Ce fac Cristina și Denis Ștefan pentru a menține pasiunea în cuplu, după ce au devenit părinți: „Contează foarte mult pentru parteneri. Nu trebuie să renunțăm la...”

 Ifrim Georgiana
.

Ce fac Cristina și Denis Ștefan pentru a menține pasiunea în cuplu, după ce au devenit părinți. Cristina și Denis Ștefan s-au căsătorit în anul 2013 și au împreună două fetițe, pe Delia și Dominique. Din anul 2019, aceștia s-au mutat într-o casă aflată în afara Bucureștiului, căci și-au dorit o viață liniștită, departe de agitația urbană. Recent, fosta bebelusă de la „Cronica Cârcotașilor' a făcut câteva dezvăluiri despre căsnicia cu celebrul actor, dar și despre modul în care gestionează rolul de părinți. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ce fac Cristina și Denis Ștefan pentru a menține pasiunea în cuplu, după ce au devenit părinți. Cristina și Denis Ștefan formează unul dintre cele mai longevive și îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi sunt căsătoriți de aproximativ 10 ani și spun că secretul unui mariaj fericit și de lungă durată stă în faptul că ambii sunt spontani și vulcanici. Chiar dacă rolul de părinți este solicitant, actorul și fosta bebelusă de la „Cronica Cârcotașilor' nu au renunțat la activitățile în doi, fiind de părere că viața de cuplu nu trebuie neglijată după venirea pe lume a copiilor. Acum, aceștia au angajat o bonă pentru fiicele lor, Cristina Ștefan mărturisind că ambii și-au dorit mai mult timp pentru ei.

99

Cristina și Denis Ștefan sunt părinții a două fetițe. Delia Maria, fiica cea mare a cuplului, a venit pe lume în anul 2013, în timp ce mezina familiei, Dominique, s-a născut în anul 2021. Invitat în podcastul lui Lucian Viziru, actorul din „Inimă de țigan' a recunoscut că și-ar dori să mai aibă un băiat, în timp ce fosta bebelușă de la „Cronica Cârcotașilor' s-ar vedea o mămică eroină, cu șase copii, după cum a mărturisit chiar ea.

Citește și: Cum mențin Cristina și Denis Ștefan pasiunea în cuplu, după 10 ani de căsnicie: „De două ori pe săptămână…'. Ce spun despre al treilea copil

Citește și: Denis Ștefan, mărturisiri despre regretații Marin Moraru și Gheorghe Dinică, din „Inimă de Țigan': „Aș da ani din viață să mai pot juca cu ei'

Citește și: Armin Nicoară și Georgiana Lobonț s-au împăcat, după scandalul divorțului. Cum au fost surprinși împreună: „S-au unit puterile'

Citește și: Monica Anghel devine instructor de fitness după ce a slăbit 43 de kilograme: „Vreau să le împărtășesc oamenilor despre cum ar putea să aibă o viață sănătoasă”

Ce fac Cristina și Denis Ștefan pentru a menține pasiunea în cuplu, după ce au devenit părinți

Denis și Cristina Ștefan au angajat o bonă pentru fetițele lor, căci își doresc să acorde mai mult timp vieții de cuplu. Fosta bebelușă de la „Cronica Cârcotașilor' recunoaște că ar fi putut face față responsabilităților de părinte și fără ajutor, însă este de părere că trebuie să investească timp și pentru a menține flacăra iubirii aprinsă.

„Am învățat toți anii ăștia să ne organizăm, iar pentru noi organizarea este foarte importantă. Am învățat să delimităm puțin lucrurile, copiii sunt copii. Viața de cuplu e viața de cuplu și la care nu trebuie să renunțăm. Acum ne-am luat un ajutor, o avem bonă pe prietena mea din copilărie. A acceptat să vină în familia noastră pentru că altfel nu aș fi luat pe altcineva. Probabil ne-am fi descurcat și fără bonă, dar am vrut să avem timp mai mult pentru noi. Din punctul meu de vedere, să ții relația de cuplu vie, să ieși, să mergi la un teatru, la un film contează foarte mult pentru parteneri', a declarat Crtistina Ștefan, potrivit fanatik.ro.

Ce fac Denis și Cristina Ștefan în timpul liber

Denis și Cristina Ștefan obișnuiesc să-și petreacă diminețile în doi și discută despre planurile pentru ziua respectivă. În unele seri, fetițele lor rămân în grija bonei, iar cei doi soți merg la film sau cine romantice.

„Fie în prima parte a zilei suntem împreună, ieșim la o cafea și discutăm despre ce avem de făcut pe parcusul zilei, apoi ne întoarcem la copii. Fie ieșim seara și o rugăm pe bona noastră să rămână cu fetele. Ajutorul este foarte important într-o familie și sfătuiesc toate mamele, dacă cineva le întinde o mână ajutor vizavi de copii, să îl accepte', a adăugat aceasta.

Cum își îndeplinește Denis Ștefan rolul de tată

După cum spune chiar fosta bebelușă de la „Cronica Cârcotașilor', Denis Ștefan este un tată extrem de implicat în viața celor două fiice ale sale. Delia Maria, care a împlinit 10 ani, obișnuiește să-l însoțească la workshop-urile și demonstrațiile ecvestre pe care le organizează.

„Denis este un tată foarte implicat. Petrece foarte mult timp cu Delia, fata noastră cea mare. Delia a stat cu noi mereu de mică, în workshopurile unde Denis merge în fiecare vară. Denis se ocupă de dusul copilului la școală și de adusul acasă. Eu stau cu fata cea mică și mă ocup de ea. Suntem părinți implicați, pentru că ne-am dorit acești copii și nu vedem viața altfel', a mai spus bebelușa Cristina.

Cum gestionează Denis și Cristina Ștefan gelozia în cuplu

Se pare că gelozia nu are loc în cuplul format din Denis și Cristina Ștefan. Fosta bebelusă de la „Cronica Cârcotașilor' recunoaște că relația lor se bazează pe încredere și foarte mult respect, așa că a existat vreo urmă de nesiguranță din partea niciunuia.

„Nu sunt geloasă, nu sunt absolut deloc geloasă. Sunt o tipă foarte sigură pe mine și am încredere foarte mare în el. Toți anii ăstia de când suntem împreună ne-a demonstrat că iubirea este cea mai importantă. Nu e cazul de gelozie din partea mea și nici situații n-au fost care să ne aducă în stadiul ăsta.

Atât eu cât și Denis suntem foarte respectați și nu s-a pus problema de așa ceva. În plus, suntem foarte mult timp împreună, nu a fost loc de vreo gelozie. Fiecare e cu jobul lui și ne respectăm unul pe celălalt. Când iubești pe cineva nu mai e loc de gelozii din nicio parte. Mai ales când vezi omul de lângă tine că e dedicat și că e acolo doar pentru tine', a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton