Ce face Andreea Antonescu de fiecare dată când merge la mormântul tatălui său: ”Viața nu e despre asta. Eu vorbesc cu el și...”

 Calin Maria Bianca
.

Ce face Andreea Antonescu de fiecare dată când merge la mormântul tatălui său. Andreea Antonescu nu are nevoie de vreo descriere, fiind una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite artiste din țară, care se bucură de un public mare, dar și de o frumoasă comunitate de fani, mai ales pe rețelele de socializare. Destul de discretă cu detaliile din viața ei personală, recent, frumoasa cântăreață a vorbit despre pierderea tatălui ei, dar și despre obiceiul pe care-l are întotdeauna atunci când merge la locul lui de veci.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Andreea Antonescu a trecut cu greu peste moartea tatălui său, care a plecat dintre noi mai devreme decât oricine se aștepta. Vestea a venit ca un trăsnet pentru frumoasa artistă, care pe atunci se pregătea să susțină Examenul de Bacalaureat la Matematică. Cu lacrimi în ochi și inima distrusă de durere, a mers să susțină proba, declarând de mai multe ori că a fost încurajată de tatăl ei, care tocmai murise.

antonescu-a8antonescu-a8

De atunci, Andreea Antonescu a trecut cu greu peste trauma care i-a marcat adolescența, însă cert este că a învățat o serie de lecții importante de la părintele ei înainte să moară. De asemenea, și pierderea lui a făcut-o să realizeze anumite lucruri cu mare valoare în viață. În fiecare an, pe data de 2 iulie, când a murit tatăl ei, dar și pe 16 februarie, când era ziua lui, Andreea Antonescu nu lipsește de la mormântul părintelui ei.

Citește și: Andreea Antonescu și fostul soț, Traian Spak, s-au pozat împreună după divorț. Cum s-au afișat cei doi în America

Citește și: Andreea Antonescu s-a consultat cu fostul soț, Traian Spak, atunci când a început relația cu Victor Vrînceanu: „El a știut și când am rămas însărcinată'. Ce a stat la baza divorțului lor

Citește și: Alina Sorescu, decizie importantă în carieră, după divorțul de Alexandru Ciucu: 'Îmi place să experimentez. Simt că fetele se mândresc cu mine și…'

Citește și: Ianca, fiica lui Răzvan Simion, s-a sărutat cu iubitul, la absolvirea liceului. Imagini în ipostaze tandre cu cei doi

Ce face Andreea Antonescu de fiecare dată când merge la mormântul tatălui său

Recent, Andreea Antonescu a fost invitată în cadrul unui Podcast, unde și-a deschis sufletul și a vorbit pe larg despre mai multe lucruri importante din viața ei privată. Totodată, din vorbă în vorba, subiectul a ajuns la regretatul ei tată, astfel că frumoasa artistă nu a putut să nu spună ce obicei are atunci când merge la mormântul lui. Mai concret, Andreea Antonescu a precizat că ori de câte ori ajunge la locul de veci al tatălui ei nu poate pleca fără a se așeza jos și a începe să vorbească cu el și să-i povestească cum mai merg lucrurile în viața ei.

„O altă lecție pe care am învățat-o și pe care încă o învăț e momentul în care ajung la tatăl meu la mormânt și mă așez acolo și încep să vorbesc cu el', a delcarat Andreea Antonescu în podcast-ul lui Ameri Nasrin. 

Andreea Antonescu, lecție importantă după moartea tatălui ei

Moartea tatălui ei i-a adus o durere greu de imaginat, însă totodată și cea mai importantă lecție de viață. După ce și-a pierdut tatăl, vedeta a realizat că viața este doar despre momentele frumoase și bune, dar și că nu avem timp pentru griji, probleme, supărări sau certuri, asta pentru că nu știm niciodată ce planuri are Dumnezeu cu noi și cât timp o să mai fim în viață.

„De fiecare dată, în 2 iulie, ziua în care el a murit și în 16 februarie, când ar fi fost ziua lui de naștere, eu sunt acolo. Acolo realizez pentru ce atâta răutate, atâtea energii negative, atâtea încrâncenări, atâtea orgolii, atâtea răutăți, atâtea supărări, atâtea frustrări… Pentru ce? Că uite unde ajungem. Pentru simplul motiv că avem timp. Adică avem. Dar nu știm cât. Și din păcate nu-l fructificăm. Din păcate, stăm și ne agățăm de niște chestii. Suntem supărați că nu ne-a ieșit aia și n-am făcut aia. Viața nu-i despre asta. E despre momentele astea pe care noi le trăim și cărora nu le mai dăm valoare', a continuat Andreea Antonescu în podcast-ul lui Ameri Nasrin. 

Cum a aflat Andreea Antonescu că tatăl ei a murit

Andreea Antonescu evită să vorbească despre drama prin care a trecut atunci când tatăl ei a murit, asta fiindcă deși au trecut mulți ani de atunci, durerea este mare și nu se poate șterge. Totuși, la un moment dat, frumoasa artistă a povestit cum s-a întâmplat totul pas cu pas, dar și cum a aflat cumplita veste la 5 dimineața, chiar în ziua în care avea de susținut Examenul de Bacalaureat la matematică.

Și, în dimineața zilei de 2 iulie, pe la ora 05.00 mi-a sunat telefonul. Era mama, plângea… Mi-a spus: 'Andreea, a murit tati'…. Prima oară nu am înțeles… Mama a repetat și, din acel moment, nu îmi aduc aminte prea multe…. Urlam, țipam, nu știu ce am făcut. Este pentru prima oară când îmi deschid sufletul așa. Nu am zis niciodată nimic, nu am povestit nimănui cu lux de amănunte ce s-a întâmplat atunci. Îți dai seama, aveam examenul la mate, la Bac, peste doar trei ore, iar eu aflasem că tata a murit. Tata, cel pentru care contau examenele de la mate și engleză. Nu pot să spun ce simțeam eu atunci, ce aveam în suflet.

 Mi-a zis, și țin mine și acum, cuvânt cu cuvânt: 'Nu ai ce să faci, nu ai de ce să te duci la Galați acum. Te duci după examen, nu ai ce să schimbi. Până la Galați faci trei ore. Du-te la examen'. Nici nu îmi amintesc cum m-am îmbrăcat, cum am ajuns la școală. Dar îmi amintesc că unul dintre profesori, nici nu mai știu care, că era totul confuz în mintea mea, m-a văzut și îmi spunea că nu am de ce să am emoții. I-am zis că a murit tata, a rămas mască, s-a dus la director… Eu am intrat în clasă, am primit subiectele, le-am rezolvat și nu știu cum am făcut-o, iar apoi, când am predat lucrarea, directorul mă aștepta la ușă. M-a scos prin spatele școlii, acolo unde mă aștepta Iustin să mă ducă la Galați. Presa aflase deja, erau toți la ușa principală, mă așteptau. Voiam să stau cât mai mult cu tata…', a povestit Andreea Antonescu în urmă cu mai mult timp.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton