Ce diferență de vârstă este între Ștefan Bănică și soția lui, Lavinia Pîrva: „Relația noastră se bazează pe încredere, libertate și multă iubire”

 Ifrim Georgiana
.

Povestea de dragoste dintre Ștefan Bănică și soția lui, Lavinia Pîrva, a început în toamna lui 2013, la câteva luni după divorțul artistului de Andreea Marin. S-au căsătorit în mare secret, în Bulgaria, iar de patru ani sunt părinții unui băiețel, pe nume Alexandru. Discreția le-a caracterizat relația încă de la început și au făcut abstracție de zvonurile care au circulat în spațiul public. Iată ce diferență de vârstă este între Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva se iubesc de un deceniu și au devenit părinți în primăvara lui 2019, când a venit pe lume fiul lor, Alexandru. Artistul și soția lui formează un cuplu modern și consolidat, dar sunt rezervați când vine vorba de căsnicia lor, în jurul căreia au planat mai multe speculații de-a lungul timpului. Cu doi ani în urmă, presa tabloidă scria că Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva s-ar afla în pragul divorțului, după ce artista a fost surprinsă fără verighetă. Ea a fost cea care a negat această informație, printr-o declarație publică, în care a subliniat că nu există probleme conjugale.

lav17lav17

Citește și: Cum a început prietenia de 30 de ani dintre Ștefan Bănică și Monica Anghel: „Oamenii se atrag într-un fel'. Ce părere are artista despre Lavinia Pîrva

Citește și: Ștefan Bănică și-a serbat ziua onomastică acasă, alături de Lavinia Pîrva, fiul lor și Violeta. Imagini din casa artistului

Citește și: Oana Zăvoranu revine în fața camerelor, cu emisiunea online, după o pauză de 2 ani: „Văd că toate neavenitele și neaveniții tropăie ca elefanții și mustesc de idei”

Citește și: Alexandra, iubita lui Cornel Dinicu, prima reacție după incendiul de la Ferma Dacilor: „Este absurd tot ce se vehiculează. Suntem părinți îndurerați și…' / Unde se afla în noaptea tragediei

Ce diferență de vârstă este între Ștefan Bănică și soția lui, Lavinia Pîrva

Diferența de vârstă dintre Ștefan Bănică și soția lui, Lavinia Pîrva, este de 17 ani. Artistul are 56 de ani, în timp ce partenera lui de viață are 39. Cei doi s-au căsătorit departe de casă, în Bulgaria, fără să le spună invitaților că vor fi martorii acestui eveniment.

„Ceremonia noastră a avut loc într-un loc de poveste, exact unde ne-am dorit. A fost un eveniment aşa cum ne place nouă, iar cel mai important e că am fost înconjuraţi de cei mai apropiaţi prieteni.

Am reuşit să le aducem lacrimi de bucurie pe chip celor din familie, mai cu seamă că tatălui meu i s-a îndeplinit visul de a mă conduce la altar, într-un cadru de poveste', spunea Lavinia Pîrva, conform playtech.ro.

Cum s-au cunoscut Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva

Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva s-au cunoscut prin intermediul unei prietene comune. Bruneta a fost curioasă să afle dacă artistul folosește machiaj în timpul aparițiilor publice, întrebare care i-a stârnit amuzamentul acestuia. Cântărețul a confirmat că formează un cuplu cu Lavinia Pîrva după ce a divorțat de Andreea Marin.

„Îl admiram ca orice român pentru că este un artist foarte iubit. Dar nu mi-aș fi imaginat niciodată că voi ajunge aici. Avem o prietenă comună, despre care evident nu știam detaliile astea, dar la un moment s-a întâmplat să aflu de la prietena mea că se cunoaște foarte bine cu Ștefan. Întâmplător ne-am întâlnit într-un anumit context și de acolo am continuat să ne cunoaștem. A fost o chestie pur întâmplătoare.

Prima dată când l-am cunoscut pe Ștefan l-am întrebat dacă este machiat pentru că întotdeauna mi-am pus această întrebare, dacă se machiază, își dă cu rimel. A început să râdă, așa are ochii. Evident că nu era machiat. Este foarte atent la ce mănâncă, e un tip echilibrat. E un om care muncește enorm, e perfecționist. Cred că s-a născut cu această voință și dorință de a reuși și de a face lucrurile aproape perfect. Îl ador ca actor, ca artist. (…) Relația noastră se bazează pe încredere, libertate și pe multă iubire', a povestit bruneta, conform Elle România.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton