Ce mai face Gigel Frone de la Românii au Talent și cu ce se ocupă în prezent: "Voi ține un discurs despre afaceri și..."

.

Acum 11 ani, Gigel Frone stârnea aplauze pe scena Românii au talent. Ulterior, Gigel Frone a fost chemat să cânte la petreceri private și diverse evenimente unde cânta orice i se cerea, însă cariera lui a suferit o schimbare de direcție. Gigel Frone a dezvăluit cu ce se ocupă în prezent, de când nu mai are spectacole.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


În urmă cu câteva luni, Gigel Frone a făcut un show memorabil pe scena iUmor, spre bucuria juraților care au recunoscut, la final, că s-au ales cu piele de găină după momentul lor. Mai puțin încântat de show-ul lui Gigel Frone și al lui Tudorel Popa a fost Cheloo, care a vrut să părăsească masa juraților.

Gigel Frone nu mai face spectacole și are altă ocupație în prezent


Tariful lui Gigel Frone e unul negociabil și e mereu deschis la oferte noi. În mod surprinzător, fostul concurent de la Românii au talent are proiecte cinematografice și spune că are planuri și în domeniul business – mai precis evenimente pentru afaceriști și viitori afaceriști.

„Eu mai cânt, dar nu mai am spectacole. Astept, pe 14 iulie o sa filmez in parc niste scene de film pentru productia mea , „Viata dubla', este un film epoca-mister dar si despre epoca modernă.

Pe 6 octombrie vreau să fac un eveniment la Hotel Capitol, am luat deja salonul de acolo, o sa am un proiect unde o sa tin un discurs despre cum se lanseaza firme, despre cei care vor sa isi lanseze proiecte. O sa mai fie muzica usoara, o sa fie si o prezentare de modă. Asta vreau să fac.', a dezvăluit Gigel Frone pentru protv.ro.


Va aștept pe toți întreprinzătorii afaceriști, cât și acționari la programul proiectului meu de discurs din 6 octombrie, la Hotel Capitol, din Calea Victoriei, orele 19„, a scris Gigel Frone și pe Facebook.


În prezent, Gigel locuiește la un hotel din zona Militari a capitalei, e deschis să meargă la cât mai multe concerte și spune că se întreține inclusiv din spectacole.

„Îmi convine că mi se face curat în cameră, mi se spală hainele, am baie proprie, tv, internet. Mai bine așa la hotel decât în chirie că nu știi când te dă afară. Aici am toate condițiile, spunea Gigel Frone acum ceva timp.

Citește și: „Îți vezi fostul partener în brațele altuia și nu simți nimic! E gol!’ Dinu Maxer este de acord ca Deea Maxer să se căsătorească cu actualul iubit


Citește și: Cristina Spătar s-a căsătorit, dar nu locuiește împreună cu soțul ei, Vicențiu Mocanu: „E mult mai fain așa. Stau în orașe diferite și au un program de întâlniri

Cum a fost primit Gigel Frone la iUmor

În martie 2023, Gigel Frone și Tudorel Popa s-au prezentat, cu talentul din dotare, la iUmor. Cheloo a vrut să părăsească platoul, însă, a fost obligat cu ajutorul celebrului joker disputat de el și colegii săi înainte să înceapă ziua de filmare.

Gigel Frone a fost provocat de Cheloo să interpreteze o melodie celebră în rândul copiilor și, pentru că nu știa versurile, artistul a fost ajutat de Delia.


„Îl vedeam pe Gigel demn, pentru că el este one man show, a spus Nelu Cortea, iar Cătălin Bordea a precizat: „Bravo! Moment istoric, jur! (…). Eu am fost foarte mândru de momentul ăsta, mi-a plăcut.


„Incredibil! Mi s-a făcut pielea de găină pe ambele mâini! (…). A ieșit o capodoperă„, a exclamat Delia, care s-a ridicat în picioare. În backstage, Dan Badea a fost și el cucerit de moment. „Un spectacol total!, a spus prezentatorul.