Ce diferență de vârstă este între Tavi Colen și iubita lui, Emma de la ZU. Tânăra l-a cunoscut în adolescență și era fană a trupei Talisman

 Miniosu Alexandra
.

Tavi Colen și iubita lui, Emma de la ZU, formează un cuplu frumos, dar nu multă lume știe ce diferență de vârstă e între ei. Tânăra l-a cunoscut pe artist pe când era doar o adolescentă, iar abia după mulți ani au început să formeze o relație. Aceasta îl admira pe cântăreț din copilărie, fiind o mare fană a trupei Talisman. Cei doi sunt împreună de 16 ani.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ce diferență de vârstă este între Tavi Colen și iubita lui, Emma de la ZU. Cei doi cântăreți sunt împreună de mai bine de un deceniu. Înainte de a forma un cuplu, artistul a avut o căsnicie cu o altă femeie, Elena, ce i-a dăruit un fiu. Bărbatul și-a găsit apoi fericirea în brațele actualei sale partenere de viață, iar de atunci sunt de nedespărțit.

tavi-colen-4-1tavi-colen-4-1

Tavi Colen se numără printre cei mai apreciați artiști din România. Fondatorul fostei trupe Talisman, din care a plecat în 2006, se iubește de 16 ani cu Emma Ștefan, cunoscută ca Emma de la ZU. Tânăra era mare fană a formației, iar în prezent împărtășesc aceeași pasiune pentru muzică și sunt chiar colegi într-o trupă muzicală.

Citește și: Anca Dumitra, alias Geanina din Las Fierbinți, a aflat sexul bebelușului: „Plâng de fiecare dată la ecograf. Sunt destul de…”/ Cum a reacționat soțul ei când i-a spus că este însărcinată

Citește și: În ce relații a rămas, de fapt, Vero Căliman cu Mirela Retegan, după ce a părăsit Gașca Zurli: „Nu a fost ușor pentru mine și sunt sigură că nici pentru ea. După această decizie…”

Citește și: Mesajul care arată că Ovidiu Oanță s-a râzgândit în privința demisiei și rămâne la PRO TV: „Chibzuința e cea care primează, iar decizia de a continua în unica familie care contează e singura firească”

Citește și: Alin Oprea, adevărul despre scandalul cu Tavi Colen și motivele care au dus la despărțirea trupei Talisman: „Mă priviți și îmi spuneți dacă arăt a om alcoolic. S-a trezit după 5 ani că…”

Ce diferență de vârstă este între Tavi Colen și iubita lui, Emma de la ZU

Emma de la ZU și Tavi Colen s-au cunoscut când ea era adolescentă, fană a trupei Talisman. Atunci, însă, nu a avut loc nicio apropiere romantică între ei. La acea vreme, bărbatul era însurat cu Elena, de care a divorțat ulterior și care i-a dăruit un băiat de 17 ani, pe nume Mario.

După mulți ani, Tavi Colen și Emma s-au reîntâlnit, iar cum artistul era un bărbat singur, divorțat de fosta soție, a decis să dea o șansă relației cu actuala lui parteneră. Între ei e o diferență de 21 de ani, ea având 35, iar el 56. Acest lucru nu a reprezentat, însă, niciodată un impediment în relația lor.

Acum ceva timp, iubita lui Tavi Colen dezvăluia care e, de fapt, secretul unei relații fericite.

'Sunt, de fapt, trei. Răbdare, răbdare și răbdare. Să fim serioși. Când vorbim despre relațiile de lungă durată trebuie să fie mai mult decât iubire. Trebuie să fie și comunicare și respect, multă grijă și atenție unul față de celălalt, dar și față de visurile pe care fiecare dintre noi, independent de celălalt, le are.

Cred că acolo se traducea dragostea cel mai frumos. În respectul pe care îl acorzi visului partenerului tău și să-i dau spațiu să crească în direcția aia', e declarat Emma într-o emisiune TV, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Tavi Colen are un copil dintr-o căsnicie anterioară

Tavi Colen și mama fiului său, Elena, au fost împreună timp de 7 ani. Femeia a recunoscut că relația lor nu a mai mers atât de bine în ultimii doi ani și oricât și-ar fi dorit ca lucrurile să se repare, au realizat că nu sunt compatibili.

După despărțirea lor, Elena îi aducea mai multe acuzații de infidelitate lui Tavi Colen, spunând că artistul ar fi înșelat-o cu colega sa de trupă, Emma Ștefan, actuala lui parteneră. Elena mai spunea atunci că ar fi găsit numeroase mesaje romantice pe care nu le putea accepta, scria cancan.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton