Ce gest a emoționat-o pe Monica Tatoiu la înmormântarea mamei sale: „Ne-a spus că era mama lor”

.

Ce gest a emoționat-o pe Monica Tatoiu la înmormântarea mamei sale. În urmă cu patru zile, mama vedetei s-a stins din viață, la vârsta de 98 de ani. Femeia era internată în spital, iar în urmă cu câteva zile a fost operată și nu a mai ieșit din comă. Acum, afacerista a făcut câteva dezvăluiri despre funeraliile celei care i-a dat viață, susținând că a avut parte de un moment extrem de emoționant. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!


În dimineața zilei de 10 octombrie, mama Monicăi Tatoiu s-a stins din viață. Afacerista a transmis că cea care i-a dat viață avea diverse probleme de sănătate, iar în urma ultimei operații a intrat în comă. Vestea tristă a fost dată de Monica Tatoiu, în timp ce se îndrepta spre Timișoara, acolo unde era internată mama sa. Într-un interviu televizat, vedeta a depănat câteva amintiri cu mama ei și a povestit ce gest a impresionat-o la înmormântarea acesteia.

Ce gest a emoționat-o pe Monica Tatoiu la înmormântarea mamei sale. După decesul mamei sale, afacerista a luat hotărârea de a nu-i face pomană, susținând că nu crede în această practică religioasă. În schimb, aceasta a subliniat faptul că va dona o suma de bani la un azil de bătrâni.


Citește și: Ce a postat Monica Tatoiu pe Facebook după ce a anunțat că a murit mama ei.Detaliul care a atras atenția tuturor: „Nu fac pomeni'

Citește și: Monica Tatoiu, reacție tulburătoare după ce a murit mama ei:'Nici eu nu aș vrea să mai trăiesc în lumea asta mizerabilă'

Citește și: Simina Loica, motivul real al divorțului de Alex Zănoagă. De ce se despart în instanță, de fapt:„Dacă mergeam la notar…’

Citește și: Dan Bittman, după ce a fost văzut alături de Denise Rifai:„Nu sunt singur. Toate greșelile din relații au fost ale mele’


Ce gest a emoționat-o pe Monica Tatoiu la înmormântarea mamei sale

La înmormântarea mamei afaceristei, au fost prezenți și foști elevi ai acesteia. Doamna Dica a profesat în învățământ și a fost condusă pe ultimul drum de o parte dintre cei cărora le-a fost dirigintă. Monica Tatoiu a rămas profund impresionată de acest gest.

În cadrul aceluiași interviu, aceasta a mărturisit că, după ce și-a pierdut mama, a reușit să se apropie mai mult de fratele ei. În ultimii ani, relația dintre cei doi s-a răcit destul de mult și nu și-au mai vorbit.


„La înmormântarea ei au venit ultima generație de la Peciu Nou. Au zis că au venit la doamna dirigintă. Ne-a spus că era mama lor. Îți dai seama că aveau 64 de ani și plângeau…’, a mărturisit Monica Tatoiu în lacrimi la Prima TV.

„Mama cu Dumnezeu, tata cu spitalul’

Deși se confrunta cu probleme de sănătate de mai mulți ani, se pare că mama Monicăi Tatoiu ar fi refuzat să apeleze la ajutorul medicilor. Afacerista a mărturisit că cea care i-a dat viață era o femeie foarte credincioasă și nu și-a dorit să-și petreacă ultimele zile de viață în spital.


„Pentru că tatăl meu, în ultimii 25 de ani din viață n-a prea dat pe acasă, el a stat în spital, a murit în spital tata. La noi a fost așa, mama cu Dumnezeu, tata cu spitalul și noi pe unde se poate’, a adăugat aceasta.


„Nu-i fac pomană’

După ce și-a pierdut mama, Monica Tatoiu a susținut că nu-i va face pomană, ci îi va comanda o coroană în culorile tricolorului. În schimb, afacerista va dona o suma de bani la un azil de pensionari.

„Eu mă bucur, m-am rugat toată duminica să o ia Dumnezeu, era foarte credincioasă și e mai fericită acolo decât pe pământ. Mă bucur că s-a dus la Dumnezeu pe care-l iubește.

Fratele meu a stat mai aproape de ea, e terminat. Eu nu plâng. Ea avea o relație specială cu Dumnezeu și a murit în săptămâna Sfintei Paraschiva, pe care a iubit-o. Nu cred în pomeni.


O să-i fac trei coroane, roșu, galben și albastru, pentru că ea era cu România, fără priveghi și din astea. O să dăm bani la un azil de bătrâni, nu-i fac pomană’, a susținut afacerista.

Sursa foto: Facebook