Ce a făcut mama lui Mihai Albu pentru el, după ce creatorul de pantofi și-a pierdut tatăl, la 16 ani: „S-a luptat foarte tare”

 Ifrim Georgiana
.

Mihai Albu a povestit ce a făcut mama lui pentru el, după ce creatorul de pantofi și-a pierdut tatăl, la 16 ani. În urmă cu două zile, mama cunoscutului creator de pantofi a împlinit onorabila vârstă de 95 de ani. Cu această ocazie specială, fostul soț al Iuliei Albu a postat o fotografie emoționantă cu cea care i-a dat viață. De la vârsta de 16 ani, Mihai Albu a rămas orfan de tată și a fost nevoit să găsească soluții pentru a-și întreține familia. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Mihai Albu a avut o adolescență plină de greutăți și lipsuri financiare. La 16 ani, creatorul de modă și-a pierdut tatăl și a rămas în grija mamei sale. Fiind talentat la desen, acesta și-a îndreptat pașii spre Facultatea de Arhitectură, însă abia după trei încercări a reușit să promoveze examenul de admitere. Recent, fostul soț al Iuliei Albu a recunoscut că au existat momente când a fost pe punctul de a renunța la visul său, însă mama acestuia a fost cea care l-a încurajat și l-a împins de la spate. Iată ce a făcut mama lui Mihai Albu pentru el, după ce creatorul de pantofi și-a pierdut tatăl, la 16 ani!

mih9mih9

Mihai Albu recunoaște că mama lui i-a influențat cariera. Creatorul de modă mai spune că cea care i-a dat viață a făcut eforturi extraordinare pentru a-l vedea împlinit profesional, având în vedere postura de mamă singură și lipsurile financiare. Într-un interviu mai vechi, acesta spunea că în perioada adolescenței confecționa și vindea mărțișoare.

Citește și: Mihai Albu, arhitect de profesie, spune care este cel mai sigur loc din casă în caz de cutremur: „Blocurile se prăbușesc relativ vertical”

Citește și: Mihai Albu e pregătit să se însoare cu iubita lui: „Chiar mă văd căsătorit. E un pas firesc într-o relație care funcționează'

Citește și: „Diagnostice șocante, despărțirea de tatăl fetiței, pierderea afacerii”. Adina Buzatu a avut o viață plină de greutăți

Citește și: Cum arăta Cătălin Bordea pe vremea când juca în serialul „La Bloc”. Imagini de la debutul lui în actorie

Ce sacrificii a făcut mama lui Mihai Albu pentru el, după ce creatorul de pantofi și-a pierdut tatăl, la 16 ani

Creatorul de pantofi recunoaște că a fost tentat să abandoneze ideea de a urma studii superioare, având în vedere dificultatea examenului de admitere la Facultatea de Arhitectură. Mama acestuia l-a susținut să-și urmeze visul și a investit în pregătirea acestuia, chiar dacă posibilitățile materiale erau destul de reduse.

„Îmi vine în minte perioada de după ce a murit tatăl meu, când mama a fost cea care s-a ocupat singură de mine cu meditații, cu multă direcționare înspre a-mi urma visul, acela de a urma cursurile unei facultăți fie de artă, fie de arhitectură. Știa că îmi place foarte mult să desenez și pentru asta m-a susținut necondiționat. Deși de mult ori eu am vrut să abandonez pentru că am fost la un liceu de matematică – fizică și nu avea profil de desen, cu toate acestea m-a susținut foarte mult. Mi-a dat direcția în viață și m-a susținut foarte tare. Fiind o mamă singură și eu fiind adolescent sigur că s-a luptat foarte tare', a declarat Mihai Albu, potrivit wowbiz.ro.

„Toate caietele mele din Generală erau pline de desene'

Mihai Albu spune că și-a descoperit talentul la desen încă din perioada învățământului gimnazial. La acea vreme, creatorul de modă obișnuia să-și „decoreze' toate caietele, lucru care atrăgea mustrări din partea mamei și a profesorilor săi.

„De la mama am învățat cât de importante sunt respectul, bunătatea, seriozitatea. Mi-a transmis toate valorile familiei. Toate caietele mele din Generală erau pline de desene și mai puțin de scris și mai ales cu dictări. Nu exista să nu înfloresc și să fac tot felul de desene în caietele de școală. Mă certa și mama și mă certau și profesorii sau învățătoarea. Asta era o mare problemă', a adăugat acesta, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton