Ce diferență de vârstă este între Radu Mazăre și soția lui, Roxana Mihalache. Ea este mult mai tânără decât el

.

Ce diferență de vârstă este între Radu Mazăre și soția lui, Roxana Mihalache. Cuplul a revenit în atenția publicului, după ce ieri, 27 mai 2024, fostul edil a fost eliberat condiționat, după ce a stat cinci ani în spatele gratiilor. Cea care-l aștepta afară era nimeni alta decât partenera lui de viață, ce este în prezent însărcinată în patru luni. Tânăra e mult mai mică decât fostul primar!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!


Ce diferență de vârstă este între Radu Mazăre și soția lui, Roxana Mihalache. Așadar, familia lui Radu Mazăre urmează să se mărească, pentru că soția lui, Roxana Mihalache e însărcinată. Tânăra e gravidă în patru luni și va aduce pe lume un băiețel. Fostul primar al Constanței mai are un băiat, pe nume Răducu Mazăre, din relația cu creatoarea de modă Ianina Petcu.

Citește și: Radu Mazăre a dezvăluit sexul și numele celui de-al doilea copil. Roxana Mihalache este însărcinată în patru luni: „Orice femeie își dorește să-și crească copilul lângă tată’


Citește și: Soția lui Radu Mazăre este însărcinată! Roxana și-a dezvăluit burtica de gravidă chiar în ziua eliberării din închisoare a fostului primar al Constanței: „Sunt foarte fericită!'/ Primele imagini

Citește și: Lili Sandu a împlinit 45 de ani: „Acum 10 ani locuiam în Los Angeles și mi-am pus o dorință: Doamne, sunt pregătită…'/ Mesajul emoționant transmis de Silviu Țolu

Citește și: Deea Maxer a prins buchetul miresei la nunta lui Enzo de la Chefi la cuțite: „Robert a tot insistat să merg lângă fete. Vorbele băbeşti ce spun? Mă mărit sau nu?'


Ce diferență de vârstă este între Radu Mazăre și soția lui, Roxana Mihalache

Ce diferență de vârstă este între Radu Mazăre și soția lui, Roxana Mihalache. Radu Mazăre și soția lui, Roxana Mihalache, se cunoșteau de aproximativ 20 de ani în momentul în care au decis să formeze un cuplu, scrie playtech.ro. Aceștia s-au căsătorit pe 10 iulie 2019, în cadrul unei ceremonii restrânse, chiar în închisoare. Evenimentul s-a desfășurat în Sectorul Vizite – sau la „vorbitor’, așa cum i se mai spune. Vă amintim că în acel an fostul edil a fost extrădat din Madagascar și încarcerat la Rahova.


„Inelul, rochia și lucrurile materiale nu sunt foarte importante pentru mine. Sincer, nu știu de ce a făcut-o acum (cererea în căsătorie și oficializarea relației – n.r.). Probabil așa a simțit. Problemele juridice au fost mult mai importante. Eu l-am înțeles, am fost lângă el. Lună de miere am avut de când ne-am cunoscut’, declara Roxana Mihalache la vremea respectivă.

Ea este mult mai tânără decât el

Ce diferență de vârstă este între Radu Mazăre și soția lui, Roxana Mihalache. Între cei doi e o diferență de vârstă de aproximativ două decenii. Fostul primar al Constanței are 55 de ani, iar soția lui 36, mai scrie aceeași sursă. Asta nu a reprezentat, însă, un impediment în relația lor. Drept dovadă, femeia e acum însărcinată în patru luni. Burtica ei de gravidă e deja vizibilă, iar acest detaliu a putut fi văzut în ziua eliberării politicianului.


În ziua eliberării condițiate a lui Radu Mazăre, soția lui, Roxana Mihalache, își exprima fericirea în fața jurnaliștilor. Aceasta spunea atunci că vor sta împreună câteva zile în București, iar apoi rămâne de văzut unde vor merge.

„Sunt foarte fericită! Aștept să iasă, să avem și noi o viață liniștită. Nu pot să spun că mă așteptam. Nu aveam cum să mă aștept la o decizie, că la câte eșecuri am avut de-a lungul acestei perioade… ne era greu să ne așteptăm la o decizie pozitivă. A fost foarte greu. (…)


Să iasă pe poartă aceea și planurile vor veni foarte ușor. Vom sta câteva zile în București, apoi vom vedea dacă vom merge în Constanța. Avem variante’, a declarat Roxana Mihalache.

Cu ce s-a ocupat Roxana Mihalache înainte de căsnicia cu Radu Mazăre


La debutul relației lor amoroase, Roxana Mihalache lucra ca model. Însă, scrie sursa citată, odată cu problemele juridice ale lui Radu Mazăre, aceasta a decis să facă unele schimbări profesionale. Astfel, ea a renunțat la modelling, dar și la o afacere din țară pentru a avea grijă de resortul din Madagascar al fostului edil.

Roxana Mihalache ar fi deținut mai multe societăți, iar una dintre ele ar fi avut ca obiect de activitate designul vestimentar. După ce Radu Mazăre a fost închis, soția lui s-ar fi dedicat complet muncii din spatele prezentărilor de modă. Ulterior, însă, lucrurile s-ar fi schimbat și pare că ea nu mai deține astfel de interese.


Roxana Mihalache și sora ei ar fi avut împreună o casă de modă numită Palluggio, ce astăzi nu mai există.

Sursă foto: Arhivă viva!, Facebook, playtech