Ce discuție a avut Romanița Iovan cu fiul ei, după moartea tatălui său, pilotul Adrian Iovan. Cum a reacționat Albert la 7 ani: „Era atât de matur încât m-am speriat”

 Miniosu Alexandra
.

Romanița Iovan a povestit abia acum ce discuție a avut cu fiul ei, după moartea tatălui său, pilotul Adrian Iovan. Albert avea doar șapte ani atunci, dar o maturitate ieșită din comun, potrivit spuselor mamei lui. Creatoarea de modă susține că a rămas uimită de modul în care băiatul ei a tratat lucrurile și ține minte și acum acel moment care a marcat-o.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Pilotul Adrian Iovan a murit într-un accident aviatic, pe data de 20 ianuarie 2014, în munții Apuseni. Abia acum, la 14 ani de la tragedie, fosta lui soție, Romanița Iovan, a dezvăluit una dintre discuțiile pe care le-a avut cu fiul lor, Albert, după moartea tatălui tânărului.

romanita iovan 5romanita iovan 5

Citește și: De ce 2024 e un an special pentru Romanița Iovan și fiul ei, Albert: „Tot timpul spune că e anul nostru. Dar acum e chiar…” Cei doi petrec în fiecare an o vacanță mamă-fiu în Grecia/ EXCLUSIV

Citește și: Romanița Iovan, detalii neștiute despre părinții săi. Cum a reacționat tatăl ei la nașterea vedetei: „Eu sunt în viață, în primul rând, datorită mamei, pentru că au fost presiuni'

Citește și: Mihai Albu, ironic la adresa Iuliei Albu, după ce l-a acuzat că i-a aruncat rochia de mireasă: „Interesant este că a ținut expres să ia găina, mai puțin rochia'

Citește și: Cătălin Tomată, fostul iubit al Elenei Băsescu, s-a însurat cu Michelle Ciubuc. Imagini de la nunta extravagantă: mireasa a purtat o rochie deosebită, cu inimioare roșii

Ce discuție a avut Romanița Iovan cu fiul ei, după moartea tatălui său, pilotul Adrian Iovan. Reacția neașteptată a lui Albert: „Avea 7 ani atunci, era atât de matur încât m-am speriat'

Invitată în cadrul emisiunii „La Cină', de la Digi 24, Romanița Iovan a abordat și subiecte mai sensibile. Aceasta a dezvăluit, la un moment dat, o discuție pe care a avut-o cu fiul ei, Albert, după ce tatăl lui s-a stins din viață. Conform spuselor ei, episodul a marcat-o profund și a fost unul dintre cele mai grele momente din viața ei. Afacerista a fost marcată de maturitatea băiatului ei, care era doar un copil pe atunci, la doar 7 ani.

„Avea 7 ani atunci, țin minte. Țin minte că Albert era atât de matur în momentul ăla încât eu un pic de tot m-am speriat de maturitatea lui. M-a sunat domnul doctor Zamfir și mi-a zis că Colegiul medicilor s-a reunit pentru a-i oferi lui Albert o diplomă în numele tatălui.

Și i-am zis, domnule doctor, lăsați-mă să vorbesc cu Albert și i-am zis lui Albert despre ce e vorba și mi-a zis „Mama, nu am nevoie de nicio diplomă, pentru că nu înțeleg cum dintr-un avion plin cu medici, nu a fost niciunul în stare să-l ajute pe tata'. Copil la 7 ani. L-am sunat pe Zamfir și i-am zis exact ce mi-a zis Albert', a spus Romanița Iovan.

Pilotul Adrian Iovan a murit în urmă cu 14 ani

Pilotul Adrian Iovan s-a stins din viață acum 14 ani, în timpul unei curse umanitare. În avion erau și cinci medici, care se îndreptau cu toții spre Oradea, pentru un transplant. Avionul care era pilotat de Adrian Iovan a făcut o aterizare forțată în Munții Apuseni, la peste 1400 de metri altitudine. În urma impactului violent, Adrian Iovan și Aurelia Ion, o tânără studentă la medicină, au murit.

La bordul avionului se aflau atunci și copilotul Răzvan Petrescu, împreună cu alți patru doctori – Radu Zamfir (Spitalul Fundeni), Valentin Calu (Spitalul Elias), Sorin Ianceu (Spitalul Municipal din Beiuș, Bihor) și Cătălin Pivniceanu (Spitalul „Sfânta Maria').

Sursă foto: Instagram, Arhivă VIVA!, Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton