Ce i-a cerut Petrică Mîțu Stoian solistei Maria Loga, înainte să moară: „Mi-a rămas întipărită dorința asta a lui”

 Miniosu Alexandra
.

Maria Loga a dezvăluit ce i-a cerut Petrică Mîțu Stoian, cu scurt timp înainte să moară. Regretatul cântăreț s-a stins din viață în noiembrie 2021, dar și acum, la mai bine de jumătate de an de la decesul lui, ies la iveală detalii nebănuite. Se pare că marele artist a avut o dorință arzătoare înainte de a muri, una care-i va rămâne veșnic întipărită în minte și în suflet colegei sale de breaslă. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

S-a aflat ce i-a cerut Petrică Mîțu Stoian solistei Maria Loga, înainte să moară. Artista a făcut dezvăluirea abia acum, la mai bine de jumătate de an de la decesul cântărețului. Regretatul interpret de muzică populară s-a stins din viață pe data de 6 noiembrie 2021, la 61 de ani.

petrica-mitu-stoian-2petrica-mitu-stoian-2

Petrică Mîțu Stoian a fost iubit de o țară întreagă, atât de fanii săi, cât și de colegii de breaslă. Acesta a fost prieten și cu artista Maria Loga. Conform spuselor ei, solista și regretatul cântăreț au purtat o ultimă conversație, cu puțin timp înainte ca el să se stingă din viață. Solista a dezvăluit însă abia acum ce i-a cerut acesta.

Citește și: Ce s-a întâmplat la parastasul de 6 luni pentru Petrică Mîțu Stoian!Ce a găsit Steliana Sima în camera artistului

Citește și: Cine va moșteni, de fapt, averea lui Petrică Mîțu Stoian:„S-a dezbătut succesiunea'

Citește și: Britney Spears și Madonna, sărut pasional la nuntă.Au recreat momentul faimos de pe scena MTV, din 2003

Citește și: Concertul lui Florin Salam, întrerupt de polițiști, pentru percheziții.Ce au constatat oamenii legii 

Ce i-a cerut Petrică Mîțu Stoian solistei Maria Loga, înainte să moară

Recent, Maria Loga a povestit ce i-a cerut Petrică Mîțu Stoian înainte să moară, aproape de finele anului trecut. Cei doi se cunosc de dinainta de a urca pe scena muzicală. Invitată în cadrul unei emisiuni găzduite de Vasilica Tătaru, solista a spus că artistul, pe care-l cunoaștea din 1989, a vrut să mănânce un preparat culinar pe care-l gătea mama lui.

„Cu câteva zile înainte de a pleca mi-a zis că trebuie să vină să se tundă la un hairstylist din Târgu Jiu, la care s-a tuns 30 ani. Și a zis că trece și pe la mine. Mi-a spus: „Îmi faci și mie niște fasole cu turtă, cum făcea mumița mea? Că de când a murit, n-am mai mâncat!'.

Foarte puțin a trecut și s-a… Mi-a rămas întipărită dorința asta a lui și la o săptămână după înmormântare am făcut fasole bătută cu turtă și i-am dat de pomană', a spus Maria Loga pentru starpopular.ro.

Artista, despre prietenia pe care a avut-o cu interpretul

Totodată, Maria Loga a vorbit și despre începuturile prieteniei cu Petrică Mîțu Stoian, dezvăluind cum l-a cunoscut, de fapt. Regretatul interpret de muzică populară și artista din Târgu-Jiu au avut o relație strânsă, de amiciție. Vestea că el a murit a marcat-o profund.

„Tuturor ne-a fost greu! Începuturile noastre au fost lipsite de ajutor. Mă refer la mine și la Petrică Mîțu–Stoian. Nu a fost nimeni să ne ajute cu bani, cu relații. Îmi spunea că: „Mă caută toți acum, când sunt cunoscut, dar la început nu m-a ajutat nimeni!'.

Eu îl cunosc dinainte de revoluție, în 1989, venise în Târgu Jiu, eu cântam la un restaurant celebru și tot venea să mă asculte. În 1993 a participat la Festivalul Maria Lătărețu, la Târgu Jiu, acolo a luat premiul I!

A fost sunat chiar de Mărioara Murărescu și l-a chemat la București. El a venit disperat la mine și mi-a spus cu o voce tremurândă: „Cum să mă duc? Cum ajung, de unde bani, n-am niciun cântec imprimat'. Atunci a fost momentul în care i-am zis să nu-și facă probleme, că o să imprime și o să ajungă și la București.

Mereu îmi spunea: „Ce mă făceam eu fără tine, dacă nu erai tu atunci, ce mă făceam eu? Binele se face greu pe lumea asta!'. Ne-a legat mai presus de o prietenie, cred că o frăție!', a adăugat ea.

Constantin Enceanu a plâns pe scenă, după moartea lui Petrică Mîțu Stoian

Un alt artist afectat de moartea lui Petrică Mîțu Stoian a fost și Constantin Enceanu. Au fost buni prieteni și l-a iubit ca pe un frate. La mai bine de o lună de la moartea artistului, Constantin Enceanu a plâns pe scenă, în fața publicului, aducându-i un omagiu regretatului maestru, organizând un spectacol dedicat lui.

Atunci, Mariana Ionescu, Steliana Sima, Constantin Enceanu, dar și alți cântăreți cunoscuți, au arătat încă o dată cât de mult l-au apreciat pe regretatul interpret. Au organizat un spectacol de colecție dedicat lui, gest ce a impresionat mii de oameni din întreaga țară.

„Cred că a fost cel mai greu moment din viața noastră ca artiști. Nu credeam că o să trăim astfel de momente pe scenă. Din nefericire, iată că vorbim la trecut de Petrică, de bunul nostru prieten, al nostru, al tuturor, dar sunt convins că de acolo de Sus, din colțul sălii, ne urmărește și se bucură că îi pomenim numele de fiecare dată. Petrică, Dumnezeu să te aibă în pază’, a spus Constantin Enceanu, în lacrimi, pe scenă, conform wowbiz.ro.

Sursă foto: Facebook, Captură video, starpopular.ro

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton