Ce echipă a câștigat al patrulea battle la Chefi la Cuțite. Ruleta cu ingrediente i-a pus în dificultate pe concurenți: „Mă ia cu stare de greață, mi se tare picioarele”

 Ifrim Georgiana
.

Concurenții și jurații au trecut prin emoții mari în ultima ediție „Chefi la cuțite'. Cel de-al patrulea battle s-a dovedit a fi dificil pentru echipe, cu ingrediente surprinzătoare. Iată ce echipă a câștigat proba și cine a intrat la duel!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Chef Orlando Zaharia, chef Alexandru Sautner și chef Richard Abou Zaki au realizat cele mai spectaculoase preparate cu ajutorul concurenților săi pentru a-i impresiona pe degusătorii din ediția trecută „Chefi la cuțite'. Proba s-a dovedit a fi extrem de dificilă pentru cele trei echipe care au primit o provocare de zile mari de la ruleta cu ingrediente. Abilitățile lor culinare au fost testate de o combinație surprinzătoare de elemente.

che14che14

Citește și: Gabriela Lucuțar – Regina Întunericului a fost eliminată de la Chefi la cuțite. Chef Alexandru Sautner, dezamăgit de preparatul ei: „Doamne ferește ce am văzut în farfurie!”

Citește și: Cine este Irimia Adnana Mihaela de la Chefi la Cuțite 2024. A trecut printr-o dramă la doar 25 de ani: „Viciul lui a dus la destrămarea familiei”

Citește și: Daniela Nane, prima apariție cu iubitul ei mai tânăr, Octavian Ene, la Gala Premiilor Gopo 2024! Ce spune actrița despre relația cu tenorul: „E mai bine așa. Mă simt…' / EXCLUSIV

Citește și: Florin Piersic, operat de urgență, după ce i s-a făcut rău pe scenă. Dan Negru, primele declarații despre intervenția actorului: „Nu s-a…'

Ce echipă a câștigat al patrulea battle la Chefi la cuțite

Concurenții au fost puși să lucreze cu ciocolată neagră, ciocolată albă, slănină, ridiche neagră, urechi de lemn și rapane. Chefilor le-a fost destul de greu să se gândească la o farfurie cu două dish-uri ce ar putea să includă toate cele șase ingrediente, însă au primit sugestii importante și de la membrii echipei.

„Mă ia cu stare de greață, mi se taie picioarele, nu mai înțeleg nimic!', a spus Alexandra Gabriela Veber.

„De data asta am speranțe, cred că dacă pierdem o să fiu mai dezamăgit ca niciodată', a mai evidențiat Mihai Dragomir.

Prima farfurie pe care a adus-o banda a venit cu o bucurie imensă pentru chef Richard Abou Zaki și echipa roz. A urmat o luptă aprigă în platoul show-ului culinar, iar verdictul a fost neașteptat

Jurații și-au controlat cu greu emoțiile, iar nervii au atins cote maxime în bucătăria „Chefi la cuțite'. După o perioadă plină de tensiune, chef Orlando Zaharia și echipa verde au aflat că sunt câștigătorii battle-ului patru.

„Doamne, nu cred! Banda asta are suflet! Simt că sunt cel mai binecuvântat. Am cea mai tare echipă, îmi cer scuze că-i cert!', a spus juratul.

„Felicitări, cea mai proastă farfurie a câștigat azi! Am crezut că ia o farfurie, maxim!', a fost reacția lui chef Alexandru Sautner

A urmat o situație neașteptată pe platoul de filmare, după aflarea verdictului. Concurenții lui chef Orlando Zaharia a început să țipe: „Să vină Irina!'.

„Atmosferă de parastas', s-a mai auzit în platou.

„Îmi vine să plâng de nervi și de oftică!', a spus o concurentă din echipa galbenă.

Gabriela Lucuțar (Regina Întunericului), eliminată de la „Chefi la cuțite'

Duelul s-a dat între echipa lui Alexandru Sautner și cea a lui Richard Abou Zaki. Gabriela Lucuțar, supranumită Regina Întunericului, a fost cea care a părăsit competiția culinară. Se pare că ingredientul pe care l-a primit de la Claudia Sauliuc a pus-o în dificultate. Aceasta nu a gătit până acum cu foie gras, motiv pentru care a ajuns într-o situație dificilă.

„Nu am avut niciun fel de inspirație!', a spus Gabriela Lucuțar.

„Doamne ferește ce am văzut în farfurie! Sincer, aș vrea să țin măcar 10 secunde de reculegere pentru săraca rață care a murit degeaba! Doamne ferește! Dacă vrei să ai clienți la tine acolo dă-le un preparat de ăsta. Îi ia inima imediat. Cea mai mare dezamăgire!', a fost reacția lui chef Alexandru Sautner.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton