Ce face Loredana Groza cu hainele pe care nu le mai poartă: „Sunt ținute pe care am încercat să le conserv”. Are în plan o expoziție cu cele mai iconice costume

 Ifrim Georgiana
.

Loredana Groza este adepta unui stil vestimentar nonconformist și ne-a obișnuit cu apariții îndrăznețe, creative, foarte senzuale. În atâția ani de carieră, artista și-a construit o garderobă impresionantă, cu piese cumpărate din toate colțurile lumii. Deși probabil multe dintre acestea zac nepurtate, Loredana spune că nu și-ar vinde hainele.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Loredana Groza se numără printre artistele de seamă ale României, având o carieră de aproape 40 de ani. De-a lungul timpului, aparițiile ei au creat multă vâlvă, dat fiind că și-a etalat silueta și decolteul amețițor în outfituri provocatoare. Fanii au comparat-o adesea cu Madonna datorită stilului excentric.

o14o14

Citește și: Loredana Groza a pozat în colanți și în ipostaze provocatoare. Cum au reacționat fanii: „Arată excelent pentru vârsta ei, cu operații sau nu. Tot așa să…”

Citește și: Carmen Rădulescu, declarații neașteptate despre Loredana Groza: „Nu-mi plac oamenii infatuați, care uită de unde au plecat. Acum nici…'

Citește și: Cum arată Tania Budi fără machiaj, la 56 de ani: „Oglinda mea este mai bună decât filtrele voastre'. Nu a recurs la intervenții estetice

Citește și: CRBL, primele declarații după divorțul de soția lui, Elena. Cu cine va petrece Paștele: „Ca de obicei…”

Ce face Loredana Groza cu hainele pe care nu le mai poartă

Loredana se ocupă singură de aparițiile ei și a pus suflet în fiecare ținută. Artista știe că moda e ciclică, astfel că nu-și vinde hainele, ci le rotește în funcție de trenduri. La următorul concert de la Sala Palatului și-a propus să aducă pe scenă cele mai iconice ținute ale sale. Mai demult spunea că o încântă și ideea unei expoziții unde să-i fie admirat stilul vestimentar.

„Nu le vând. Hainele revin în modă. Și ținutele pe care le-am creat la concertele mele sunt ținute unicat, ținute pe care, cumva, am încercat să le conserv. Și anul acesta, la Sala Palatului, voi dori să port din nou câteva dintre ținutele mele care de-a lungul timpului au însemnat ceva în momentul respectiv pentru mine și pentru fanii mei. Așa că niciodată nu se știe când ai nevoie de ele', a spus artista pentru unica.ro.

Loredana Groza se pregătește să lanseze un nou album

Loredana Groza muncește de zor pentru următorul album ei album.

„Un album, un album nou, pe care îl scriu chiar în momentul acesta, lucrez la el intens. Aproape în fiecare zi am sesiuni, am înregistrări. E o muncă palpitantă, ce mă bucură foarte mult. Îmi place foarte mult să stau în studio. Îmi place foarte mult să scriu. Și ies niște chesti incredibile. Așa din… aer, pur și simplu. Parcă suntem niște magicieni și prindem niște vibrații pe care le așternem pe hârtie sau le înregistrăm în calculator', a mai spus vedeta pentru sursa menționată anterior.

„Nu mă las copleșită de emoțiile negative'

Artista mai spune că momentele de neputință nu-i caracterizează viața: „Să știi că nu mai sunt momente din astea. Am învățat să îmi gestionez foarte bine emoțiile. Și să nu mă las copleșită de emoțiile negative. Cred că, cu cât ne maturizăm, cu cât viața ne aduce experiențe noi, cu atât trebuie să devenim un pic mai înțelepți. Și să nu mai cădem pradă suferinței care e numai în capul nostru. Cred că de multe ori trăim în niște lucruri pe care ni le imaginăm și pe car ele creăm despre lume și despre viață. Cred că viața e mult mai simplă și mai relaxată decât pare'.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton