apariție în emisiunea lui Cătălin Măruță. Așa am aflat cum a început povestea lor de dragoste, dar și ce diferență de vârstă îi desparte.

Citește și: Mihai Albu are planuri de nuntă cu iubita lui, la 10 ani de la divorțul de Iulia Albu: „Este viitoarea mea soție’. Designerul i-a făcut cunoștință femeii cu mama lui, înainte să moară


Citește și: Mihai Albu s-a mutat împreună cu iubita lui și fiica acesteia. De ce nu a petrecut Paștele cu Mikaela: „Nu a venit. Era vorba să…’

Citește și: Sânziana Buruiană revine în lumea mondenă, după 9 ani în care și-a alăptat fetele: „Cred că e momentul să îmi dedic timpul și pentru mine'

Citește și: O nouă acuzație de înșelăciune la adresa lui Florin Salam: „Am lăsat la poliție mai multe dovezi. I-am dat 6.000 de euro să îmi facă o melodie de ziua mea și a dispărut…'


Ce diferență de vârstă este între Mihai Albu și iubita lui, Elena Nechifor

Elena Nechifor este de profesie medic cardiolog și îl susține în acestă perioadă dificilă pe Mihai Albu, diagnosticat cu cancer de prostată. Ei s-au cunoscut la spitalul unde ea lucrează.

„Nu ne-am cunoscut la bal, ci direct la spital. Prima noastră întâlnire a fost la spital, unde a venit cu doamna Albu. (…) Două săptămâni am vorbit pe telefon despre tratamentul mamei. Nu mi-am dat seama că putem avea o relație’, a spus iubita designerului în timpul emisiunii lui Cătălin Măruță.


Iubita designerului, în vârstă de 41 de ani, a spus și ce diferență de vârstă îi desparte: „Am un partener superb și am intrat în relație fără să știu cine a fost Mihai Albu. Între noi e diferență de fix 20 de ani. Povestindu-mi cine este el, de fapt, mi-am dat seama că este un element de patrimoniu, pe care trebuie să-l rezerv’.

„Eu am citit prima rezultatul’

Elena Nechifor îi este alături lui Mihai Albu în această perioadă grea și îi monitorizează atent starea de sănătate, dat fiind că lucrează în spitalul unde el a fost operat.  


„A fost o perioadă de așteptare de două săptămâni, o perioadă grea de așteptare. Eu am citit prima rezultatul, iar el aștepta lângă mine să-i dau un răspuns. Am tăcut prefăcându-mă că mai am de citit, dar am văzut adenocarcinom.

Știam că e vorba de cancer și că urmează o călătorie imprevizibilă, cu un deznodământ pe care nu poți să-l anticipezi. S-a oprit timpul, îți regândești viața. Am fost destul de transparentă, nu am vrut să-i ascund absolut nimic, nu am vrut să-i cosmetizez situația.


Am fost permanent acolo. Deși înțelegea ceea ce i se întâmplă, întreba de mai multe ori aceeași întrebare, cu aceleași explicații, însă așa sunt pacienții, nu acceptă diagnosticul și nu vor să creadă că au cancer. Timpul în patologia asta nu este partener, noi suntem împotriva timpului, contra lui’, a mai povestit ea.


„Iubita mea este viitoarea mea soție’

Cu doar câteva luni în urmă, Mihai Albu dădea de înțeles că e pregătit să se căsătorească cu iubita lui, Elena Nechifor.

„Ne-am mutat împreună și este ok. Merge totul bine, este o persoană remarcabilă din toate punctele de vedere. Iubita mea este viitoarea mea soție. Cel mai mult într-o relație contează respectul. Să respecți celuilalt ce respectă el este extraordinar. Să nu încerci să îl schimbi, mai ales lucrurile pe care le respectă’, spunea Mihai Albu despre partenera lui în urmă cu câteva lui, în podcastul lui Nasrin Ameri.

Sursa foto: Captură Video