Ce face Bogdan Ioan, câştigătorul de la Vocea României, la 2 luni de la sfârşitul concursului! Are planuri măreţe

 Pirvu Cristina
.

Finala Vocea României l-a desemnat câştigător pe 15 decembrie pe Bogdan Ioan, din echipa Smiley. Rezultatul votului a stârnit, însă, un val de nemulţumiri pe pagina de Facebook a competiţiei. Mulţi spuneau că el nu merită marele premiu. Iată ce face învingătorul acum, la două luni de la finalul show-ului!

Bogdan Ioan a cucerit inimile juraţilor încă din audiţii. Smiley, Andra, Irina Rimes, Tudor Chirilă, toţi s-au ridicat de pe scaune când i-au auzit glasul.  A avut o interpretare de excepţie, iar fanii au rămas fără cuvinte. El a ajuns în echipa lui Smiley alături de care a şi câştigat concursul. Emoţiile au fost mari, dar totul a meritat.

Iată că au trecut două luni de la finalul concursului, iar el a dispărut din lumina reflectoarelor. Nu, nu stă degeaba! Face ce îi place: muzică. Cântă în locaţii din Iaşi şi pregăteşte noi proiecte.

„Urmează multe proiecte. Acum lucrez la ele. Voi face şi un canal de youtube. Vor fi si piese proprii, dar toate la timpul lor.”, a scris pe Facebook câştigătorul.

Povestea lui Bogdan Ioan, câştigătorul Vocea României 2018

Bogdan are 28 de ani, este din Constanța, însă a studiat Ahitectura la Iași. Până la 17 ani a făcut dans sportiv de performanță și chiar a fost printre cei mai buni din țară. A renunțat, însă, pentru a merge mai departe cu arhitectura. Tatăl lui lucrează în domeniul construcțiilor, ca inginer, și l-a sfătuit să facă arhitectură, iar el i-a urmat sfatul.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton