Ce face Andreea Esca înainte să prezinte știrile. Nu e deloc la fel ca pe micul ecran

 Stamen Diana
.

Andreea Esca a devenit tot mai activă pe rețelele de socializare și își ține prietenii virtuali la curent cu tot ceea ce face. Prezentatoarea TV a arătat ce face înainte să prezinte știrile. Cu siguranță nu mulți se gândeau la asta.

Prezentatoarea TV apare tot timpul extrem de serioasă pe micul ecran și prezintă știrile cu un profesionalism desăvârșit, însă Andreea Esca este cu totul o altă persoană înainte și după ce termină jurnalul de la ora 19.00.

Când ajunge în redacție, Andreea Esca este cu zâmbetul pe buze și asta se vede clar în cel mai recent selfie pe care l-a postat pe una dintre rețelele de socializare. 'Când îți rămâne fularul pe cap! Hai la știri! De la ora 19!', a scris prezentatoarea TV. Andreea Esca s-a pozat cu un fular pe cap și era extrem de amuzată de situație.

Ce face Andreea Esca înainte de știri

Ce face Andreea Esca înainte să prezinte știrile

Înainte să prezinte știrile, Andreea Esca nu este deloc la fel ca pe micul ecran, iar oamenii o apreciază și mai mult pentru asta. Prietenii virtuali o admiră pe prezentatoarea TV pentru naturalețea sa.

Citește și: Andreea Esca a vorbit pentru prima oară despre salariul de la PRO TV!

FOTO: Facebook, Instagram

Diana Stamen

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton