Ce diferență de vârstă este între What’s Up și soția lui, Micky: „Prea tânără pentru mine”. Ea avea 21 de ani când s-au cunoscut

 Ifrim Georgiana
.

S-a aflat ce diferență de vârstă este între Whats Up și soția lui, Micky. Cei doi au fost invitați într-o emisiune televizată și au făcut dezvăluiri din căsnicia lor. Artistul spune că tânăra i-a redat pofta de viață și plănuiesc să aibă copii în viitorul apropiat.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

După divorțul de Simina, Whats Up și-a găsit liniștea în brațele lui Micky, femeia care i-a devenit soție în mare secret. Ceremonia a avut loc la finalul anului 2023, iar invitații au aflat că își unesc destinele cu o seară înainte. După ce a trecut prin unele dezamăgiri în dragoste, artistul și-a dorit să păstreze cât mai departe de ochii publicului relația.

oa9oa9

Citește și: De ce Whats Up s-a căsătorit, în secret, cu actuala soție, Micky: „Mesajul către oameni a fost trimis cu o zi înainte de eveniment. În acești 2 ani am ținut relația ascunsă, pentru că…”

Citește și: Whats Up a plâns la priveghiul lui Nosfe: „Fratele meu a lăsat un copil de 7 ani acasă. Mă doare inima'

Citește și: CRBL, prima reacție după ce a fost surprins alături de o tânără, la o lună de la anunțul divorțului: „Nu trebuie să dau justificare nimănui, îmi trăiesc viața cum știu. Am stat de vorbă cu Alesia despre subiect, iar ea…'

Citește și: Diana Dumitrescu și-a schimbat regimul de viață și a slăbit. Ce diagnostic a primit din partea medicilor: „Așa dureri ce am avut, nu mai îmi vine să mănânc, pentru că mi-e frică”

Ce diferență de vârstă este între Whats Up și soția lui, Micky

Între Whats Up și soția lui există o diferență de vârstă de 11 ani, dar asta nu i-a împiedicat să-și trăiască povestea de iubire. Artistul spune că Micky l-a fermecat din prima clipă, dar până și el a considerat că este cam tânără. Ea are 24 de ani, iar cântărețul 35. Prima lor întâlnire a avut loc în 2021.

„Când ne-am cunoscut, am întins mâna și m-am blocat. Am zis „Doamne, ce fată frumoasă, prea tânără pentru mine'. Eu am 35 și ea 24, 11 ani între noi. Noi suntem în mare, vâslim spre mal, când vrea Dumnezeu, ajungem și la mal, dar noi vâslim (n.r. își doresc copii)', a spus artistul într-o emisiune televizată.

„Noi stăm în chirie, avem și găini'

Momentan, Whats Up și soția lui locuiesc într-o casă închiriată. Artistul are în curte și câteva găini, primite de la socrul său. Micky este vegetariană, iar el este pe cale să-i urmeze exemplul.

„Noi stăm în chirie la o curte. Avem și găini, le-am primit de la tata socru. Apreciez cel mai mult la ea faptul că mi-a redat dorința de a trăi. Mi-a dat poftă să mai muncesc, să mai trăiesc și sper să vină mulți copii. Soția mea este vegetariană convinsă, iar eu am început mai rar să mănânc carne, încerc și eu să fiu cât pot să fiu vegan', mai spune Whats Up.

Whats Up și Micky s-au căsătorit în secret

La finalul lui 2023, Whats Up și Micky au făcut nunta. Deși au planificat din timp evenimentul, familiile și prietenii lor au primit invitațiile cu o seară înainte.

„Cu o seară înainte de eveniment i-am anunțat', a spus Micky.

„Toți verii, toate neamurile, prietenii mi-au zis dacă sunt neserios, pentru că i-am sunat cu o seară înainte de nuntă. Eu le-am spus că i-am chemat așa pentru că nu vreau dar la nuntă, vreau doar să vină oameni care să-și facă timp pentru noi. Au venit 30 de oameni la masă, am făcut-o pe Calea Victoriei. Pentru noi a fost o nuntă foarte mare, pentru că au fost oameni care au vrut să ne vadă. Cam asta a fost nunta noastră', a completat și Whats Up.

Sursa foto: Facebook & Captură Video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton