Ce a făcut Ana Maria Caliță, câștigătoarea iUmor 2017, cu premiul de 20.000 de euro: „Am fost ce am promis în alegeri. Mi-am luat...”

 Ifrim Georgiana
.

Ce a făcut Ana Maria Caliță, câștigătoarea iUmor 2017, cu premiul de 20.000 de euro. Ana Maria Caliță este câștigătoarea celui de-al patrulea sezon al emisiunii iUmor. Ca urmare a voturilor telespectatorilor, actrița a intrat în posesia marelui premiu în valoare de 20.000 de euro. Au trecut aproape șase ani de când Ana Maria Caliță a fost desemnată câștigătoarea show-ului de la Antena 1, iar aceasta a spus în ce a investit premiul câștigat. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ce a făcut Ana Maria Caliță, câștigătoarea iUmor 2017, cu premiul de 20.000 de euro. Ana Maria Caliță este una dintre cele mai apreciate actrițe de la noi din țară și a făcut senzație cu momentele ei de stand-up comedy pe scena emisiunii iUmor, sezonul patru. Aceasta a fost concurentă în anul 2017 și a fost desemnată câștigătoarea show-ului, care urmare a voturilor telespectatorilor. Odată cu notorietatea, Ana Maria Caliță a intrat și în posesia premiului de 20.000 de euro și a fost implicată în mai multe proiecte de televiziune.

an9-2an9-2

De când a câștigat cel de-al patrulea sezon a emisiunii iUmor, Ana Maria Caliță a avut turnee prin toată țară și se bucură de aprecierea publicului. Actrița este din București, a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale, colaborând și cu „Opera Comică pentru Copii'.

Citește și: Ana Maria Calița, adevărul despre Bendeac, la câțiva ani de când a câștigat iUmor: „Nici mama nu…'

Citește și: Dana Budeanu, ironie la adresa femeilor care nu recunosc că au operații estetice: „S-au umflat buzele când erau însărcinate și…'

Citește și: Valerie Lungu a fost cerută în căsătorie la Paris: „A spus da!”. Imagini cu inelul de logodnă

Citește și: Halsey și Alev Aydin s-au despărțit, după 3 ani de relație. Artista vrea custodia exclusivă a fiului lor

Ce a făcut Ana Maria Caliță, câștigătoarea iUmor 2017, cu premiul de 20.000 de euro

Ana Maria Caliță, câștigătoarea celui de-al patrulea sezon al emisiunii iUmor, a spus ce a făcut cu premiul de 20.000 de euro. În ultimii ani, actrița a călătorit și a bifat destinațiile pe care voia să le viziteze de ceva vreme, și-a cumpărat o boxă, dar și un loc de parcare, având în vedere traficul sufocant din București și locurile limitate de parcare.

„Am fost ce am promis în alegeri. Mi-am luat boxă, mi-am luat loc de parcare, m-am plimbat', a spus Ana Maria Caliță la Antena Stars.

Care a fost primul loc de muncă al actriței

Ajunsă în București, în perioada, studenției, Ana Maria Caliță a lucrat pentru o firmă de marketing. Ulterior, actrița a făcut animație pentru copii, după cum a mărturisit chiar aceasta.

„Când am venit în București la facultate mi-am luat un job la o firmă de marketing, cu înghețată, trebuia să facem un studiu de piață și așa s-a nimerit. Într-o săptămână am câștigat 200 de lei, apoi, după cum știți, am spus-o și în glume, am făcut animație pentru copii', a mai spus Ana Maria Caliță.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton