Ce discuții a avut Ioana Ginghină cu fiica ei, după ce au aflat despre relația lui Alexandru Papadopol cu Adriana Titieni: „Eu bănuiam relația. După ce s-a confirmat, eu și cu Ruxandra îi spuneam numai așa”

 Ifrim Georgiana
.

Ce discuții a avut Ioana Ginghină cu fiica ei, după ce au aflat despre relația lui Alexandru Papadopol cu Adriana Titieni. Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au divorțat în 2019, iar actrița a dezvăluit cum a primit vestea că fostul ei soț se iubește cu Adriana Titieni. Deși suferea din cauza separării, după 12 ani petrecuți împreună, Ioana Ginghină spune că nu a vorbit-o niciodată de rău pe Adriana, ba chiar a susținut prietenia dintre ea și Ruxandra, fiica rezultată din căsnicia cu actorul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au avut un mariaj de 12 ani și s-au separat legal în vara anului 2019. Proaspăt divorțat, actorul a fost surprins în timp ce se săruta cu Adriana Titieni, iar despre relația lor a aflat și fosta lui soție. De curând, invitată în podcastul Universul Parental, Ioana Ginghină a spus că nu o consideră vinovată de Adriana pentru divorț. Mai mult, actrița a spus că fiica ei, Ruxandra, a avut ocazia să o cunoască și au legat o prietenie destul de bună.

gon99gon99

Citește și: Cum a aflat Ioana Ginghină că fostul soț, Alexandru Papadopol, se iubește cu Adriana Titieni: „Am văzut o poză la ea, îmbrăcată cu…”

Citește și: Care a fost primul lucru pe care l-a făcut Ioana Ginghină după ce a văzut pozele cu Alexandru Papadopol și Adriana Titieni sărutându-se

Citește și: Dinu Maxer s-a temut că și-ar putea pierde fiul din cauza traumelor din copilărie: „Când Andreas a împlinit 10 ani, am trăit cu teama să nu se repete istoria'. Fratele artistului a murit într-un accident

Citește și: Cine a salvat-o pe Mara Bănică când a avut teribilul accident de mașină: „El a fost al doilea om pe care l-am văzut când am deschis ochii, după comă'

Ce discuții a avut Ioana Ginghină cu fiica ei, după ce au aflat despre relația lui Alexandru Papadopol cu Adriana Titieni

Ioana Ginghină a dat de înțeles că nu au încercat-o resentimente când a aflat despre relația lui Alexandru Papadopol cu Adriana Titieni. Actrița spune nu a vorbit-o niciodată de rău pe colega sa de breaslă, ba chiar i-a atribuit și câteva alinturi, iar fiica ei a avut ocazia s-o întâlnească. Ruxandra i-a și menționat că noua parteneră a tatălui ei gătește mai bine decât ea.

 „A fost o perioadă când eram plină de nervi, am fost șocată că eu pot să zic anumite lucruri la nervi, de asta îmi doream să ne despărțim, ca să mergem mai departe. După, am înțeles că asta a fost, hai să mergem înainte, nu am avut niciodată nicio problemă ca să cunosc alte doamne din viața lui, chiar mă distrez.

Eu bănuiam relația, pentru că am văzut niște poze, iar după ce s-a confirmat eu și cu Ruxandra îi spuneam numai „iubițica lui tata' și „Adrienuța', noi așa o alintam tot timpul și așa vorbeam. Niciodată nu s-a vorbit altfel, pentru că mi se părea normal să vorbim frumos, eu nu știu ce a fost acolo, Ruxandra avea contact cu ea, chiar spunea că gătește mai bine decât mine, dar niciodată nu am vorbit urât de ea', a spus actrița, în cadrul podcastului Universul Parental.

„Lăsați femeia în pace'

Ioana Ginghină a ținut să mai menționeze că nu o consideră pe Adriana Titieni responsabilă pentru divorțul de Alexandru Papadopol. Actrița este de părere că mariajul lor era oricum pe muchie de cuțit, de aceea nici n-au rămas împreună.

„Eu cred că dacă era bine la noi, putea să vină și Jennifer Lopez și îi zicea „lasă-mă, că am acasă'. Nouă în viață ne e ușor să dăm vina pe exterior, noi nu avem nicio problemă. Niciodată nu ne gândim la noi. Nu am vorbit nici pe unul, nici pe altul de rău. Colegii abia așteptau bârfe, dar nu am simțit să zic ceva de rău. Era imediat, atunci. Lăsați femeia în pace', a continuat Ioana Ginghină.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton