Ce a făcut regretata Stela Popescu din disperare că lumea o credea soția lui Alexandru Arșinel. Dezvăluirile actriței Olga Bălan: „M-a trimis să…”

.

Actrița Olga Bălan a dezvăluit abia acum, după ani buni de la moartea Stelei Popescu și a lui Alexandru Arșinel, ce a făcut regretata artistă din disperare că lumea o credea soția reală a colegului ei de scenă. Cei doi au format un cuplu de succes, de peste 40 de ani, pe scenă, dar nu și în realitate. Pentru a scăpa de această confuzie, Stela Popescu a făcut, la un moment dat, un „șiretlic', despre care s-a aflat abia acum!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


Stela Popescu și Alexandru Arșinel au format unul dintre cele mai iubite și apreciate cupluri de actori, pe scenă, din România. S-au completat atât de bine în rolurile lor, preț de 40 de ani, încât mulți credeau că aceștia au o relație și în realitate. Pentru a scăpa de aceste speculații nefondate, regretata actriță a refuzat, la un moment dat, să mai interpreteze rolul soției lui Alexandru Arșinel într-un film, cedându-i locul unei alte colege de breaslă.

Comedia „Paradisul în direct’ a avut un mare succes, în toată țara. Pelicula, cu Alexandru Arșinel în rolul principal, a fost urmărită de sute de oameni. Puțini știu însă că rolul soției Zizi, „Sirena pătimașă’, trebuie să fie jucat de Stela Popescu, la propunerea regizorului Cornel Diaconu, însă ea a refuzat, pentru că lumea credea că ea și Arșinel sunt căsătoriți și în realitate.


Citește și: Artista Olga Bălan trăiește de 20 de ani în Italia și a filmat un videoclip la Roma, alături de o soprană din România: „Am fost și la câteva castinguri’ / EXCLUSIV

Citește și: Artista Olga Bălan și logodnicul ei, Dragoș Zaharia, se căsătoresc: „Cred că până la urmă o să…’ / EXCLUSIV

Citește și: Viviana Sposub, adevărul neștiut despre vacanța petrecută cu George Burcea în America: „Îmi doresc foarte mult să fiu mamă'/ EXCLUSIV

Citește și: Imagini emoționante cu Mioara și Oana Roman, din copilăria vedetei: „Am fost un bebeluș iubit. Mama era atât de frumoasă…'


Ce a făcut regretata Stela Popescu din disperare că lumea o credea soția lui Alexandru Arșinel

Așadar, Stela Popescu a venit atunci cu propunerea ca rolul ei să fie luat de Olga Bălan, o tânără actriță pe atunci, de la Teatrul de revistă ‘Constantin Tănase’, din București. Cea din urmă a dezvăluit, recent, cum a ajuns să joace în filmul „Paradisul în direct’ , a cărui premieră a fost în 1995.


„Când se distribuiau rolurile pentru comedia ‘Paradisul în direct’, eu jucam la ‘Tănase’, lucram cu Stela Popescu și cu Alexandru Arșinel. La un moment dat, vine Arsinel și îi spune Stelei: ‘Hai să facem un film, ai rol de soție a mea!’. La care Stela i-a răspuns: ‘Măi, Sandule, nu ți se pare că apărem prea des ca un cuplu?

Propun să o iei pe Olguța, în locul meu, ca să-ți fie soție, în acest film!’. Apoi, Stela Popescu m-a trimis să îl cunosc pe regizorul Cornel Diaconu, care m-a văzut potrivită pentru acest rol. Așa am devenit soția Zizi, a lui Alexandru Arșinel, în ‘Paradisul în direct”, a povestit Olga Bălan pentru Playtech Știri.


„Acest rol, oferit de Stela, mi-a purtat noroc’

Olga Bălan îi e recunoscătoare și acum Stelei Popescu pentru că i-a cedat rolul, pentru că, spune ea, i-a purtat noroc, fiind de altfel debutul ei în lumea cinematografiei. Stela Popescu a murit pe data pe 23 noiembrie 2017, iar Alexandru Arșinel s-a stins pe 29 septembrie 2022.

„Am jucat atunci alături de nume mari ale vremii, de Tamara Buciuceanu, Loredana Groza, Tania Budi. Am avut o premieră ca de Hollywood, cu covor roșu, presă… Însă, după ce am jucat în acest film, s-a zvonit că ar fi fost o relație între mine și Alexandru Arșinel, lucru total neadevărat.


Oricum, acest rol, oferit de Stela, mi-a purtat noroc, a fost începutul meu în lumea cinematografiei și pentru asta îi sunt recunoscătoare’, a adăugat ea.

Ce spune Stela Popescu despre Alexandru Arșinel: „Din clipa în care am ieşit de pe scenă, noi nici măcar buni prieteni nu suntem’


Stela Popescu a fost soția celebrului textier Mihai Maximilian. De-a lungul anilor, regretata actriță a dezmințit adesea zvonurile potrivit cărora între ea și Alexandru Arșinel ar fi existat mai mult decât o colaborare. Ba chiar a povestit că, după ce ieșeau din lumina reflectoarelor, nici măcar prieteni buni nu erau.

„Toată lumea crede că sunt soţia lui Alexandru Arșinel. Acest lucru se datorează faptului că între noi, pe scenă, relaţia este perfectă şi armonioasă. Din clipa în care am ieşit de pe scenă, noi nici măcar buni prieteni nu suntem.


Nu ne facem vizite, nu mâncăm împreună… La noi, teatrul este legătura. Am jucat împreună în toată ţara, am repetat împreună, dar niciodată între noi nu s-a creat acea stare de simpatie personală!’, spunea Stela Popescu, într-un interviu, înainte să se stingă din viață.

Sursă foto: Facebook, arhivă viva